Master of Public Health

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Oversikt

Master of Public Health (MPH) -programmet er den profesjonelle graden som tilbys av University of Louisville School of Public Health and Information Sciences (SPHIS). SPHIS er akkreditert av Council on Education for Public Health (CEPH). Akademisk og anvendt forskning, sammen med samfunnsengasjement, gir et grunnlag for praktiske løsninger som adresserer hele spekteret av utfordringer med å beskytte publikum. Med en MPH-grad fra SPHIS blir du en del av det grunnlaget.

Program høydepunkter

 • Nasjonalt kjent fakultet.
 • Ledende informasjonsteknologier.
 • Utfordrende opplevelser fra den virkelige verden.
 • Konsentrasjoner er tilgjengelige innen disse spesialitetsområdene folkehelse: biostatistikk, epidemiologi, helsefremmende og adferd, global folkehelse / mødre- og barnehelse og helsepolitikk.
 • GRE ikke mandat bortsett fra MPH - Biostatistics
 • Et dynamisk samarbeid med Louisville Metro Department of Public Health and Wellness gir førstehåndsmuligheter til å møte utfordringer for folkehelsen i en topp 20 amerikansk by.
 • Studenter som søker på MPH-programmet kan spesifisere en konsentrasjon på søknadstidspunktet, eller, hvis de velger, søke uten å angi en konsentrasjon. MPH-læreplanen er designet for å tillate fullføring av kjernepensumet i det første semesteret slik at studentene kan utforske hvert av kjerneområdene uten å utpeke en konsentrasjon. Studenter som er tatt opp uten å angi en konsentrasjon må velge sin konsentrasjon innen 1. desember i det første semesteret. Dette gjelder alle konsentrasjoner bortsett fra de studentene som er interessert i global helse.

Praksis og integrerende læringserfaring

MPH-studenter må fullføre en praksisopplevelse i løpet av studiet. Studentene har muligheten til å oppsøke et nettsted for praksisopplevelse eller velge fra en liste over nettsteder. Det er et mål med MPH-programmet å sikre at praksisopplevelsen kombinerer didaktisk læring med praktisk erfaring for å gjøre studenten i stand til å oppnå folkehelsekompetansen som er nødvendig for å utføre de viktigste funksjonene til folkehelse.

Opptak Informasjon

Hvem skal søke? De som søker karrierer innen folkehelse kommer fra variert bakgrunn, inkludert, men ikke begrenset til: medisin, odontologi, sykepleie, biovitenskap, samfunnsvitenskap, næringsliv og jus.

Søkere må søke online gjennom Centralised Application Service for Public Health (SOPHAS) på www.sophas.org etterfulgt av Graduate School Office of Admissions (SIGS) http://louisville.edu/graduate/apply

 • Tre anbefalingsbrev skrevet i løpet av de siste tolv månedene.
 • Offisielle avskrifter av alle grader.
 • Personlig uttalelse på én side skrevet av applikasjonen som er en klar, materiell beskrivelse av hans eller hennes mål for folkehelsen, og bemerker noen faglig eller forskningserfaring.
 • GRE kreves kun for MPH - Biostatistikk-konsentrasjon
 • Internasjonale søkere: Utenlandsk legitimasjonsvurdering av alle grader fra ikke-amerikanske institusjoner.
 • Hvis kandidatenes hovedspråk ikke er engelsk, kreves en av følgende engelskspråklige tester: TOEFL - 90 eller, IELTS - 6.5
 • Studenter som søker med en konsentrasjon i populasjonshelsestyring eller helsepolitikk, må intervjues av HMSS Health Leadership Committee.

Utenlandske medisinske kandidater

Utenlandske medisiner som ønsker å søke på MPH-programmet må fullføre en av to prosesser. Den aktuelle prosessen er relatert til hvorvidt søkeren har fullført trinn 1 og 2 i USAs medisinske lisenserundersøkelse (USMLE):

 1. Utenlandske medisinsk nyutdannede som har bestått trinn 1 og 2 i USMLE, må gi bekreftelse av ECFMG®-sertifisering, ved å bruke skjema 236A fra Utdanningskommisjonen for utenlandske medisinske akademikere (ECFMG) -sertifisering, ved å sende inn USMLE / ECFMG-identifikasjonsnummer og fødselsdato til Vicki Lewis på vicki.lewis@louisville.edu.
  • Gebyret for forespørselen er $ 40 og betales til ECFMG.
 2. Utenlandske medisinske nyutdannede som ikke har bestått trinn 1 og 2 i USMLE, må sende inn følgende for å søke på MPH-programmet:
  • Offisiell GRE-score;
  • Offisielle avskrifter som er sertifisert av World Education Services (WES) eller et tilsvarende utenlandsk legitimasjonsbyrå; og,
  • TOEFL-poengsummer for elever hvis undervisningsspråk ikke var engelsk.

akkreditering

School of Public Health and Information Sciences er akkreditert av Council on Education for Public Health (CEPH).

University of Louisville er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC).

Ikke-bosatte MPH-studenter betaler undervisning for beboere

Undervisningsstipend er tilgjengelige for studenter som melder seg på MPH-programmet og er fra en av de syv grensestatene Kentucky: Illinois, Indiana, Missouri, Ohio, Tennessee, Virginia og West Virginia. Gjennom dette studiet får studentene et stipend som betaler forskjellen mellom bosatt og ikke-bosatt skolepenger.

Sist oppdatert sep. 2020

Om skolen

The University of Louisville is a state-supported research university located in Kentucky's largest metropolitan area. It was a municipally supported public institution for many decades prior to joini ... Les mer

The University of Louisville is a state-supported research university located in Kentucky's largest metropolitan area. It was a municipally supported public institution for many decades prior to joining the university system in 1970. The University has three campuses. The 287-acre Belknap Campus is three miles from downtown Louisville and houses eight of the university's 12 colleges and schools. Minimér
Louisville , Bellemeade , Louisville + 2 Mer Mindre