Master of Public Health

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Den elektroniske MPH-programmet er utviklet for personer som ønsker å forvandle sin engasjement til folkehelse til handling lokalt, nasjonalt og globalt, støttet av forskningskunnskapen som Purdue er kjent for. Dette programmet passer for de som ønsker å delta i feltet, samt de som ønsker å utvide sin kunnskap og evner.

Universitetets oppnådde og verdensberømte fakultet gir grundig opplæring i vitenskapsbasert kunnskap, som gir studentene mulighet til systematisk å analysere forskning for å utvikle evidensbaserte programmer. Coursework inkorporerer virkelige eksempler på banebrytende forskning på feltet, hvorav noen har blitt bidratt med Purdue fakultet. Nyutdannede får en bred forståelse av helseproblemer og ferdighetene til å takle dem gjennom studier i epidemiologi, biostatistikk, helsevesenets administrasjon og ledelse, miljøhelsefag og adferds- og samfunnsvitenskap.

Programmet inneholder også en praktikum-en 400-timers arbeidserfaring som kan skreddersys for hver elevs spesielle interesseområde. Denne praktikken gir muligheten til å sette kunnskap til handling og kan danne grunnlag for fremtidige karrieremål.


akkreditering

Denne nettstudenten for folkehelse er akkreditert av Utdanningsrådet for folkehelse (CEPH), den nasjonalt anerkjente akkrediteringsorganet for begge skoler i folkehelsen og folkehelseprogrammene.


Konsentrasjon i familie- og fellesskapshelse

Familiekonsentrasjonen og fellesskapshelsen gir studentene muligheten til å analysere folkehelsen i sammenheng med å endre definisjoner av "familie" (som for eksempel enslige og samme kjønn foreldre), samt om problemer som økende rase- og økonomiske forskjeller i helsevesenet og belastningen på institusjoner sliter med å tjene samfunn. Konsentrasjonskursene undersøker folkehelsen gjennom dette objektivet, forbereder dem på å utvikle effektive programmer og initiativer for berørte befolkninger.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Purdue University offers a strong foundation of tradition and history, an environment of intellectual curiosity and discovery, and a supportive, student-centered approach to learning.

Purdue University offers a strong foundation of tradition and history, an environment of intellectual curiosity and discovery, and a supportive, student-centered approach to learning. Minimér
West Lafayette