Master grad i tradisjonell kinesisk medisin og kultur

Generelt

Programbeskrivelse

University of Malta , i samarbeid med Shanghai University of Traditional Chinese Medicine , vil gi et omfattende teori og praktisk-basert studieprogram for å gjøre det mulig for personer som allerede er lisensiert som helsepersonell, å skaffe seg kunnskap knyttet til akupunktur.

Kurset skal legge til rette for læring innenfor et strukturert rammeverk som dekker emner som er relevante for utøvelsen av spesialiteten.

Etos av kurset er å sikre at fremtidige kandidater vil være i stand til å gi betydelige bidrag ikke bare til klinisk omsorg, men også for å fremme faglige aspekter ved spesialitet i undervisning og forskning. Gjennom dette kurset vil studentene forstå den essensielle teorien om kinesisk medisin, bli kjent med kunnskapen og teknikkene til akupunktur, og trygt administrere vanlige passende forhold ved bruk av akupunktur.

Læringsprogrammet er utformet for å dekke kjernevennene i kinesisk medisin generelt og akupunktur, spesielt. Dette kurset oppfyller kravene til anerkjennelsestatus som definert av Maltas råd for yrkene Supplementary to Medicine.

Læringsutbytte

På slutten av kurset vil deltakerne kunne integrere tradisjonell kinesisk medisin som en form for terapi som utfyller moderne vestlig klinisk praksis, eller som fag for vitenskapelig forskning innenfor rammen av deres kliniske arbeid eller spesialitet.

Kurset er ment for

Kurset i tradisjonell kinesisk medisin og kultur er ment for lisensierte helsepersonell.

Opptak og Progresjonskrav

Kurset skal være åpent for søkere som har en bachelorgrad fra dette universitetet eller en annen institusjon som er anerkjent av senatet for det formål, med minst andre klassekurs i et studieområde knyttet til et helsepersonell (for eksempel medisinsk, sykepleie, jordemødre, fysioterapi).

Søkere som ikke har en første grad, men som har andre kvalifikasjoner og erfaring i helsetjenester, skal også vurderes. Slike søkere skal bli bedt om et intervju for å avgjøre om de vil kunne følge kurset med fortjeneste. Intervjustyret utnevnt av styret skal bestå av minst tre medlemmer.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and abou ... Les mer

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and about twelve per cent of the student population is international. Minimér