Master i Helsefag

Generelt

30 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Dersom du liker å jobbe med mennesker, så kan en helsefaglig utdanning være midt i blinken for deg! Hvis du ønsker å studere i Storbritannia, så finnes det mange muligheter hvis du er på jakt etter en helsefaglig utdanning. Helsefag blir mer og mer aktuelle for hvert år som går, og naturlig nok går studiets popularitet oppover like taktfast som befolkningens helsetilstand går nedover. I tillegg har vi en stor generasjon som er på vei inn i pensjonisttilværelsen, og levealderen øker for hvert tiår som går.

I Storbritannia finnes det uendelig mange muligheter for deg som er interessert i helsefag. Du kan studere alt fra kiropraktikk og fysioterapi til psykologi eller farmasi. Kanskje har du en bakgrunn som sykepleier og ønsker å spesialisere eller videreutdanne deg? En av de tingene som er så fint med å studere i Storbritannia er at du ikke nødvendigvis trenger å ha en bachelorgrad i akkurat det du ønsker å ta en mastergrad i. Dette betyr at det åpner for mange muligheter for deg som er på jakt etter spesialiseringer eller kanskje omskolering.

Dersom du er på jakt etter studier innen noen av følgende studieretninger, så ta gjerne kontakt: sykepleie, medisin, odontologi, kiropraktikk, fysioterapi, osteopati, psykologi, farmasi, jordmor, radiografi, radiologi, ortoptikk, optometri eller ulike studier som går på sosialt arbeid eller barn og unge.

Studier innen helsefag fra EØS-land som Storbritannia godkjennes av Helsedirektoratet i Norge.

Sist oppdatert nov. 2017

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Vurderer du å studere i utlandet? Across the Pond hjelper deg å finne ditt drømmeuniversitet i Storbritannia!

Vurderer du å studere i utlandet? Across the Pond hjelper deg å finne ditt drømmeuniversitet i Storbritannia! Minimér
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , London , Loughborough , Manchester , Newcastle (upon Tyne) , Norwich , Nottingham , Oxford , Lesning , Rochester , Sheffield + 29 Mer Mindre