Master i omfattende pediatrisk tannbehandling og sykehus online

Generelt

Programbeskrivelse

best dentist bangalore, health, dentist

målsettinger

 1. Affektivt område
 2. Jeg prøver å stole på og samarbeide med lærere.
 3. Gunstig holdning og evne til å jobbe i et team.
 4. Kritisk holdning til nyhetene i pediatrisk tanninformasjon, og prøver å oppdage hva som er objektivt og vitenskapelig.
 5. Fremme viktigheten av tannpleie hos barn.
 6. Passende holdning til barnepasienter som skal behandles.
 7. Få en yrkesetikk for utøvelse av denne spesialiteten.

Kognitivt område

 1. Innhente nødvendig kunnskap for å diagnostisere og foreslå en behandlingsplan og en forebyggende plan for tannpleie i barn.
 2. Kjenne til de konservative og kirurgiske tannterapeutiske teknikkene hos barn.
 3. Kjenne til teknikkene for å styre barnets atferd i konsultasjonen.
 4. Kjenne til prinsippene som styrer medisinering i pediatrisk tannbehandling, så vel som indikasjoner og bruksmåte.
 5. Vet hvordan du skal opptre i møte med nødsituasjoner som kan oppstå hos barnepasienter.
 6. Vet hvordan du skal opptre i møte med andre situasjoner som kan oppstå hos barnepasienter.

Psykomotorisk og audiovisuelt område

 1. Øv diagnostiske teknikker, forebygging og forskjellige behandlinger på pasienten.
 2. Integrer digitale fotograferingssystemer og dataprogrammer for presentasjon og overvåking av kliniske tilfeller i daglig klinisk praksis.
 3. Bli med i det pediatriske tannvitenskapelige samfunnet ved å delta aktivt på kurs, konferanser og det årlige pediatriske møte for barn.
 4. Preklinisk og teoretisk undervisningspraksis i samarbeid med lærerne til master for studenter.

presentasjon

Spedbarns, barn og unges munnhelse påvirker den generelle helsen til barnpopulasjonen og i fremtiden den voksne befolkning. Derfor er det viktig at det er tannleger som er forberedt på å forhindre og løse de hyppigste orale problemene i den pediatriske befolkningen.

Ved det internasjonale universitetet i Catalonia trener vi fagpersoner med et klart mål: å bli spesialister i diagnostisering, forebygging og løsning av de hyppigste muntlige problemene i den pediatriske befolkningen, med komplement til teoretisk og praktisk læring.

Master in Pediatric Dentistry fokuserer på nye teknologiske fremskritt brukt til terapeutikk, for å forbedre pasientens helse. Kirurgi, avskjærende kjeveortopedi og atferdshåndtering er en del av utdanningsprogrammet, og fullfører dermed den omfattende behandlingen av barnet.

Faglig akkreditering

Mastergrad i omfattende pediatrisk odontologi og sykehus online: 120 studiepoeng

135276_dentist-pain-borowac-cure-52527.jpeg

Pensum og fag

Kursfag 1

 • klinikk
 • Pediatric Pediatric Research
 • Saksmetode
 • Forskningsprotokoll (Transv. Inv.)
 • Preklinisk praksis
 • Teoretisk seminar I

Kurs 2 fag

 • Klinikk II
 • Pediatric Pediatric Research II
 • Saksmetode II
 • Teoretisk seminar II
 • Slutt på masterprosjektet (Transv. Inv.)

materiale

Master in Pediatric Dentistry er et program med betydelig klinisk arbeidsmengde. Det er obligatorisk å ha materialet detaljert nedenfor for riktig drift av programmet.

For å få tilgang til masteren må studenten ha med seg:

 • Digital fotografisk kamera, med makroobjektiv og ringblits.
 • Bærbar datamaskin (PC eller Apple).
 • PowerPoint- eller Keynote-presentasjonsprogrammer.
 • Roterende materiale: turbin og adapter i Midwest-typen (M4) 4 uttak (*), motvinkel, håndstykke, mikromotor.

(*) For adapteren, bekreft modell og kompatibilitet.

Og opptakskrav

Søknad om opptak

Forhåndsregistrering fra januar måned.

