Master of Health Leadership & Policy in Seniors Care

Generelt

Programbeskrivelse

Final Round CAN og USA 2021 opptak: Søknadsfrist 1. september 2020.

* Søknadssystemet åpnes 1. januar 2021 for alle 2022 innleggelser.

Master of Health Leadership and Policy (MHLP) in Seniors Care er designet for å gjøre det mulig for deltakerne å lede, designe og levere omfattende omsorg og tjenester for eldre i en rekke samfunn og institusjonelle miljøer.

Andelen seniorer akselererer raskt. Mens mange tjenester leveres i den offentlige sektoren, er det også et økende antall og mange tjenester for eldre i private og ideelle sektorer. Disse demografiske trendene markerer det presserende behovet for helsepersonell som kan skape fremtiden for eldreomsorgen i samfunnet og institusjonelle sammenhenger.

Som helsespesialist i eldreomsorg er du ansvarlig for å forbedre pasientens resultater og fremme eldres velvære. Du må lede, designe og levere omfattende omsorg og tjenester for eldre. Med et dobbelt fokus på å styrke dine ferdigheter i de tekniske aspektene av eldreomsorg og utdype kapasiteten din som leder, vil dette programmet hjelpe deg med å utvikle innovative løsninger, administrere samarbeidsteam og lede prosjekter.

MHLP er en 12-måneders / 24-måneders grad som starter i januar. Mens 70 prosent av dine Seniors Care-kurs vil fokusere på din tekniske spesialisering, er de resterende 30 prosent lederutviklingskurs som vil forbedre din virksomhets, kommunikasjon og menneskers ferdigheter. Levering av leder- og lederkurs er i samarbeid med UBC Sauder School of Business.

Studer heltid eller deltid

Velg mellom alternativet på heltid (12 måneder) eller deltid (24 måneder). Med 12-måneders heltidsalternativ vil du fullføre studiene på ett år, og utvide kunnskapsbasen og ferdighetsnivået ditt i en konsentrert tidsramme.

Deltidsalternativet på 24 måneder gir fleksibilitet for de som ønsker å fortsette å jobbe mens de bygger forretnings- og teknisk kunnskap. Ved å balansere arbeid og studier, vil du kunne bruke de nye ferdighetene dine umiddelbart på arbeidsplassen din og bringe tekniske og ledelsesmessige utfordringer fra jobb inn i klasseromsdiskusjonen. Denne deltidsversjonen av MHLP in Seniors Care er også en mulighet til å bygge ditt profesjonelle nettverk i over to år. Studenter som følger dette alternativet, kan forvente å være på campus i to ukedager hver uke (omtrent 10 timer totalt).

Hva gjør programmet unikt?

Det tar bare 12 måneder på heltid eller 24 måneder på deltid for å fullføre studiet og få en MHLP-grad. Fra januar i Seniors Care-programmet, vil du:

 • Dekk dine tekniske ferdigheter
 • Skarpe dine forretningsferdigheter
 • Utvikle som leder
 • Samarbeide med industripartnere

MHLP-studenter må ha yrkeserfaring før programmet startes. Det betyr at du vil være en del av en moden studentkohort med en rekke faglige og karriereopplevelser å trekke på når du samarbeider med prosjekter med hverandre. Tilgang til dette mangfoldet av kunnskap og erfaring er viktig for utviklingen.

Les noen av alumnihistoriene våre på nettstedet vårt for å finne ut hvordan våre studenter har gått videre med å utmerke seg i karrieren med UBC MHLP i Seniors Care.

Kjappe fakta

 • Grad: Master of Health Leadership and Policy
 • Emne: Helse og medisin
 • Leveringsmåte: On-campus
 • Spesialisering: Eldreomsorg
 • Programkomponenter: Bare kurs
 • Fakultet: Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet
 • Skole: Nursingskolen

Karrieremuligheter

Våre kandidater vil være i høy etterspørsel i privat og offentlig sektor. Jobbmuligheter kan omfatte konseptualisering og ledelse av seniorfokuserte kliniske programmer, ledelse og administrering av tjenester for eldre i en rekke miljøer, samt å foreslå eller analysere politiske initiativer for eldreomsorg. Les noen av alumnihistoriene våre på nettstedet vårt for å finne ut hvordan våre kandidater har utmerket seg i karrieren med sin UBC MHLP i Seniors Care-grad. Nyutdannede fra programmet startet i stillinger, for eksempel Director of Care, Director of Lifestyle and Therapeutic Services, Provincial Coordinator for Advocacy & Public Policy.

Generelle Krav

 • Lavere grad med et samlet gjennomsnitt på 76%
 • Dokument som viser ditt nåværende statsborgerskap (vanligvis et pass eller annet statsborgerskapsdokument fra ditt land) eller ditt kanadiske fastboende

Programspesifikke krav

 • Undervisning i sykepleie, sosialt arbeid, dietetikk, yrkes- eller fysioterapi, eller annet relatert felt
 • Tre eller flere års relevant arbeidserfaring, hvorav ett år er i eldreomsorg

Engelskspråklige krav

Hvis du har fullført din grad på et universitet utenfor Canada der engelsk ikke er det primære undervisningsspråket, må du gi resultater av en engelskspråklig ferdighetsprøve som en del av søknaden din:

 • Hvis din bachelor eller mastergrad ble fullført utenfor Canada på et engelsktalende universitet, vil vi akseptere et offisielt bevis på engelskspråklig brev fra universitetet som sier at det primære undervisningsnivået for din grad var engelsk.
 • Hvis din bachelor- eller mastergrad ikke ble undervist på engelsk, må du gi en gyldig engelskspesifikasjonspoeng:
  • TOEFL (Test av engelsk som fremmedspråk):
   • En minimumscore på 90 (internettbasert eksamen), med minimumskomponentpoeng på 22 [i lesing, lytting] og en minimumskomponentpoengsum på 21 [skriftlig, snakkende]
   • Minste score 55 hver for lesing, lytting og skriving (i den papirbaserte testen), med 4,0 på testen av skriftlig engelsk (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): minimum samlet bandet score på 6,5 uten annen komponent score mindre enn 6,0 av den faglige (ikke generelle) IELTS test
 • Den engelskspråklige ferdighetsprøven må ha blitt tatt i løpet av de siste 24 måneder ved innsending av søknaden din. Hvis dine engelskspråklige ferdighetsresultater skal utløpe snart, må du sende inn de offisielle resultatene (i tillegg til de uoffisielle resultatene som er levert med din online søknad) til University of British Columbia, Graduate School Admissions Department (IELTS) eller ved hjelp av kode 0965 (TOEFL). Offisielle testresultater må mottas direkte fra utstedende organisasjon før 24-måneders utløpsfrist. Avdelingen er ikke ansvarlig for studenter som ikke kan sende sine resultater etter at de er utløpt.
 • Studentene må sende inn sine offisielle testresultater direkte til UBC via instruksjonene for å sende inn dokumentene dine for at søknaden din skal være fullstendig.
Sist oppdatert sep. 2020

Om skolen

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Les mer

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Minimér