Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science i sykepleie

Master of Science i sykepleie er en dynamisk måte for sykepleie fagfolk til å få oppadgående mobilitet i helsevesen miljø.

Florida Southern MSN Programmet fokuserer på tre viktige områder innenfor moderne helsevesenet:

Klinisk sykepleier Specialist (CNS)

Bli en spesialist i veksten av organiserte og koordinerte helsetjenester. Denne læreplanen spor forbereder deg til å ta sertifiseringseksamen for klinisk spesialist i medisinsk-kirurgisk sykepleie gjennom de amerikanske Sykepleiere Credentialing Senter.

Voksen Gerontology Primary Care Nurse Practitioner (ANP)

Få muligheten til å praktisere selvstendig, diagnostisere og behandle pasienter, og direkte primær eller akutt behandling. Denne læreplanen spor forbereder deg for sertifisering eksamen som voksen Health Nurse Practitioner gjennom de amerikanske Sykepleiere Credentialing Senter.

Sykepleier pedagog (NE)

Kombiner din lidenskap for undervisning med topp lyd klinisk erfaring. Denne læreplanen spor forbereder deg for Certified sykepleier educator undersøkelse tilbys gjennom National League of Nursing.

MSN studenter i hver av disse tre pensum sporene får personlig oppmerksomhet fra fakultetet som er tilgjengelige, heltid, og imponerende akkreditert. Kurs og kurs er praktisk arrangert rundt å arbeide profesjonelt.

Opptakskrav MSN

Søkere må oppfylle kravene nedenfor og sende følgende materialer:

  1. Utfylt elektronisk utdannet søknadsskjema
  2. En CV eller CV av pedagogisk og arbeidserfaring;
  3. En egenerklæring om dine forventninger til et graduate program (dine personlige og profesjonelle mål);
  4. Tre faglige anbefalinger (FSC anbefaling former kan brukes);
  5. Bevis for oppgradering fra en statlig godkjent og regionalt akkreditert bachelorgrad Nursing programmet med en samlet lavere grade point gjennomsnitt på 3,0 på en 4-punkts skala som verifisert av en offisiell karakterutskrift.
  6. Kopi av strøm, aktiv lisensstatusen som sykepleier i delstaten Florida.
  7. Forutsetning kurs på lavere nivå er nødvendig: NUR 3106 Grunnleggende om Health Assessment, NUR 4110 Evidence Based Health Care, og MAT 2022 Elementær statistikk. En "C" eller bedre karakter i disse forutsetning kurs er nødvendig.
  8. Hver MSN student er nødvendig for å fullføre en kriminell bakgrunn screening inkludert finger utskrift før du starter den første kliniske. MERK: enhver student med en tidligere arrestasjon eller overbevisning historie kan bli nektet innreise til programmet på grunn av vår etat kontrakt avtaler eller kan nektes lisens . Studenter som gjelder for MSN-program med en tidligere kriminell historie må videre skjermet av Graduate Program Director og godkjent av dekan ved School of Nursing og helsefag før aksept. Unnlatelse av å avsløre tidligere kriminell historie på søknad eller rapportere eventuelle påfølgende arrest kriminell etter innmelding i Florida Southern College til Dean School of Nursing og helsefag kan diskvalifisere studenten fra MSN-programmet.
  9. Hver sykepleier student er nødvendig for å fullføre en ti-panel medikament skjermen. Enhver student kan bli bedt om å gjenta urin narkotika skjermen som kreves av noen klinisk område eller som del av et stoff tester programmet. MERK: Studenter som har en positiv dopingtest kan nektes aksept i MSN-programmet eller bli disenrolled fra MSN-programmet.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato