Master of Health Services Management

Generelt

2 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse


Gradoversikt

 • Forhånd i ledelse og lederstillinger over de ulike helse- og aldringssektorer.
 • Dra nytte av fleksible studiemuligheter gjennom online og på campus læring, slik at du kan fremme din karriere mens du studerer.
 • Studier en unik blanding av helse- og forretningskurs for et moderne helsefokus.
 • Du kan få mulighet til å samarbeide med industrien mens du fullfører et stort prosjekt som retter seg mot helsestyringsproblemer i real-world.
 • Studie en læreplan informert av over verdensklasse forskning i Business and Management *.
 • Forkort lengden på studiene med avansert status eller kreditt hvis du har en relevant kvalifikasjon.

* 2018 Excellence in Research for Australia (ERA)

snapshot

Hvis du er en helsepersonell eller en medisinsk profesjonell som ønsker å utvikle og forbedre ditt lederskap, ledelse og forretningsferdigheter, kan denne mastergraden være for deg.

I to års heltidsstudie (eller deltidsekvivalent) vil du bli utrustet for lederroller i helse- og alderssektoren. Du kan være kvalifisert for kreditt med relevante helse- eller forretningskvalifikasjoner som kan redusere tiden du studerer til 1,5 år. For erfarne ledere gir denne mastergraden deg muligheten til å styrke din erfaring, ferdigheter og kunnskap med formell kvalifikasjon.

Studentene bør merke seg at noen kurs i dette programmet tilbys på vår campus i vest-vest.

Hva du lærer

Denne mastergraden er utviklet for å utvikle dine ferdigheter i ledelse, administrasjon, ledelse, kommunikasjon, prosjektledelse, økonomistyring og mer.

Å studere en unik blanding av helse- og forretningskurs vil hjelpe deg med å lykkes i en helsestyringsrolle.

Du vil utvikle ferdigheter og kunnskaper til:

 • Gi den overordnede strategiske retningen og ledelsen for en tjeneste, anlegg, organisasjon eller senter
 • Utvikle, implementere og overvåke prosedyrer, retningslinjer og standarder for medisinsk, alliert helse og administrativt personale
 • Koordinere og administrere helse- og velferdsprogrammer og kliniske tjenester
 • Kontroller administrative operasjoner som rapportering og budsjettplanlegging

Hvorfor Master of Health Services Management

Denne nye doktorgradskvalifikasjonen er et godt alternativ hvis du er en helsepersonell som ønsker å ta det neste trinnet i din karriere ved å kombinere helse og forretning for et moderne helsefokus.

Denne kvalifikasjonen er ideell hvis du vil ha fleksibilitet og bekvemmelighet som kommer med blandet på campus og online læring - vi tilbyr tilgjengelige digitale læringsfasiliteter og dedikert støttepersonell som er med deg hvert skritt av veien.

Vårt sterke fokus på å utvikle industrikompetanse betyr at du vil fullføre en toppunkt i Health Services Management. Som en del av dette kan du være i stand til å levere et prosjekt som er fullført med en bransjepartner eller arbeidsgiver.

Som en del av dine ledelsesstudier lærer du også på en Business School rangert i topp 1% over hele verden (1), og internasjonalt anerkjent for ekspertise i undervisning, utdanning og forskning.

Som Australias Enterprise University:

 • Vi er det største universitetet i Sør-Australia med mer enn 31.000 studenter
 • vi er rangert som 26 i verdens topp 50 under 50 (2)

Vår satsing på forskning med industrifokus er uovertruffen i Sør-Australia. I den nyeste Excellence i Research for Australia evaluering (2015) ble 97 prosent av vår vurderte forskning vurdert i verdensklasse eller høyere. Vi er også raskt blitt et anerkjent senter for innovasjon og virksomhet i sektorer som vil drive Australias fremtid, inkludert helse og biomedisin.

Det er en veldig god tid å velge UniSA for din doktorgradsstudie.

(1). UniSA Business School er en av bare ni institusjoner i landet og 174 globalt for å bli akkreditert av EQUIS. Det er et samlet basseng på 16 521 handelshøyskoler over hele verden, AACSB, mai 2017
(2). 2017 QS Top 50 universiteter eldre enn 50 år

Din karriere

Som en erfaren helsepersonell vil Master of Health Services Management gi deg en avansert forskerkvalifikasjon, og forberede deg på en rekke ledelses- og lederstillinger i helse- og aldringssektoren.

Nyutdannede kan jobbe i et bredt spekter av helse og aldring innstillinger i senior lederskap roller som:

 • klinisk leder
 • treningsleder
 • alderen omsorgsjef
 • helsevesenet og velferdssjef
 • medisinsk eller sykehusadministrator
 • primær helseorganisasjonssjef

Real World Connections

Lær av industri-erfarne forskere og akademikere på tvers av næringsliv og helse, noe som gir deg muligheten til å bygge verdifulle bransjenettverk og relasjoner. Capstone kurset i Health Services Management kan også gi deg mulighet til å levere et helsepersonell relevant prosjekt med en bransjepartner eller arbeidsgiver.

Vi er også vertskap for regelmessige universitetsvidde ansattes mesterklasser og ansettelsesutstillinger, og alumni-arrangementer i Australia og i utlandet.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Minimér
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Mer Mindre