Master of Health Management

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Oversikt

  • Forbered deg på å jobbe som leder over flere helseområder.
  • Studie spesialisering i nød- og katastrofehåndtering, helselov, helsepolitikk og planlegging, kvalitet og pasientsikkerhet, eller en tverrfaglig spesialisering.
  • Graduate kvalifisert for medlemskap i Australian College of Health Service Managers (ACHSM).
  • Velg å kombinere kursene dine med et prosjekt eller en avhandling.
  • Fullfør i 2 år på heltid eller 4 år på deltid. Søkere med en bachelorgrad i et relevant område som helse, lov eller virksomhet kan være kvalifisert til 48 studiepoeng av avansert status ved oppføring til kurset. Dette vil redusere løpetid til 1,5 år på heltid eller 3 år på deltid.

Hva å forvente

Dette programmet er ideelt for klinikere som er interessert i å forfølge ledelse eller ledelse i helsepolitikken eller helsevesenet.

Master of Health Management utvikler studentenes kunnskap på tvers av det brede omfanget av helse. Dette kurset forbereder kandidater til å gi ledelse i en rekke helsetjenester og programmer. Studentene kan velge å fullføre en spesialisering i nød- og katastrofehåndtering, helselov, helsepolitikk og planlegging, kvalitet og pasientsikkerhet, eller en kryss-spesialisering. Merk, spesialiseringen er ikke en del av prisen på tittelen, og vises ikke på oppgraderingen pergament.

Kurskrav

Det er krav som du må møte som student i dette kurset. Du må identifisere disse kravene og sørge for at du tillater nok tid til å møte dem. Noen av disse kravene har tilknyttede kostnader.

Blått kort: Du trenger et gyldig blått kort for å fullføre praktiske plasseringer i dette kurset.

Karriereutfall

Helseansvarlige er ansvarlige for helsevesenets virksomhet. Deres ferdigheter brukes til å utvikle strategier for å maksimere effektiv og effektiv levering av helsetjenester i et mangfoldig utvalg av helseinnstillinger. Helse er en global industri og nyutdannede har en rekke ansettelsesalternativer i både offentlig og privat sektor og en mulighet til å gi et viktig bidrag til helsetjenestens fremtid nasjonalt og internasjonalt. Helse-utøvere jobber som helsetjeneste eller helsepersonell ledere eller offiserer, prosjektansvarlige, helseforsikringsarbeidere og menneskelige ressursforvaltere.

Våre nyutdannede har vært ansatt i statlige helseavdelinger, offentlige og private sykehus, primære helsetjenester, helseforsikringsbyråer, samfunnshelsetjenester og universiteter.114268_Image6_SDS3348adjContrast_web-Copy.jpg

Profesjonell anerkjennelse

Programmet er utformet for å tilfredsstille akkrediteringskravene til Australasian College of Health Service Managers (ACHSM) og The Royal Australasian College of Medical Administrators (RACMA).

Graduate kvalifisert for medlemskap i Australasian College of Health Service Management (ACHSM).

Ferdigstillelse av denne kvalifikasjonen kan gi oppgradere til å søke medlemskap i RACMA, med forbehold om ytterligere fullføring av høgskolens opplærte erfaring og eksamenskrav.

avgifter

Dine faktiske avgifter kan variere avhengig av hvilke enheter du velger. Vi vurderer avgifter årlig, og de kan bli gjenstand for økninger.

  • 2019: $ 31 800 per år på heltid (96 studiepoeng)
  • 2020: $ 33 300 per år på heltid (96 studiepoeng)114252_Image415589843986_eb175bed0b_o.jpg
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Les mer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Minimér
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Mer Mindre