Programbeskrivelse

Drug Discovery and Development (DDD) er et program fokusert på alle aspekter ved å identifisere og introdusere nye medisiner. Målet er å levere spesialister på høyt nivå, utstyrt med et høyt anvendt vitenskapelig grunnlag for oppdagelse og utvikling av nye farmakoterapeutiske midler, kombinert med fokuserte, praktiske ferdigheter i sanntid. Denne graden gir en solid forankring i farmasøytiske fag, sammen med en mulighet til å spesialisere seg i et bestemt stoffoppdagelses- og utviklingsområde. Første semester er viet til å gi en grunnleggende forståelse av narkotikaforskning og utvikling, samt viktige kjemiske, biologiske og patofysiologiske aspekter som er relevante for stoffforskning. Andre semester gir en bred og velbalansert opplæring innen farmasøytiske fag, som danner grunnlag for videre spesialisert kompetanseutvikling. Det tredje og fjerde semester er fokusert på ett av de tre hovedområdene: Medisinsk kjemi, eksperimentell farmakologi og modellbasert medisinutvikling.

Graduate profil

Nyutdannede fra DDD vil lære hvordan nye medisiner søges, identifiseres, utvikles, produseres og testes, sammen med de viktigste aspektene av regulatoriske prosesser, som er nødvendige for deres formelle godkjenning som narkotika. I tillegg vil de være utstyrt med ledelsesevner og språkkunnskap, som støtter deres fremtidige sysselsetting i den verdensomspennende farmasøytiske industrien, reguleringsorganer eller narkotikaforskningsentre.

Kvalifikasjonsresultat

Rangeringslisten gjenspeiler søkerens sluttkvalifikasjonsresultater beregnet på grunnlag av intervju på engelsk om følgende temaer: a) kandidatens kunnskaper og ferdigheter i feltet knyttet til å gjennomføre programmet, b) evne til å delta i en diskusjon om narkotikautvikling , innenfor rammen av deres besatt kunnskap, c) generell kunnskap innen farmasøytiske fag i stoffutviklingen og deres karriereplaner.

avgifter

Søknadsavgiften er 20 USD (eller 75 PLN, eller 18 EUR). Gebyret betales separat for hver registrering, og hver registrering har sitt eget bankkontonummer som er tildelt for betalingen.

Opplæringsavgift for EU-borgere: ingen

Opplæringsavgift for ikke-EU-borgere:

  • Undervisning for det første året: 25 200 PLN (ca 7 000 USD)
  • Undervisning for andre år: 25 200 PLN (ca 7 000 USD)

Undervisningen utbetales i beløpet for ett semester, senest innen den første dagen i klassene.

Kontakt oss

Telefon: 48 12 620 54 13

E-post: farmacja@cm-uj.krakow.pl

Program undervist i:
Engelsk
Jagiellonian University
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
Free
Undervisningsavgift (EU): ingen. Undervisningsavgift (ikke-EU): 25 200 PLN / år (ca 7 000 USD / år)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019