Les den offisielle beskrivelsen

Bli en leder i nye feltet av medisinsk fysikk, sikringer din kompetanse i fysikk med forbedret medisinsk behandling. Dette er en dynamisk yrke som gjelder begrepene fysikk til diagnostisering og behandling av sykdom hos mennesker, med karriereveier som inkluderer akademisk, forskning og kliniske settinger. Med en avansert grad i medisinsk fysikk, vil du ha fullmakt til å bidra med cutting-edge medisinsk behandling, enten i Kina eller diverse internasjonale sfærer.

Og det er ikke noe bedre sted å motta profesjonell opplæring enn gjennom et program som leverer state-of-the-art klasseromsundervisning og klinisk eksponering fra Duke University, en av de mest fremragende utdanningsinstitusjoner i verden, med nøye utformet studie i USA USA og Kina. Bygg på ditt talent for fysikk og bruke den til de virkelige behovene til medicine- med en Master of Science i medisinsk fysikk (MSc-MP) ved Duke Kunshan University.

Studenter som studerer i programmet vil spesialisere seg i ett av følgende faglige spor eller velge en multi-track bane:

 • Diagnostisk bildefysikk
 • Stråle terapi fysikk
 • Nuclear Medicine Physics

Læreplanen blander in-klasseromsundervisning med klinisk praksis trening, feltarbeid, og avhandling forskning. Studentene får klinisk eksponering og grunnleggende klinisk fysikk trening med state-of-the-art teknologi og behandlingsmetoder ved Duke University Medical Center og ved samarbeidende sykehus i Kina. Programmet krever også uavhengig forskning under veiledning av lærere som arbeider i forkant av deres felt.

Forutsetninger for å taste Program

Søkere til Duke Kunshan Universitetets graduate-programmer må ha tilsvarende en amerikansk bachelorgrad fra et akkreditert institusjon.

En. Bachelor i Physics.The lavere kurs, i tillegg til grunnleggende og videregående nivå fysikk kurs bør inneholde en semester / kurs av følgende: kjemi, biologi, elektronikk, informatikk / programmering. ELLER 2. Bachelor i naturvitenskap, matematikk eller ingeniørfag med følgende minimum college-nivå kurs (muligens oppfylt dersom studenten har en mindreårig i fysikk):

 • Matematikk - 2 semestre / kurs i kalkulus
 • Fysikk - 2 semester / kurs av generelle kalkulus-baserte fysikk + 3 semestre / kurs for øverste nivå fysikk valgt fra kurs, blant annet moderne fysikk (foretrukket), elektrisitet og magnetisme, kvantemekanikk, atom-strukturen, statistisk mekanikk og mekanikk
 • Kjemi - 1 semester / kurs
 • Biologi - 1 semester / kurs
 • Elektronikk - 1 semester / kurs
 • Informatikk / programmering - 1 semester / kurs

Practicum

Den practicum eksponerer studenter til de kliniske aspekter ved praksisen med medisinsk fysikk. Den practicum diagnostisk tilbyr hands-on erfaring i det vesentlige av klinisk avbildning fysikk. Dette omfatter områder som: computertomografi, radiografi, mammografi, gjennomlysning, magnetic resonance imaging, ultralyd, og informatikk. Den strålebehandling practicum omfatter erfaring i lineær akselerator kalibrering og kvalitetssikring, pasientsimulering og behandling planlegging, og andre kliniske prosedyrer som brachyterapi, stereotactic radiosurgery (SRS), stereo kroppen strålebehandling (SBRT), helkroppsbestråling (TBI), og total hud bestråling (TSI) Den nukleærmedisin practicum inkluderer muligheter for studentene til å bruke gammakamera, positronemisjonstomografi (PET) systemer, dose kalibratorer og andre nukleærmedisinske instrumenter, og praktisk erfaring med nukleærmedisinske fantomer og bilde gjenoppbygging. I tillegg skal studentene skygge nukleærmedisin leger, teknologer og andre fagfolk.

I løpet av første semester av 2. årstrinn, Duke Kunshan University Medical Physics hovedfagsstudenter gjennomføre klinisk praksis opplæring ved Duke University Medical Center, en av de ledende sykehus i verden, med moderne utstyr og teknikker. Under Kunshan-baserte delen av programmet, Duke Kunshan University Medical Physics Programmet inkluderer også felt tur erfaringer ved ledende sykehus i Yangtze River Delta-regionen. Studentene kan også arrangere flere erfaringer på nærliggende sykehus på egenhånd.

Kurs

Det første studieåret har kjernen klasser som gir en solid base i det grunnleggende medisinsk fysikk. Det andre året fokuserer på spesialisering, med en avansert, track-spesifikk klasse, en klinisk praksis i studentens valgte faglige spor, valgfag klasse, og avhandling forskning. Det er også en klasse på Frontiers of Biomedical Science.

Å gi studentene tilgang til full bemanning av Duke University fakultetet for sin avhandling forskning, studenter tilbringer høstsemesteret av sitt andre år ved Duke University campus, der de studerer med studenter i Duke University Medical Physics Graduate Program og arbeide med sine fakultetet rådgivere på avhandlingen forskning.

Begge årene har ukentlige seminarer med gjesteforelesere som gir eksponering mot et bredt spekter av forskning og faglige emner.

Programvarighet: 21-24 måneder 1: a året fall semester (Duke Kunshan University Campus, Kunshan Kina)

 • Radiation Physics (3 studiepoeng)
 • Anatomi og fysiologi for medisinske fysikere (3 lm)
 • Nukleærmedisin fysikk (3 lm)
 • Seminarer i medisinsk fysikk (1 lm)
 1. år Vårsemesteret (Duke Kunshan University Campus, Kunshan Kina)
 • Strålebehandling fysikk (3 lm)
<li>Str&aring;levern (3 lm)</li>
<li>Moderne Diagnostic Imaging Systems (3 lm)</li>
<li>Seminarer i medisinsk fysikk (1 lm)</li>

Sommer etter første året (Duke University Campus, Durham, NC USA)

 • Thesis forskning ved Duke University, Durham, NC, USA
 • Praksis ved Duke University Medical Center, NC, USA
 1. år høstsemesteret (Duke University Campus, Durham, NC USA)
 • Avansert Track-Specific Course (3 lm)
<li>Klinisk praksis og Hospitering (3 lm)</li>
<li>Seminarer i medisinsk fysikk (1 lm)</li>
<li>Thesis forskning (3 lm)</li>

 1. år Vårsemesteret (Duke Kunshan University Campus, Kunshan Kina)
 • Fordypningskurs (3 lm)
<li>Frontiers of Biomedical Science (3 lm)</li>
<li>Seminarer i medisinsk fysikk (1 lm)</li>
<li>Thesis forskning (3 lm)</li>

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Duke Kunshan University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato