Handle om

University of Lethbridge er rangert som et av de mest forskningsintensive universitetene for sin størrelse i Canada. Fakultetets medlemmer i Helsefag har aktive forskningsprogrammer som undersøker helse, velvære og livskvalitet i en rekke befolkninger. Vi undersøker også helsesystemer, tjenester og retningslinjer. Vi engasjerer aktivt MSc-studenter i våre forskningsaktiviteter og gir mentorskap i et bredt spekter av metodikker.

Som MSc student i vårt program, vil du lære anvendt forskning ferdigheter og få den praktiske forskningserfaring du trenger å konkurrere om forskning karriere i regjeringen, industrien, helsevesenet, ideelle organisasjoner og universiteter. Under vårt 2-årige program, vil du fullføre 4 kjernefag og en avhandling under veiledning av en faglig veileder og avhandlingskomité.
Heltids- eller deltidsstudiet er tilgjengelig for studenter. Fire kurs er påkrevd i det første året:

  • HLSC 5100: Forskningsmetoder (Fall term)
  • HLSC 5200: Forespørselsfilosofi (Fall term)
  • HLSC 5300: Avansert statistikk (vårterminen)
  • HLSC 5400: Avansert Kvalitativ Analyse (Vårterminen)

Studentene kan ta opptil 2 ekstra utdannet nivå kurs hvis ønskelig som en del av sin MSc grad.

Avhandling Forskning

Vårt fakultet er aktivt ute etter studenter som er interessert i forskning på en rekke områder, inkludert folkehelse; ernæring og fysisk aktivitet; kreft, diabetes og forebygging av hjertesykdom; Urfolks helse; mental helse og avhengighet; gambling; global, innvandrer- og flyktninghelse; helsepolitikk og ledelse, terapeutisk rekreasjon, integrativ medisin, seksuell helse; og skade reduksjon for å nevne noen. Du kan lære mer om forskningen fra våre fakultetsmedlemmer her.

Praktisk arbeidsopplevelse

Du har også mulighet til å integrere akademisk studium på masternivå med relevant, betalt arbeid i et passende helsespørsmål ved å registrere deg i samarbeidsprosjektet. Denne praktiske muligheten beriker og ytterligere styrker den faglige utviklingen av studenter i vårt MSc-program. For å lære mer besøk: www.uleth.ca/artsci/coop/co-operative-education-internship-option-graduate-studies .

Hvem kan søke

Vellykkede MSc-søkere har vanligvis grunnutdanning i helse-, samfunns- eller biovitenskap og / eller fungerer som helsepersonell innen medisin, fysioterapi, ergoterapi, psykologi, rådgivning eller sosialt arbeid. Alle søkere må ha fullført en bachelorgrad med en B eller høyere (3,0 kumulative karakterpoeng gjennomsnitt i de siste 20 kreditttimene). Oppfyllelse av minimumskravet garanterer ikke opptak.

Velge en veileder

Å velge en veileder tidlig i søknadsprosessen er viktig. Fremtidsstudenter oppfordres til å gjennomgå forskningsprogrammene

Stipendier muligheter

Vennligst se Priser og stipendier nettside.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra University of Lethbridge »

Sist oppdatert September 5, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
24 - 48 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
20,106 CAD
Internasjonalt: $ 20.106. Kanadiske statsborgere og fastboende: $ 9.883.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato