Master i biomedisinsk ingeniørfag

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Vennligst finn ut hvilke tiltak som er utarbeidet av University of Bologna å begynne neste studieår på best mulig måte.

Studieår 2020/21 - I løpet av det første semesteret vil fjernundervisningsaktiviteter gå parallelt med undervisningsaktiviteter i klasserommet

I løpet av de første seks månedene av år 2020/21 vil University of Bologna tilby blandede undervisningsaktiviteter, holdt i klasserom, men også tilgjengelig eksternt. I løpet av de siste månedene har universitetet arbeidet for at alle klasseromsaktiviteter kan gjenopptas for størst mulig antall studenter mens de overholder sikkerhetsforskrifter og protokoller.

Universitetet fokuserer på to aspekter: på den ene siden jobber det med å tilpasse klasserom ved bruk av ny teknologisk infrastruktur; på den andre implementerer det transformasjonene som er nødvendige for å hjelpe lærere i prosessen med å kontinuerlig forbedre undervisningsmetoder.

Internasjonale studenter: hvordan du forbereder deg på påmelding -> sjekk her all informasjonen du trenger.

Det biomedisinske ingeniørprogrammet fra University of Bologna forbereder fagpersoner som kan holde på for teknisk-organisatoriske, designmessige eller vitenskapelige roller på en rekke domener der kunnskap innen "life sciences" er integrert med den metodiske tilnærmingen til Engineering.

Kandidaten vil være i stand til å oppnå en fagkompetanse i tråd med behovene til et samfunn med alvorlige helseproblemer og avanserte forskningslinjer innen biologimedisin.

5 grunner til å melde deg på studiet

  1. Å bli trent i en profesjonell aktivitet med en høy spådd ekspansjonsgrad de neste årene.
  2. Å lære utredning innen biovitenskap og helseteknologi i forkant av den nåværende kunnskapen.
  3. Å jobbe i et svært tverrfaglig felt, som inkluderer vitenskapelige, teknologiske og kulturelle aspekter helt.
  4. Å jobbe i et felt med sterk sosial innvirkning på folkehelsen, og som kan gi store sosiale fordeler i årene som kommer.
  5. Å utføre eksperimentelle aktiviteter i moderne laboratorier, for å slå sammen teoretiske og praktiske aspekter.

Opptakskrav

Det er spesifikke påmeldingsprosedyrer for hvert studium.

Du finner detaljert informasjon om valgbarhet, søknadsprosess, skolepenger og frister på href = "https://corsi.unibo.it/2 Bike/BiomedicalEngineering/how-to-enrol

Studiestipendier og subsidier

Universitetsstudenter kan få økonomisk støtte under studiene fra Emilia Romagna-regionen, University of Bologna og andre eksterne instanser.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Fritak for studieavgift

Sjekk vår nettside for å vite hvilke er de nødvendige dokumentene for å søke om full unntak og spesielle subsidier.

href = "https://www.unibo.it/TuitionFees

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly ... Les mer

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly broad international perspective. Minimér
Bologna , Cesena , Forli , Ravenna , Rimini , Buenos Aires + 5 Mer Mindre