Master of Health Leadership & Policy in Clinical Education

Generelt

Programbeskrivelse

Final Round CAN og USA 2021 opptak: Søknadsfrist 1. september 2020.

* Søknadssystemet åpnes 1. januar 2021 for alle 2022 innleggelser.

Master of Health Leadership and Policy (MHLP) i klinisk utdanning er for helsepersonell som ønsker å utvikle sin kompetanse i å analysere praksis trender og designe og levere klinisk utdanning for å møte nye trender.

Helsesektoren står overfor enestående endringer som en konsekvens av nye teknologier, nye tilnærminger til å gi omsorg og skiftende demografiske profiler. Det er et presserende behov for dyktige kliniske lærere som er i stand til å analysere praksistrender, identifisere læringsbehov og utvikle utdanningsstrategier for å imøtekomme krav innenfor et bredt spekter av kliniske praksiskontekster.

Som klinisk lærer er du et sentralt medlem av lederteamet. Du må ha en sterk forankring i klinisk praksisekspertise, og du må lede, administrere og inspirere team. Med dobbelt fokus på å styrke ferdighetene dine i de tekniske aspektene ved klinisk utdanning og utdype kapasiteten din som leder, vil dette programmet hjelpe deg med å ta karrieren din i nye retninger.

MHLP er en 12-måneders / 24-måneders grad som starter i januar. Mens 60 prosent av kursene dine i klinisk utdanning vil fokusere på den tekniske spesialiseringen din, er de resterende 40 prosent lederutviklingskurs som vil forbedre din virksomhets, kommunikasjon og menneskers ferdigheter. Levering av leder- og lederkurs er i samarbeid med UBC Sauder School of Business.

Hva gjør dette programmet unikt?

Det tar bare 12 måneder på heltid eller 24 måneder på deltid for å fullføre studiet og få en MHLP-grad. Fra januar i programmet Clinical Education, vil du:

 • Dekk dine tekniske ferdigheter
 • Skarpe dine forretningsferdigheter
 • Utvikle som leder
 • Samarbeide med industripartnere

MHLP-studenter må ha yrkeserfaring før programmet startes. Det betyr at du vil være en del av en moden studentkohort med en rekke faglige og karriereopplevelser å trekke på når du samarbeider med prosjekter med hverandre. Tilgang til dette mangfoldet av kunnskap og erfaring er viktig for utviklingen.

Studer heltid eller deltid

Velg mellom alternativet på heltid (12 måneder) eller deltid (24 måneder) . Med 12-måneders heltidsalternativ vil du fullføre studiene på ett år, og utvide kunnskapsbasen og ferdighetsnivået ditt i en konsentrert tidsramme.

Deltidsalternativet på 24 måneder gir fleksibilitet for de som ønsker å fortsette å jobbe mens de bygger forretnings- og teknisk kunnskap. Ved å balansere arbeid og studier, vil du kunne bruke de nye ferdighetene dine umiddelbart på arbeidsplassen din og bringe tekniske og ledelsesmessige utfordringer fra jobb inn i klasseromsdiskusjonen. Denne deltidsversjonen av MHLP in Seniors Care er også en mulighet til å bygge ditt profesjonelle nettverk i over to år. Studenter som følger dette alternativet, kan forvente å være på campus i to ukedager hver uke (omtrent 10 timer totalt).

Degree Fordeler

En Master of Health Leadership and Policy (MHLP) grad fra UBC gir deg legitimasjon og kunnskap for å trygt flytte inn i stillinger med større ansvar eller gjøre skiftet til et nytt helsevernfelt.

Utforsk beste praksis i klinisk utdanning

Kurs i klinisk utdanning er en streng kombinasjon av teori og evidensbasert praksis. Du lærer hvordan du utvikler utdanningsstrategier for å støtte endring i praksis og sørge for at klinikere i helseorganisasjonen din oppfyller praksis- og akkrediteringsstandarder på tvers av ulike fagområder.

Lær språket i bedriften

Klinisk kunnskap er ikke nok. Gjennom kurs som tilbys av UBC Sauder School of Business, får du grunnleggende forretningsferdigheter, og forbedrer forståelsen av bredbaserte styringsbegrep.

Forstå og påvirke politikken

Helsevernspolitikken bestemmer hvordan helsesektoren er organisert og levert. Du vil undersøke hvordan helsepolitikken informerer klinisk praksisutdanning og lær hvordan du effektivt kan utvikle og påvirke politikken.

Bli en trygg leder

Ledelsesutvikling er innebygd gjennom hele programmet, og gir deg løpende muligheter til å lede lag og prosjekter og styrke dine mellommenneskelige ferdigheter.

