Master of Health Administration

Generelt

Programbeskrivelse

  • CRICOS-kode: 006110A
  • Varighet: 2 år
  • Kurskode: MC-HLADMN
  • Studiemodus: Heltid, deltid
  • Inntak: februar, juli
  • Sted: Perth
  • Veiledende førsteårsavgift: AUD 35.600

124363_curtin--health-admin-1600x1067.jpg

Kursbeskrivelse

Disse kursene utstyrer deg med ferdighetene og kunnskapene som trengs for å navigere i kompleksiteten ved å lede og styre leveransen av tjenester i et moderne helsevesensmiljø. De er designet for klinikere, ledere og administratorer som ønsker å levere helsetjenester av høy kvalitet, trygt og effektivt. Du vil utvide kunnskapen og evnene dine innen områder som ledelse og ledelse, kvalitet og sikkerhet, helseøkonomi, helsepolitikk, planlegging og evaluering av helsetjenester og forståelse av komplekse helsesystemer. I mastergraden vil du gjennomføre praktisk arbeidserfaring i en helseorganisasjon, og fullføre et forskningsprosjekt ved å jobbe sammen med forskere eller med en helsepersonell.

Opptakskriterier

  • En bachelorgrad eller tilsvarende innenfor en passende disiplin *.
  • Arbeidserfaring innen helseadministrasjon *.
  • Oppfyll Curtins engelskkunnskaper.

* Hvis du ikke har de nødvendige kvalifikasjoner eller arbeidserfaring, kan det hende du må påta deg flere bruenheter

Profesjonell akkreditering

Disse kursene er akkreditert av Australasian College of Health Service Management.

Profesjonelt medlemskap

Nyutdannede kan søke om medlemskap i Australasian College of Health Service Management. Nyutdannede med medisinsk studiekompetanse kan også søke om medlemskap i Royal Australasian College of Medical Administrators. Dette kurset er rangert som 2. plass i Australia og 27. verdensomspennende for helsestyringskurs (Eduniversal Best Masters Ranking 2018).

Fremtiden til helseadministrasjonen

Helsevesenets systemer over hele verden har som mål å levere trygge og effektive helsetjenester til befolkningen. Dette blir imidlertid vanskeligere ettersom helsesystemer står overfor utfordringer knyttet til økonomisk bærekraft, sikkerhet og kvalitetsansvar, endrede helsebehov og raskt fremskredne teknologi. Våre helseadministrasjonskurs tilbyr studentene praktisk ledelses-, ledelses- og beslutningsevne som kan oversettes til forskjellige arbeidsplasser, slik at de kan lede og lede høykvalitetsgrupper i dette komplekse og skiftende helsemiljøet.

Dette kurset er rangert som 2. plass i Australia og 27. verdensomspennende for helsestyringskurs (Eduniversal Best Masters Ranking 2018).

For mer informasjon besøk curtin.edu/hs-pg

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future.

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future. Minimér
Perth , Dubai , Moka , Singapore , Miri + 4 Mer Mindre