Master of Research in Clinical Health Research

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Dette programmet gir det første trinnet i forskningstrening for helsepersonell som for tiden jobber i kliniske områder som ønsker å utvikle en helserelatert forskningskomponent til karrieren. Veiledet av et veiledningsteam vil du gjennomføre et forskningsprosjekt og få tillit til å bruke forskningsmetoder, prosjektledelse og forskningsstyring.

Det er en mulighet til å arbeide sammen med eksisterende forskere på etablerte forskningsprosjekter. I sykepleie og jordmødre er vi spesielt interessert i å støtte søkere som ønsker å forske på palliativ og livslutt omsorg i hele levetiden, og i ulike helsetjenester. Vi er også interessert i prosjekter relatert til organisering og levering av tjenester og risiko, overgrep og vold.

Hvorfor studere denne kursen?

Å studere Clinical Health Research (MRes) vil gi deg ferdigheter innen forskning og prosjektledelse som kan brukes i kliniske forskningsprosjekter. Du kan være motivert til å svare på et klinisk spørsmål, forbedre helse eller være ute etter å utvikle din forskning eller akademiske karriere. Kombinasjonen av fleksible læringsmoduler og forskningsoppgaven gjør dette til et fleksibelt og stimulerende program som gir studentene ferdigheter, bevissthet og den intellektuelle disiplinen som kreves for å gjennomføre streng, effektiv, pasientsentrert forskning.

Programmet vil gi deg støtte til å tilegne deg praktiske forskningsevner, hjelpe deg med å utvikle din forståelse av god klinisk praksis innen forskning og til å utforske ulike forskningsmetoder og metoder.

Du vil bli støttet av et veiledende team i å utforme forskningsspørsmålet ditt, utforske bakgrunnen for prosjektet ditt, utforme strenge metoder og fullføre en etisk gjennomgang (etter behov). Veilederne dine vil også utfordre deg til å utvikle forfatterskapet og forhøre deg om antakelser og konklusjoner.

Inntakskrav

Hvis du har en første grad:

  • En 2: 1 honours degree (eller tilsvarende) i et helserelatert fag
    Hvis du ikke har en første grad:
  • Etterutdanning og / eller erfaring på et relevant helserelatert område vil bli vurdert
  • Bevis for evnen til å studere på masternivå

Alle søkere må ha:

  • Nåværende registrering hos et passende helsetilsynsorgan (f.eks. NMC, GMC, BPS eller HCPC
  • Tilgang til en forskningspopulasjon
  • Minimum 18 måneder etter kvalifiseringserfaring
  • To akademiske / arbeidsgiverreferanser til støtte for din søknad og faglige og akademiske evner
  • Utskrifter av dine grader så langt (sertifisert og oversatt til engelsk hvis relevant)

Internasjonale studenter

Faglige krav

Vi aksepterer en rekke kvalifikasjoner, våre landsidene vise deg hvilke kvalifikasjoner vi akseptere fra ditt land.

Engelskspråklige krav

Du kan tilfredsstille våre engelskspråklige krav på to måter:

Engelsk til IELTS 6.5 (med minimum 6,0 i hver komponent).

Hvis du trenger hjelp med dine engelskkunnskaper, er støtte tilgjengelig.

Engelsk for akademiske formål Presesjonskurs er for internasjonale studenter som har et betinget tilbud om å studere ved universitetet, men som foreløpig ikke oppfyller kravene til engelsk. Kurset er tilpasset ditt engelsksnivå og lar deg oppfylle de engelskspråklige kravene til programmet ditt uten å ta IELTS på nytt. EAP-programmet går gjennom året og tilbyr forskjellige programlengder fra 42 uker til 6 uker. Lengden på kurset du trenger, avhenger av ditt fremtidige kurs, din eksisterende IELTS-poengsum og det engelske nivået du trenger for din universitetsgrad.

arbeidsevne

Vi anerkjenner at du sannsynligvis har spesifikke krav som en forskerutdanning når det gjelder planlegging for ditt neste karrieretrinn. Arbeidsgivere forventer at akademikere har en rekke ferdigheter som overskrider fagkunnskapene deres. Karrierernettverk tilbyr en rekke arrangementer og støttetjenester som er designet for alle studenter, inkludert studenter som ønsker å finne sin nisje i arbeidsmarkedet. Karrierernettverket har også fagspesifikke karriererekonsulenter og rådgivere for hvert college, slik at du kan være trygg på at informasjonen du mottar vil være relevant for ditt fagområde.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Les mer

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Minimér
Birmingham