Få en profesjonell mastergrad fra et verdensklasse universitet

UBC er et av verdens 40 beste universiteter, og dets programmer og professorer har et globalt rykte for excellence. Fakultetet for anvendt vitenskap er hjemsted for en av Nord-Amerikas fremste sykepleierskoler, med bemerkelsesverdige styrker innen klinisk utdanning og eldreomsorg.

UBC Sauder School of Business er rangert som førsteplass i Canada og 38. i verden for forretnings- og ledelsesstudier, og skolen er kjent for sin forpliktelse til streng, relevant og erfaringsmessig undervisning.

Utvid nettverket ditt

Som student i MHLP i klinisk utdanningsprogram vokser du ditt personlige og profesjonelle nettverk ved å:

 • lære fra verdensberømte fakultet medlemmer - helsepersonell opplærere kjent for sin ekspertise i forskning og undervisning
 • studerer sammen med motiverte jevnaldrende som gir et variert spekter av arbeidserfaring og perspektiver til programmet
 • tar forretningsmessige kurs med studenter fra andre profesjonelle kandidatprogrammer i Det teknisk-naturvitenskapelige fakultetet - engasjert og ambisiøse fagfolk i MHLP i eldreomsorgsprogram og studenter i tverrfaglige masterprogrammer for teknisk ledelse (MEL)

Gå videre

Kliniske lærere som har en dyp forståelse av beste praksis innen utdanning og er kjent med forretningskonsepter, er godt posisjonert for å lede forandring i karrieren og organisasjonene. Våre kandidater vil ha kunnskapen og kompetansen til å trygt flytte til ettertraktede stillinger og nye områder innen helsevesenet.

Generelle Krav

 • Gradsgrad med et samlet gjennomsnitt på 76%
 • Dokument som viser ditt nåværende statsborgerskap (vanligvis et pass eller annet statsborgerskapsdokument fra ditt land) eller ditt kanadiske fastboende

Programspesifikke krav

 • Undergraduate helsepersonell legitimasjon (for eksempel i sykepleie, sosialt arbeid, ergoterapi, diett eller medisin)
 • Tre eller flere års relevant arbeidserfaring

Engelskspråklige krav

Hvis du har fullført din grad på et universitet utenfor Canada der engelsk ikke er det primære undervisningsspråket, må du gi resultater av en engelskspråklig ferdighetsprøve som en del av søknaden din:

 • Hvis din bachelor eller mastergrad ble fullført utenfor Canada på et engelsktalende universitet, vil vi akseptere et offisielt bevis på engelskspråklig brev fra universitetet som sier at det primære undervisningsnivået for din grad var engelsk.
 • Hvis din bachelor- eller mastergrad ikke ble undervist på engelsk, må du gi en gyldig engelskspesifikasjonspoeng:
  • TOEFL (Test av engelsk som fremmedspråk):
   • En minimumscore på 90 (internettbasert eksamen), med minimumskomponentpoeng på 22 [i lesing, lytting] og en minimumskomponentpoengsum på 21 [skriftlig, snakkende]
   • Minste score 55 hver for lesing, lytting og skriving (i den papirbaserte testen), med 4,0 på testen av skriftlig engelsk (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): minimum samlet bandet score på 6,5 uten annen komponent score mindre enn 6,0 av den faglige (ikke generelle) IELTS test
 • Den engelskspråklige ferdighetsprøven må ha blitt tatt i løpet av de siste 24 måneder ved innsending av søknaden din. Hvis dine engelskspråklige ferdighetsresultater skal utløpe snart, må du sende inn de offisielle resultatene (i tillegg til de uoffisielle resultatene som er levert med din online søknad) til University of British Columbia, Graduate School Admissions Department (IELTS) eller ved hjelp av kode 0965 (TOEFL). Offisielle testresultater må mottas direkte fra utstedende organisasjon før 24-måneders utløpsfrist. Avdelingen er ikke ansvarlig for studenter som ikke kan sende sine resultater etter at de er utløpt.
 • Studentene må sende inn sine offisielle testresultater direkte til UBC via instruksjonene for å sende inn dokumentene dine for at søknaden din skal være fullstendig.

Karrieremuligheter

Kliniske lærere spiller en viktig rolle i å utdanne klinikere før lisensiering og sikre den pågående faglige utviklingen av praktiserende fagpersoner. Du vil utvikle verktøyene for å skape omsorgsfulle og samarbeidende kliniske utdanningsmiljøer slik at klinikere er i stand til å oppfylle praksisstandarder og levere responsiv pasientsentrert omsorg. Det forventet at nyutdannede ville følge karrierer innen utdanning for pasientomsorg og fagpersoner, endringsledelse, helsetjenester programledelse og ledere innen kvalitet, sikkerhet og systemforbedring.

Sist oppdatert sep. 2020

Om skolen

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Les mer

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Minimér