Hvis du er interessert i å ta Master må du følge følgende trinn:

 1. Fyll ut registreringsskjemaet du må be om fra infodonto@uic.es
 2. Lever eller send per post til Det odontologiske fakultet dokumentasjonen som er beskrevet i den tilsvarende delen (påkrevd dokumentasjon)

Nødvendig dokumentasjon

 1. Forhåndsregistreringsark behørig dannet.
 2. 1 bekreftet kopi av tilsvarende bachelorgrad (med original sertifisering).
 3. 1 Akademisk sertifikat for kvalifikasjonene (original eller sertifisert fotokopi).
 4. 1 fotokopi av National Identity Document (DNI) eller pass.
 5. Betaling med bankoverføring på € 90 og levering av betalingsbevis. (Bortsett fra UIC Graduate Alumni).
 6. To fargefotografier av passstørrelse (ingen kopier er mulig).
 7. Curriculum vitae
 8. Innstillingsbrev (valgfritt).
 9. Negativt sertifikat fra sentralregisteret for sexforbrytere.
 10. Vaksinasjonsbevis som attesterer at de er vaksinert med Hepatittene A og B, stivkrampe, Triple Viral og at de har passert vannkopper.

Kandidater i løpet av det siste året av kurset må gi en liste over de kvalifikasjoner som er tilgjengelige for dem frem til registreringsdatoen.

For studenter fra utenfor EU må både kvalifikasjonene og bachelorgraden legaliseres gjennom den diplomatiske kanalen eller ha Haag-apostillen. (Ingen homologert tittel kreves) og oversatt til spansk av en lovlig oversetter.

opptakskriterier

 1. Personlig intervju: Det personlige intervjuet vil bli gjennomført med direktøren og koordinator for mesteren. Faglige fordeler, teamarbeid og yrkeserfaring vil bli verdsatt.
 2. Psykoteknisk test: Den psykotekniske testen vil vare omtrent mellom 20 og 30 '. Det gjøres for å sette pris på evnene eller egnetheten til hver kandidat.

doctor, medical, medicine

Stipend og finansiering

Reserve et sted

 1. Personer som er blitt akseptert i det tilsvarende studiet, vil få et opptaksbrev med betingelse for betaling av et beløp som en reservasjon (omtrent 20% av beløpet til studiet).
 2. Reservasjonen av sted må gjøres effektiv gjennom opptaket, innen det tidsrom som er fastsatt i formidlingen av opptaket.
 3. Når reservasjonsstedet er formalisert på angitt måte, hvis en person ikke overholder - i henhold til gjeldende statlig eller regional lovgivning til enhver tid - har opptakskravene for kurset ikke den nødvendige graden, eller kurset kommer ikke For å formalisere registreringer på grunn av manglende registreringer, ville UIC fullstendig tilbakebetale plassreservasjonen.
 4. Hvis studenten av egen fri vilje frafalle kurset av en eller annen grunn, vil UIC fullt ut godkjenne beløpet som er mottatt som stedsreservasjon som kompensasjon for skader som er forårsaket.
 5. Hvis studenten ikke gjør reservasjonen av sted effektiv, vil det forstås at han / hun fraskriver stedet, slik at det fra det øyeblikket gir UIC fullmakt til å avbryte og annullere forespørselen om sted.
 6. Studenten må tilfredsstille all påmelding innen fristene som er fastsatt av UIC. Unnlatelse av å gjøre det, etter å ha blitt innrømmet, vil bli forstått å trekke seg, etter bestemmelsene i punkt 4 og 5 ovenfor.
 7. Hvis studenten hadde tilfredsstilt det totale beløpet for påmeldingen og gitt avkall på sin plass, vil han oppføre seg som følger:
  • Hvis du gjør det før studiestart, har du rett til å be om refusjon på 80% av det betalte beløpet, forutsatt at dette stedet kan fylles av en annen student.
  • Under ingen omstendigheter vil undervisningsbeløpet bli tilbakebetalt hvis studenten formidler sin intensjon om å fratre stedet når aktiviteten har startet.

registrering

Når den offisielle registreringen er formalisert, vil studenten ha 10 virkedager til å gjøre opp det gjenværende registreringsbeløpet, i en enkelt betaling.

rabatter

Spesielle priser for UIC Alumni.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on aca ... Les mer

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on academic rigor, university life, and enriching life experiences. We have 15 degree programs and a wide range of Master’s and Postgraduate degrees as well as continuing education courses in the areas of knowledge you are interested in. Minimér