Master of Science i neuro rehabilitering

Generelt

6 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Forekomsten av nevrologiske sykdommer har vært økende i mange år. De resulterende daglige begrensninger kan unngås ved en spesiell nevrologisk rehabilitering og gjenopprette funksjon, og dermed livskvaliteten kan forbedres. Her master tar opp neurorehabilitation.

dtyk

Opptakskrav

  • Fullført yrkesrettet opplæring av helse med statlig godkjenning av faglige kvalifikasjoner
  • Første grad (Bachelor, Diploma eller Masters)

Praxissemester

I løpet av seks måneders utplassering i samarbeid med internasjonale selskaper og forskningsinstitusjoner har mulighet til konkret anvende sine ervervet kunnskap til praktiske problemer og prosjekter, og for å møte den nasjonale og internasjonale neurorehabilitation.

studie~~POS=TRUNC modellen~~POS=HEADCOMP

Tilstede Kursene er i de fire første semestrene tre ganger per semester i stedet - to blokk uker fra mandag til lørdag og en blokk helg fra fredag ​​til søndag.

Femte semester omfatter praktisk semester og sjette semester deg tilpasse din masteroppgave.

Under visse omstendigheter er det mulig å forkorte den normale periode (gjenkjennelse av tilsvarende kurs). Snakk med oss.

Innhold, mål og slutten av studien

Den økende etterspørselen etter nevrologisk rehabilitering krever stadig vitenskapelig godt kvalifiserte medarbeidere sikrer høy kvalitet pleie av pasienter i nevrologisk rehabilitering. Dette danner grunnlaget for en-gang i Tyskland i form av masterstudiet neurorehabilitation.

Fremtidsrettet studie

Nevrologiske lidelser som kan føre til permanent uførhet ta til i år. Således er behovet for nevrologiske rehabilitering vokser. Etter lovgivningen, er det viktig å unngå disse hindringene og sørge for å gjøre alle mennesker "rehabilitering før pensjonering og omsorg" å komme. Denne utviklingen krever vitenskapelig høyt kvalifiserte fagfolk, sikre helhetlig omsorg for disse pasientene. Men innen nevrologiske rehabiliterings mangler leger, så vi trenger nye og innovative personal konsepter. Dette danner den grunnleggende lengden på masterstudiet i neurorehabilitation.

vitenskapelig arbeid

Det vil være nødvendig i fremtiden for å bestemme vitenskapelig effekten av rehabiliteringstiltak innen nevrologiske lidelser, for å gjøre optimal bruk av eksisterende ressurser. Også ledende bransjeforeninger som den tyske foreningen for Neurotraumatology og klinisk Neurorehabilitation e. V. understreke lang utvikling bemanningsbehov for å støtte vitenskapelige studier.

Mastergraden Neurorehabilitation er derfor primært rettet mot terapeuter med første grad som ønsker å utvikle seg på den vitenskapelige og / eller ledelse og ledelsesnivå i neurorehabilitation.

Karrieremuligheter

Med ferdigstillelsen av masterstudiet neurorehabilitation er åpne for mange karrieremuligheter.

Nevrologisk rehabilitering bidrar til å unngå deltakerbegrensninger, gjenopprette funksjoner og bedre livskvalitet. Den nåværende betydningen av nevrologisk rehabilitering kan godt illustrere eksempelet med den anslåtte demografiske utviklingen og tilhørende økende antall kronisk syke og trenger pleie.

Veldig godt kvalifiserte medarbeidere er spesielt viktig - en for pasientbehandling, og andre, til den økende vitenskapelige behov nevrologisk rehabilitering bruke. Denne utviklingen krever nye kreative konsepter som klart eksemplifisere andre land (f.eks USA) allerede. Det er behov for faglig høyt kvalifisert personell for å møte behovene innen nevrologisk rehabilitering representert rettferdighet i de kommende årene.

Ved å studere, vil du arbeide på lik linje med andre akademiske helsepersonell. Du øker dine muligheter, fordi du får graden av Masters, som gjør at mange flere muligheter for å utvikle felt av handling.

Du må masterstudiet omfatte følgende utviklingsmuligheter:

  • Administrasjonsoppgaver på sykehus, behandling og rehabilitering sentre samt i rehabiliteringsklinikker
  • Team / prosjektledelse poliklinisk samt forskning og vitenskap institusjoner
  • Vitenskap og forskning i vitenskapelige og forskningsinstitusjoner, sykehus, behandling og rehabilitering sentre samt i rehabiliteringsklinikker
  • Undervisning ved universiteter, Fachhochschule og skoler Promotion
Sist oppdatert nov. 2016

Om skolen

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Fr ... Les mer

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Freistaat Thüringen. Minimér
Gera , Bonn , Stuttgart , Heidelberg , Karlsruhe , Düsseldorf + 5 Mer Mindre