Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science i helsefag med en Health Care Administration spesialisering vil forberede deg til: administrere, utvikle og implementere helsefaglige utdanningsprogram; forstå dagens helseproblemer; og mestre ferdigheter og kunnskap som kreves for lederskap i helseopplysning. Etter eksamen, kan du fungere som et helsetiltak administrator i en rekke innstillinger, både offentlige og private. Master of Science i helsefag med en Health Education spesialisering vil forberede deg til: administrere, utvikle og implementere helse utdanningsprogram; forstå dagens helseproblemer; og mestre ferdigheter og kunnskap som kreves for lederskap i helseopplysning. USA universitetet ligger i vakre San Diego, California. USU er en verdensklasse universitet, som tilbyr både online klasser og on-campus læring. Det er mer enn 35 sykehus ligger lokalt og mange muligheter for studenter å få virkelige verden erfaring eller forskning mens han studerte. Vi viser vår dedikasjon til våre studenter gjennom små klasse størrelser som sikrer ingen elev blir etterlatt. Vi holder rimelige undervisning priser som gjør utdanning tilgjengelig. San Diego er hjem til en mangfoldig studentmasse som fremmer inkludering og forståelse i klasserommet, samfunnet og verden. USA University tilbyr Homestay og off-campus boliger alternativer som tillater elevene å leve som ekte Californians. USA University er minutter fra vakre strender og har en nesten perfekt klima året rundt. Å få din grad kan være hyggelig på US University.

TILGJENGELIG:

On-Campus: 2 ganger i måneden bosted - lørdag / søndag

Konsentrasjoner:

Health Care Administration

Forbereder fagfolk for de grunnleggende funksjonene i ledelsen og kritiske aspekter av amerikanske helsesystemet. Studentene skal utvikle kunnskaper og ferdigheter i etisk og rettslig avgjørelse making.Curriculum streker intervensjoner basert på vitenskapelige data og læringsteorier som fremmer folkehelse gjennom prosesser av samfunnet utdanning og helsetjenester ledelse. Programmet fremmer utdanningsmuligheter for karriereutvikling, sysselsetting mobilitet og livslang læringsmuligheter. Nyutdannede fra dette studiet kan fungere som administratorer i små klinikker, helsetjenester og ambulante fasiliteter i en rekke innstillinger, både offentlige og private.

Helse utdanning

Forbereder fagfolk til å administrere og utvikle helsefaglige utdanningsprogram, for å gjennomføre helseutdanning prosesser og konsepter, for å forstå dagens helseproblemer, og å mestre ferdigheter og kunnskaper som passer til lederstillinger innen helseopplysning. Læreplanen legger vekt intervensjoner basert på vitenskapelige data og etablerte atferds- og læringsteorier som fremmer folkehelse gjennom prosesser av utdanning og samfunnet organisasjon. Nyutdannede av dette studiet kan fungere som community-helse lærere i en rekke innstillinger, både offentlige og private.Students som klarer uteksamineres fra MSHS i Helseutdanning fra amerikanske universitet kan være kvalifisert til å ta National Certification of Health Educators eksamen (CHES ).

Tid til å fullføre :

36 semester studiepoeng / 4 semestre / 18 måneder

Gjennomsnittlig klassestørrelse :

8 - 10 studenter

Overføring :

opp til 20% av kreditter

Kostnad:

Internasjonale studenter: $ 675,00 per kredittAltid $ 6,075.00 per semester + gjeldende avgifter

Program Krav:

Studenter som ikke har fullført en lavere grad i helsefag må gjennomføre seks (6) forutsetning studiepoeng før start kjernen kurs.

Forutsetning Krav:

   • BHE 400: Healthcare Delivery System
   • BHE 404: Principles of Epidemiology

Opptakskrav:

   • Fullført søknadsskjema
   • $ 100 Søknad Fee
   • Kopi av offisielle transkripsjoner; oversatt og evaluert av et godkjent NACES-byrå
   • Bevis på engelsk; IELTS score minimum 6.0+; TOEFL minimum 61+
   • Finansiell støtteerklæring og dokumenter
   • Kopi av pass med bilde
   • Statement of Purpose
   • 2,5 minimum GPA

Kjerne Krav:

 • 24 studiepoeng Spesialisering Krav: 12 studiepoeng
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
16 måneder
Heltid studier
Pris
600 USD
per kreditt
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato