Master of Public Health

Generelt

4 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

En interprofessional grad for morgendagens helsemessige ledere. Studier folkehelsen i klasserom som strekker seg langt utover campusgrensene, inn i en by som er kjent for sin fremtidsrettet tilnærming til folkehelsepåvirkning og samfunnsoppsøkelse.

Master of Public Health- programmet forbereder fremtidige folkehelseledere til å takle presserende folkehelseproblemer på lokalt, statlig, nasjonalt og globalt nivå. MPH fremmer samfunnsengasjement, profesjonelt samarbeid, evidensbasert praksis og folkehelsevirksomhet. Nyutdannede får kunnskap og ferdigheter for å forbedre befolkningens helse mens de identifiserer og vurderer helsebehovene til underbetjente befolkninger i samfunnene deres og over hele verden, med vekt på forebyggende strategier og praksis.


MPH-graden ved USF er:

 • Autoritative - CEPH-akkrediterte Program
 • Fleksibel - Alle klasser tilbys i kveld, blandet læringsformat. Klasser som tilbys i San Francisco, Sacramento eller Online
 • Interprofessional - Award-Winning og verdensberømt fakultet fra folkehelse, sykepleie, adferdshelse
 • Praktisk praktisk erfaring - opptil 300 timers plassarbeid i en offentlig helseorganisasjon
 • Topp rangering - rangert som en av de beste MPH-programmene i landet


Hva er folkhelse?

Folkhelsen refererer til alle organiserte tiltak (enten offentlige eller private) for å forebygge sykdom, fremme helse og forlenge livet blant befolkningen som helhet. Utover bare forebygging og utryddelse av bestemte sykdommer, fokuserer folkhelsen på hele spekteret av helse ved å fokusere på de politiske, økonomiske og sosiale forholdene - det vi kaller de sosiale determinanter - som fremmer befolkningens helse.

Master of Public Health (MPH) Programmet er en tverrprofesjonell grad som tilbys av School of Nursing and Health Professions gjennom sin Institutt for befolkningshelsevitenskap. MPH er designet for studenter som er interessert i å lære de praktiske aspektene av folkehelsen og utvikle kritiske lederegenskaper som trengs for å fremme befolkningshelse og forebygging av sykdommer. Programmet er spesielt godt egnet for kandidater som er ivrige etter å utvikle praksisorienterte ferdigheter og kompetanser for å fremme befolkningshelsen. Kandidater fullfører kurs i et mylder av felt, inkludert epidemiologi, biostatistikk, samfunns- og atferdshelse, miljøhelse og folkehelsepolitikk og ledelse.


Programdetaljer

Master i folkehelseprogrammet (MPH) fokuserer på å utvikle folkehelseledere og generalister som vil fremme folkehelse, sosial rettferdighet og velvære og fremme samfunnsengasjement, faglig samarbeid, evidensbasert praksis og folkehelsevirksomhet.

MPH-programmet tilbys på Main Campus i San Francisco, på USFs Sacramento Campus, på USFs Orange County Campus, og online. Det kan fullføres som et to (2) års deltidsprogram på fem eller seks semestre.


MULIGHETER FOR FOKUSOMRÅDER

Det tilbys tre alternativer for innbinding:

Beahvioral Health: Forbereder kandidater til å adressere atferdsmessige helseproblemer i lokale og globale samfunn innenfor et folkehelsestativ, ved hjelp av evidensbaserte, teoriinformerte, integrerte og helhetlige tilnærminger om sosial rettferdighet. Forbereder studentene på Certified Health Education Specialist (CHES) eksamen. Campusalternativer: San Francisco .

Samfunns- og folkehelsepraksis: Fokuserer på å trene helsepersonell i å designe og implementere samfunnsdrevne strategier og intervensjoner på fellesskapsnivå. Campusalternativer: San Francisco, Orange County, online .

Health Policy Leadership: Utvikler kompetanse innen ledelse, strategisk planlegging, policy design og implementering, og politisk analyse. Utstyrer studentene med et ferdighetssett som bygger bro over makro- og mikrosystemer, inkludert ferdigheter i ledelsesferdigheter og i utforming og gjennomføring av strategiske og forretningsplaner, og utvikling av politikk på organisatorisk, lokalt, statlig eller nasjonalt nivå. Campusalternativer: Sacramento .


Programalternativer


Master of Public Health Program San Francisco Main Campus

Klasser er hybrid - noe som betyr en kombinasjon av klassetid på nettet og online kurs når det ikke er i klassen

 • Kursene tilbys om kvelden begynner klokken 17.00
 • MPH San Francisco Hovedkampusprogrammet er en interprofessional grad som omfatter kurs i epidemiologi, biostatistikk, samfunns- og adferdshelse, miljøhelse og folkehelsepolitikk og ledelse
 • Ideelt hvis du er ivrig etter å utvikle praksisorienterte ferdigheter og kompetanser for å fremme befolkningens helse

Online Master of Public Health Program

Du har en fleksibel asynkron tidsplan som betyr at du kan logge på når som helst for å fullføre kurs

 • Online kurs har forventet tidsfrister og inkluderer muligheten til å logge inn i en virtuell klasse på bestemte tider
 • Online kurs krever også opphold, noe som betyr at du må delta på to av tre webinarer eller seminarer personlig eller praktisk talt i løpet av semesteret.

Master of Public Health Program Orange County Campus

Kurs tilbys hele året en (1) kveld per uke i løpet av to (2) år

 • Gir den strenge San Francisco Campus-læreplanen til studenter med base i Sør-California.
 • MPH Orange County Campus-programmet er en tverrprofesjonell grad som inkluderer kurs innen epidemiologi, biostatistikk, samfunns- og atferdshelse, miljøhelse og folkehelsepolitikk og ledelse
 • Ideelt hvis du er ivrig etter å utvikle praksisorienterte ferdigheter og kompetanser for å fremme befolkningens helse

Master of Public Health Program Sacramento Campus

Kurs tilbys hele året en (1) kveld per uke i løpet av to (2) år

 • Med fokus på helsepolitisk ledelse er MPH i Sacramento Campus en interprofessional konsentrasjon
 • Inkluderer en klinisk komponent som bygger på kompetanse i Nursing og helsepersonellskole og Handelshøyskolen i domenene i folkehelsepolitikk, ledelse og ledelse og global helse for å trene en ny generasjon befolkningshelse ledere
 • Er spesielt egnet for aspirerende ledere innen helseadministrasjon og folkehelsepolitikk, samt kandidater som ønsker å komme inn i doktorgradsprogrammer innen medisin, sykepleie og allierte helsefelt.

Feltarbeidstimer

I tillegg til klasseromsopplevelsen, er studentene pålagt å fylle ut et feltarbeidskrav på 300 timer ved en helserelatert organisasjon. Feltarbeidstimer kan også fullføres på et byrå, et sykehus eller et helsesenter i Bay Area, Orange County, Sacramento, nasjonalt eller i utlandet. Disse timene fullføres vanligvis på dagtid, men kan variere fra feltplassering. Studentene samarbeider med feltarbeidskoordinatoren for å finne ut en organisasjon som passer best til deres behov.


Adgang

Opptak til Master of Public Health (MPH) -programmet er basert på en samlet vurdering av søkerens beredskap for studiene på høyere nivå.

Sysselsetting bakgrunn, tidligere akademiske kurs og beredskap, forskningsinteresser og langsiktige faglige mål er alle faktorer som vurderes som en del av opptak til MPH-programmet.


Søknadsmateriale

Alt søknadsmateriell skal lastes opp gjennom det elektroniske søknadsskjemaet. School of Nursing & Health Professions Office of Graduate Admissions godtar ikke tilsendt materiale.

