Hvorfor trene fysiologi?

Det er en økende etterspørsel etter mesterens forberedte fagfolk i menneskelig ytelse. I tillegg, med det brede utvalget av karrieremuligheter i bransjen, er det viktig å være en leder innen ditt kompetanseområde.

Master of Science i treningsfysiologi er din fremgangsteori for karriereutvikling. Enten du ser ut til å skille seg ut i søkerens basseng ved å legge til en mastergrad i ditt CV eller hvis dette er en bro for å hjelpe deg med å bli med på et doktorgradsprogram, vil denne graden gi den akademiske rigor og lederegenskaper for å hjelpe deg med å lykkes.

Karriereutsikt

Sysselsetting av treningsfysiologer forventes å vokse 9 prosent fra 2012 til 2022 i henhold til Arbeidsstatistikkens årsrapport mai 2013 , basert på prognoser for lignende nærstående yrker. Ansettelsen av ytelse trenere forventes å vokse rundt 15 prosent i løpet av det neste tiåret, raskere enn tilsvarende yrker i kinesiologien feltet.

Økt deltagelse i videregående skoler og høyskolesport kan øke behovet for trenere. Student atletikk i videregående skoler over hele landet forventes å øke i løpet av de neste 10 årene. Denne utviklingen på både videregående skoler og på høyskolenivå kan forenkle engasjementet i profesjonell sport å ansette flere trenere, særlig de med høyere legitimasjon, inkludert en høyere grad.

Arbeidsutsiktene for styrker og kondisjonstrener er veldig bra basert på USAs demografi. Konkurransen for disse jobbene vil være høy, spesielt på høyskole og profesjonelle nivåer. Det er vanlig for styrker og kondisjonstrener å ansette sine assistenter som har avstand fra kjente styrker eller anerkjente programmer. Etablering av forbindelser gjennom veiledning og kvalifisering til konkurransedyktig praksis med nasjonalt anerkjente styrker og kondisjonstrener er nøkkelen til tidlig suksess. Basert på disse funnene har denne karrieren stort potensial for kinesiologistudenter med mastergrad for å forfølge dette i de neste årene.

Karrieremuligheter

  • Fysioterapi
  • Arbeidsterapi
  • Wellness koordinatorer
  • Privat eller Corporate Fitness
  • Fellesskapskollegium eller Universitetsundervisning
  • Styrke og kondisjonering
  • Personlig trening
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Briar Cliff University »

Sist oppdatert August 8, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
15,456 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato