Master i klinisk psykologi

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Oversikt

 • En integrert psykoterapeutisk tilnærming som gir studentene en unik fleksibilitet til å konseptualisere og behandle kliniske presentasjoner over hele levetiden.
 • Graduate kvalifisert til å søke om registrering som en psykolog i Australia.
 • Lær å konseptualisere og behandle kliniske presentasjoner, inkludert relasjonelle psykodynamiske, kognitiv-adferdsmessige og systemiske fortellende terapeutiske tilnærminger.
 • Få erfaring med en internship på vår spesialiserte klinikk for psykologi og rådgivning, og med klinisk opplæring i eksterne sykehus, samfunnsorganer og psykiske helseinnstillinger.
 • Mulighet for å fullføre et studieprogram som kombinerer Master of Clinical Psychology i delvis deltidsmodus med samtidig, men forskjøvet, ferdigstillelse av doktorgrad i filosofi (Ph.D.).

Hva å forvente

Master of Clinical Psychology bygger på den nyeste psykoterapiprosessen og resultatforskningsresultater og bruker en integrert tilnærming til å trene studenter i vurdering og behandling av psykiske problemer og forstyrrelser. Denne tilnærmingen hjelper elevene til å utvikle en fleksibel og kundefokusert tilnærming til praksis, i tråd med moderne standarder for bevisbasert praksis i klinisk psykologi.

Studentene lærer å konseptualisere og behandle kliniske presentasjoner ved hjelp av relasjonelle psykodynamiske, kognitive atferdsmessige, systemiske og narrative terapeutiske tilnærminger. Nyutdannede av dette kurset har kunnskap og kompetanse til å gi vurdering og behandling over hele levetiden.

Kombinert studietilbud

Studenter i dette kurset kan være i stand til å fullføre et studieprogram som kombinerer QUTs Master of Clinical Psychology i delvis deltidsmodus samtidig med at doktor i filosofi (Ph.D.) gjennomføres samtidig. Dette tillater elevene å fullføre mastergrad for å utvikle sin Ph.D. forslag og arbeid mot milepæler som kreves for ph.d. prosjekt. Den eksplisitte koblingen av forskning på tvers av de to programmene gir en kraftig synergi. Ta kontakt med vår psykologi kursforespørsler team for å snakke om dine valg.

Kurskrav

Det er krav som du må møte som student i dette kurset. Du må identifisere disse kravene og sørge for at du tillater nok tid til å møte dem. Noen av disse kravene har tilknyttede kostnader.114245_Image10GPCampuspicture_3000Wx1373H.jpg

Karriereutfall

Dette kurset gir det faglige grunnlaget for en karriere i klinisk psykologi. Kliniske psykologer er ansatt i et bredt spekter av helse- og rådgivningstjenester og kan også fungere som selvstendige (private) utøvere. Klinisk psykologi kan også gi et springbrett for andre karrierer, underlagt ytterligere eller utfyllende opplæring.

Vær oppmerksom på at selv om vellykket kursopplæring fører direkte til generell registrering som psykolog, krever godkjenning som klinisk psykolog en ekstra periode med godkjent opplært praksis. Vennligst se http://www.psychologyboard.gov.au for ytterligere informasjon

På godkjenning, kan kandidater søke om spesialiststillinger som kliniske psykologer og nyte det økte omfanget av praksis og mer fleksible arrangementer under Medicare, når de arbeider i private praksisinnstillinger.

Profesjonell anerkjennelse

Nyutdannede er kvalifisert til å søke om registrering som psykolog i Australia. Kurset oppfyller akkrediteringskravene til Australian Psychology Accreditation Council (APAC), Australian Psychological Society College of Clinical Psychologists og Psychology Board of Australia.

Mulige karrierer

 • Endre Manager
 • Klinisk psykolog
 • Rådgiver
 • Kritisk hendelses- eller katastrofeansvarlig leder
 • Forensic Psychologist
 • Helsepsykolog
 • Program evaluator
 • Psykolog
 • Forskningspartner

avgifter

Dine faktiske avgifter kan variere avhengig av hvilke enheter du velger. Vi vurderer avgifter årlig, og de kan bli gjenstand for økninger.

2020: $ 30 400 per år på heltid (96 studiepoeng)114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Les mer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Minimér
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Mer Mindre