Søkere kan sjekke søknadsstatusen deres online eller ved å kontakte School of Nursing & Health Professions Office of Graduate Admissions på sonhpadmissions@usfca.edu .


Søknadskrav

Følgende krav vurderes i gjennomgang av søknader:

 1. En fullført online søknad og avgift
 2. Fullføring av en bachelorgrad (i et hvilket som helst felt) fra en akkreditert institusjon
 3. Uoffisielle transkripsjoner fra alle høyskoler / universiteter deltok. Offisielle eller uoffisielle transkripsjoner skal lastes opp via elektronisk søknadsskjema. Transkripsjoner må gjenspeile navnet på institusjonen som deltok, grad opptjent, karakterer opptjent, og GPA. Søkere bør sørge for at alle transkripsjoner er lesbare når de er lastet opp. Innlevering av offisielle transkripsjoner er bare kreves for alle innlagte studenter som velger å registrere seg. For ikke-amerikanske transkripsjoner, send søkere oversatte transkripsjoner.
 4. Anbefalt gjennomsnittskarakter på 3,0 eller høyere
 5. Personlig interesseoppstilling og mål (2 til 3 sider)
 6. To anbefalingsbrev. Søkere er pålagt å sende inn anbefalingsbrev fra personer som kan attestere sin kompetanse og evne til å lykkes på et høyere utdanningsnivå. I nettformularen skriver du inn navnene og e-postadressene for anbefalere. De vil motta en e-post fra USF med instruksjoner for å laste opp brevet.
 7. Profesjonelt resume. Vi er interessert i utviklingen og blandingen av ansvar i arbeidet ditt og frivillig erfaring og dine ferdigheter. Erfaring bør være for høyskole og utover (ingen videregående skole).
 8. Ingen kursforutsetninger for programmet. Imidlertid er kompetanse i precalculus matematikk og grunnleggende biologiske og sosiale (psykologi, antropologi, sosiologi, økonomi) vitenskap nyttig.
 9. Fluency på et andre språk er også nyttig, men ikke nødvendig.
 10. Ingen GRE nødvendig
 11. Kun for internasjonale studenter:
  • Sertifisering av økonomi skjema eller Letter of Support
  • Kontoutskrift (er) som angir midler for de totale kostnadene
  • En kopi av pass kopi
  • Engelsk språkeksamen: Offisiell TOEFL-, IELTS-, Duolingo- eller PTE-poengsum
  • Internasjonale transkripsjoner: Transkripsene dine må være på originalspråket ditt på universitetet, og på engelsk oversettelse.
  • Se på International Graduate Student Admission-siden for testkravskrav og tilleggsinformasjon.

Karriere

MPH oppgraderer arbeid i et bredt utvalg av innstillinger. Du finner MPH grad holders på alle nivå i samfunnet helse byråer - kommunale, statlige og føderale.

De jobber i samfunnsbaserte frivillige organisasjoner (NGOer) eller større flertalls-eller nasjonale oppsøkelsesgrupper. De kan være ansatt av skoleforetak, departementer for folkehelse, statlige arbeidsstyrker, samfunnssykehus, miljøvernbyrået (EPA) eller barnehelseinstitusjoner.

Internasjonale helsepersonell kan jobbe for nasjonale byråer eller mellomstatlige grupper, for eksempel USAs Byrå for internasjonal utvikling (USAID) eller FNs utviklingsorganisasjon (UNDP).

Akademiske institusjoner kan ansette MPH-kandidater til å utføre forskning i offentlig politikk, folkerettslov, miljøhelse eller epidemiologi.

I bedriftsverdenen kan MPH-kandidater være ansatt hos bioteknologifirmaer, i bedriftshelseprosjekter, på administrerte organisasjoner, prosjektledelse eller dataanalyse eller koordineringstjenester for helsepersonell.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global persp ... Les mer

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global perspectives. Minimér
San Fransisco , San Fransisco , oransje , Sacramento , Pleasanton + 4 Mer Mindre