Les den offisielle beskrivelsen

Opprettholde og gjenopprette mental helse er en viktig samfunnsoppgave. Vår mangefasettert Masters Kurset gir deg mulighet til å være psykiske lidelser som er aktive i ulike faglige sammenhenger for forebygging og rehabilitering.

fhiò

Opptakskrav

 • Generelt universitet, teknisk universitet eller høyskole inngangen perle. § 60 ThürHG
 • Første grad i helsepsykologi eller psykologi
 • Mer psykologi grader (f.eks kommunikasjon eller virksomhet psykologi), etter undersøkelse ved å utelukke Central Examination

Innhold, mål og slutten av studien

Psykiske lidelser er vanlige og alvorlige konsekvenser - for enkeltpersoner, men også for samfunnet. Statistisk syk hver andre eller tredje person i Tyskland på et tidspunkt i livet fra psykiske lidelser. I tillegg til å gjenopprette den mentale helse etter en sykdom er også forebygging av psykiske lidelser er av enorm betydning. Tenk på hvordan vi kan få den mentale helse, derfor spille en viktig rolle i helsefremmende og i en rekke andre programmer. Bevaring av mental helse og behandling av psykiske lidelser er i fokus i vår masterstudiet i psykisk helsearbeid og psykoterapi.

Kravene til vår mentale helse i arbeid og privatliv er enorme. Ikke uten grunn er den generelle sosiale byrden av psykiske lidelser i flere tiår på vei oppover.

I 2005 postulerte WHO: "Det er ingen helse uten mental helse".

Akkurat i denne sammenhengen er det Masters Course på mental helse og psykoterapi. Dette prinsippet gjelder for alle områder av livet og over hele levetiden. Om et barn frykter på skolen eller en voksen problemer med arbeidsledighet eller for høy arbeidsbelastning har, er vedlikehold av mental helse i fokus. I tillegg til disse eksterne stressfaktorer også innen medisinsk psykologi er stadig viktigere. I et samfunn har til å vinne de såkalte livsstilssykdommer som diabetes og fedme i betydning som vedkommende er også viktig å forholde seg til somatiske sykdommer. Igjen, profesjonell psykologisk hjelp vist seg nyttig og bidrar til å redusere negative konsekvenser av sykdommen. Optimalt kommer det gjennom en målrettet forebygging ikke forekomsten av psykiske lidelser og psykisk helse er oppnådd.

Den mastergrad psykisk helse og psykoterapi ved vår institusjon dedikert til å fremme og opprettholde mental helse og behandling av psykiske lidelser, og dette sett på ulike pasientgrupper samt ulike arbeidsplass innstilling til bedriftshelsetjenesten ledelse.

Karrieremuligheter

Med ferdigstillelsen av masterstudiet Psykisk helse og psykoterapi er åpne for mange karrieremuligheter.

Mastergraden i Mental Helse og psykoterapi kvalifiserer deg for et bredt spekter av applikasjoner, for eksempel på områdene:

 • Forebygging av psykiske lidelser, for eksempel i skolen og arbeidsmiljø
 • Helsefremmende arbeid, for eksempel gjennom helse rådgivning og coaching
 • Clinical Psychology
 • psykologisk rådgivning
 • Medisinsk rehabilitering (poliklinisk og døgnbehandling)
 • Myndighetene i helsevesenet (ansatte)
 • Skoler, helseforsikring
 • tilsyn
 • Utdanning, opplæring og utdanning
 • Personalutvikling og utvalg
 • Ledelse (Master som en forutsetning for virksomheten i toppledelsen)
 • Forskning, spesielt forebyggende helsearbeid, verktøy og terapeutisk forskning

I tillegg får du masterstudiet "Mental Health and Psychotherapy" ved SRH University of Applied Sciences for Health Gera, Thuringia (samtidig tilstedeværelse av en Bachelor i Health Psychology eller universitet Bachelor i psykologi) tilgang til psykoterapi opplæring i barne- og ungdomsområdet etter Psychotherapeutengesetz.

I tillegg må du starte med konklusjonen av muligheten en utdanning i følgende behandlinger: Systemisk familieterapi, Gestalt eller psykoterapi.

Program undervist i:
Tysk

Se 10 flere kurs fra SRH Hochschule für Gesundheit Gera »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato