Master of Science i Estetisk Tannlege (MED)

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science i Estetisk Tannlege (MED)

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt

Programbeskrivelse

Masterstudiet "Master in Esthetic Dentistry" ved Goethe University i Frankfurt tilbyr en avansert faglig opplæring innen estetisk tannlege med internasjonalt fokus. Det er et deltidsprogram på 90 studiepoeng hvor undervisningen er engelsk.

MED-programmet er designet for den generelle tannlegen som allerede har tatt det første skrittet mot estetisk tannlege. Det tar sikte på å kvalifisere studenter til krevende synoptiske behandlingsalternativer ved å øke metodiske og manuelle ferdigheter, samt øke bevisstheten om viktigheten av objektiv vurdering av estetiske tilfeller.

Ettersom alle tannhelsepunktene må kombineres for å oppnå gode behandlingsresultater, spiller oral og maxillofacial kirurgi, tannproteser, periodontologi, konservativ tannbehandling, ortodonti og tannteknologi relaterte emner en viktig rolle gjennom hele programmet.

Programmet gir deg også muligheten til å forbedre dine interdisplinary og omfattende ferdigheter i å designe og bruke de beste behandlingsalternativene.

Å være helt ikke-sponset og uavhengig, gir programmet deg en upartisk visning av de nyeste vitenskapelige innsiktene og behandlingsmulighetene. I tillegg er tverrfaglige emner adressert, for eksempel etikk og økonomi, for å utvide din kompetanse på andre områder enn tannlegeri for å få fordel av å bruke ulike perspektiver på faglig kunnskap innen estetisk tannbehandling.

Vårt unike opplæringssystem støtter deg underveis - sørg for at du alltid har en go-to person ved spørsmål om pasientbehandlingssaker eller masteroppgave.

Etter vellykket gjennomføring av programmet, vil kandidatene bli tildelt den akademiske tittelen "Master of Science (MSc.) I estetisk tannlegen".

Deltakelse

I løpet av 2 år / 4 semester vil du reise 3 ganger til Goethe-universitetet, hver gang i ca 10-11 dager. Under hvert besøk har du ansikt til ansikt seminarer, forelesninger samt hands-on trening planlagt gjennom dagen.

59918_Skjermbilde2017-11-03kl.14.52.28.png

Det vil være praktiske kurs og forelesninger. Programmet er skreddersydd for å møte behovene til praktiserende tannleger og er basert på prinsippet om blandet læring og arbeidsbasert læring. I løpet av studiene vil du delta i live-behandlinger i Frankfurt og vil bli veiledet på egne kliniske saker i hjemlandet ditt. Du oppfordres til å dokumentere, dele og diskutere dine egne erfaringer med din individuelle veileder og medstudenter. Et tverrfaglig og internasjonalt team av eksperter vil være tilgjengelig for å veilede deg når som helst.

Programgebyrer

Undervisningsavgiften er for øyeblikket EUR 35.000 for hele toårsprogrammet. Reisekostnader, hotellinnkvartering og læringsmateriell inngår ikke i studieavgiften. Gebyret skal betales i to like avdrag på EUR 17 500. Den første avdrag skyldes påmelding og den andre betalingen forfaller etter ett år.

Opptakskrav

Du må ha en lisens og faglig kvalifisering som gir deg rett til å jobbe som tannlege. Videre er minst 2 års relevant faglig arbeidserfaring og gode engelske ferdigheter (f.eks. TOEFL, min score 87) nødvendig for å bli vurdert for programmet.

Etter å ha gjennomgått søknadsdokumenter, inviterer vi kvalifiserte kandidater til å delta i et personlig intervju. Formålet med intervjuet er å få bedre forståelse av personlighet, faglig erfaring, forventninger og motivasjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 20, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
35,000 EUR
Undervisningsavgiften er for øyeblikket EUR 35.000 for hele toårsprogrammet.
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Frankfurt, Hesse
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Tyskland - Frankfurt, Hesse
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen