Master of Deglutology (Leuven)

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

KU Leuven Advanced Master of Deglutology stammer fra et stort behov for fagpersoner som er spesialiserte i pleie av pasienter med svelgforstyrrelser i munnen eller spiserøret.

Dette tverrfaglige studiet vil dekke alle tilknyttede studieretninger og utstyre studenten med de nødvendige verktøyene og erfaringene for å komme inn på arbeidsplassen med selvtillit til å løse problemer og møte de nåværende utfordringene i klinisk omsorg.

Struktur

Dette ettårige masterstudiet undervises på engelsk personlig til små studentgrupper og kan følges heltid eller deltid på forespørsel. Forelesninger er planlagt på mandager, tirsdager og noen ganger i løpet av kvelden. Tverrfaglige kliniske praksisplasser i et kjent universitetssykehus vil bli skreddersydd for å imøtekomme deltakernes timeplaner der det er mulig. Dette gir mulighet for en fleksibel kombinasjon av masterstudiet med andre aktiviteter som deltidsarbeid. 60 studiepoeng er opptjent i henhold til European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS).

styrker

Deglutology-programmet tar sikte på:

  • Opplær studenten som en profesjonell og forsker som er i stand til å bringe sitt / sitt kompetanseområde til et høyere funksjonsnivå ved å bruke forbedret kunnskap og kliniske ferdigheter i deglutologi.
  • Bygg videre på kompetansen som studenten skal oppnå under deglutologiprogrammet - men også på sin tidligere medisinske eller paramedisinsk kompetanse - for å forberede studenten til å forbedre dysfagi-screening og -behandling i det større samfunnet.
  • Gi studenten spesifikk utdanning for å forberede studenten til å gå over i en stillingsprofil som involverer mer avansert klinisk forskning eller ledelseskompetanse og derved bidra til å lukke det eksisterende gapet i arbeidsmerket

Vennligst se vår hjemmeside for nylig informasjon om dette programmet.

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

KU Leuven will host an online open day on 1 december. For more information, please visit www.kuleuven.be/online-open-day.

KU Leuven will host an online open day on 1 december. For more information, please visit www.kuleuven.be/online-open-day. Minimér
Besøk skolens nettsted