Master of Science in Health Care Management

Master of Science-grad i Health Care Management bistår folk i dag eller tidligere ansatt i helsevesenet for å utvikle de nødvendige ledelsesmessige ferdigheter og bevissthet om nyvinninger i helsevesenet leveringssystemer for å oppfylle ansvaret for lederstillinger i bransjen. Programmets unike tverrfaglig karakter tillater elevene å ta kurs i fag som ledelse, sykepleie, markedsføring, informasjonssystemer, regnskap, finans, helse vitenskap, og andre.

Opptak til Program

I tillegg til krav universitets for opptak til CSULA for masterstudier, krever Health Care Management program en karakter punkt gjennomsnitt (GPA) på minst 2,75 i de siste 90 kvartal enheter (60 semester enheter) forsøkt. I tillegg krever programmet en eller flere års arbeidserfaring i helsevesenet, og to anbefalingsbrev.
For å søke om opptak til programmet, bør søkere sende følgende:

 1. Et følgebrev adressert til koordinator, MS Health Care Management program, College of Business and Economics, ber om opptak til programmet, noe som indikerer kvartalet og året der søkeren har til hensikt å melde hvis innrømmet, med informasjon om søkerens GPA og arbeidserfaring.
 2. En CV som dokumenterer minimum ett års arbeidserfaring i helsevesenet.
 3. En uttalelse av søkerens karriere mål, noe som indikerer hvorfor søkeren forfølge graden.
 4. To anbefalingsbrev, gjerne fra personer som har overvåket søkerens arbeid i et helsevesen setting. Søkere bør gjelde for universitetet og MS Healthcare Management program samtidig.

Opptak til Masters of Science i Health Care Management

Opptak til MS i Health Care Management program i College of Business and Economics er en to-trinns prosess. Studentene må først bli tatt opp til universitetet og deretter må tilfredsstille høgskolens krav for opptak til graduate-programmer.

For opptak til universitetet, må søkere ha:

 • Send inn en offisiell CSU Graduate Søknad til universitetet.
 • (Du må opprette en konto for å fylle ut søknaden)
 • En Baccalaureate fra et akkreditert institusjon, eller tilsvarende faglig forberedelse som bestemmes av Opptak og Universitetet Outreach eller annen passende campus myndighet.
 • To offisielle transkripsjoner, og de må inneholde verifisering av bachelorgrad.
 • En grade point gjennomsnitt (GPA) på minst 2,5 (4,0 = A) i deres siste 90 kvartal (eller 60 semester) enheter forsøkt og orden i siste college deltok.
 • En Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) score på minst 79 (internett-basert test), 213 (PC-versjonen) eller 550 (papirversjonen) for de søkere som har tjent en bachelorgrad til en skole der engelsk var ikke det viktigste undervisningsspråk.


I tillegg til Universitetet kravene for opptak til CSULA for masterstudier, krever MS Health Care Management program en 2,75 eller bedre karakter punkt gjennomsnitt (GPA) i de siste 90 kvartal enheter av lavere grads studier. (90 kvartal enheter er tilsvarende 60 semester studiepoeng.) I tillegg krever programmet en eller flere års arbeidserfaring i helsevesenet, og to anbefalingsbrev.

Innenlandske studenter bør gjelde for MS Health Care Management program etter aksept av Universitetet til høyere studier. Internasjonale studenter bør gjelde for universitetet og MS Health Care Management program samtidig.

Program undervist i:
 • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato