Master of Science i sykepleie: Integrative Nursing Leadership (Online)

Mercyhurst University nye MSN-program for integrert sykepleierskap er utviklet for BSN-utdannede sykepleiere som ønsker å forbedre sine lederskapskompetanse. Dette er et unikt fokusert og praktisk onlineprogram som kan hjelpe deg med å utvikle deg videre.

Sykepleiere står overfor betydelig stress på arbeidsplassen, og sykepleierutbrenningen er på nært rekordhøyde. Vårt fokus på MSN-programmet fokuserer på disse bekymringene direkte, forbereder fremtidige pleieveiledere og administratorer for å fremme helbredelse og trivsel hos pasienter, familier og samfunn, samt omsorgspersoner. Integrativ helse inkluderer involvering av pasienter som informerte og autoriserte partnere i helse, noe som fører til bedre helseutfall. Med vekt på elastisitet, pasientsikkerhet og integrativ helse, forbereder dette MSN-programmet sykepleiers ledere til å søke helse- og velværestrategier med pasientpopulasjoner samt helsepersonellene som de leder.

Tilgjengelig 100 prosent online, dette innovative MSN-programmet forbinder deg med Mercyhursts dedikerte, dyktige fakultet og rikdom av pedagogiske ressurser. Etterspørselen etter masternivå sykepleiere vokser, og dette programmet forbereder deg til å fremme i en pleie lederskap rolle. I tillegg vil nyutdannede av programmet være godt forberedt på å sitte på og tjene opplysningene til Institutt for helseforbedring sertifisert profesjonell i pasientsikkerhet (CPPS) legitimasjon.

Kurskrav

MSN-programmet krever ferdigstilling av 32 studiepoeng. Alle kursene kan fullføres online.

 • NURS 500 Teoretiske og filosofiske grunnlag for omsorg (3 studiepoeng)
 • NURS 508 Fremme motstandskraft (3 studiepoeng)
 • OL 502 Lederskap
 • NURS 504 Integrative Forskningsmetoder (3 studiepoeng)
 • NURS 573 Kvalitet, sikkerhet
 • NURS 600 Transforming Health Care: Informasjonssystemer og teknologi (3 studiepoeng)
 • NURS 611 Health Care Finance
 • NURS 506 Sykepleier som lærer: Evidensbasert praksis (3 studiepoeng)
 • NURS 604 Helse- og omsorgspolitisk analyse
 • NURS 677 Integrative Nursing Capstone (4 studiepoeng)

Opptakskrav

Søkere til Integrative Nursing Leadership MSN må ha:

 • En Bachelor of Science in Nursing (BSN) grad (må tildeles)
 • En ubesværet RN-lisens (hvilken som helst tilstand)
 • En ferdig Mercyhurst søknad, tilgjengelig gratis
 • Alle offisielle transkripsjoner fra akkreditert høyere utdanningsinstitusjoner
 • En anbefaling fra en veileder eller fakultet medlem

Kostnad og finansiell støtte

Undervisning for Integrative Nursing Leadership MSN er satt til $ 650 per kreditt, for totalt $ 20 800 for 32-kreditt-programmet, samt lavavlærings- og registreringsavgift. Når du vurderer arbeidsgiverfordeler og godtgjørelser, stipend, stipend og andre kilder til økonomisk hjelp, kan mange elever fullføre dette programmet med liten eller ingen lommekostnad.

Mange arbeidsgivere, inkludert sykehus og helsepersonell, tilbyr undervisningsavgift for sykepleiere som ønsker å fremme sin utdanning. Mercyhurst tilbyr opplæringsutsettelse for de som mottar studiegodtgjørelse.

Finansiell støtte er tilgjengelig for de som kvalifiserer. Våre innmeldinger og rådgivere for økonomisk hjelp vil samarbeide med deg for å arkivere FAFSA og hjelpe deg med å få tilgang til alle de føderale, statlige og institusjonelle hjelpene som er tilgjengelige for deg.

Støttende online læring

Sykepleiere har mye krav på sin tid, og når du ser på familie og andre personlige ansvar, kan det virke som om det ikke er mye tid for gradskolen. Derfor tilbys vår Integrative Nursing Leadership MSN helt online, med støtte fra dedikert heltid fakultet og vår erfarne Office of Distance Learning for å holde deg på sporet med en tidsplan som fungerer for deg.

Du vil dra nytte av:

 • Guidet læring. Kursene er nøye planlagt å bygge sekvensielt på tidligere konsepter, slik at du får fremgang og holder deg på sporet for å mestre programmaterialet.
 • Klasserom engasjement. Din online opplevelse inkluderer muligheter til å samhandle med klassekamerater og professorer i sanntid gjennom applikasjoner, gjennomgå økter og presentasjoner.
 • Studentressurser. Du vil være en full Mercyhurst-student, med samme tilgang til universitetets fasiliteter, bibliotekssystem, skrivesenter, karriere, helsesenter, etc., som student på campus.

Viktigst, studenter og professorer i programmet drar nytte av det nærliggende samfunnet og følelsen av kameratskapet i avdelingen vår. Som student i programmet, vil du få støtte fra en erfaren full-time Mercyhurst professor for å gi råd og veilede deg gjennom hele din tid i programmet. Vi blir kjent med deg som individ - dine sterke og utfordringer, og personlige og profesjonelle mål - som vi jobber sammen for å få mest mulig ut av din tid på Mercyhurst.

Sykepleie i Mercy Tradisjonen

Mercyhurst University skylder sin eksistens til en bemerkelsesverdig gruppe av faste, fremtidsrettet kvinner: Sisters of Mercy. Sønnerne oppdaget behovet for kvalitet høyere utdanning for kvinner i begynnelsen av det 20. århundre, og førte veien til å etablere Mercyhurst for mer enn 90 år siden. Allerede før det manifesterte deres uselviske engasjement til andre seg gjennom deres arbeid i departementet til de fattige, utdanningen og sykepleien - selv som sykepleiere i borgerkrigen.

Mer enn 90 år senere lever de banebrytende ideene til disse bemerkelsesverdige kvinnene i de banebrytende ideene og gode verker på våre campus. Gjennom våre sykepleieprogrammer, streber vi etter å leve ut barmhjertighetsverdiene av medfølelse, service, respekt og integritet - så fantastisk legemliggjort av søstrene og avgjørende for de på sykepleiene.

Vårt MSN-program omfatter disse Mercy-ideene, med et unikt fokus på integrativ sykepleie. Vi streber etter å utdanne intellektuelt kreative, barmhjertige, medfølende, oppmerksomme og motstandsdyktige sykepleiers ledere hvis relasjonsbasert praksis er basert på bevis med fokus på helse og velvære til omsorgspersoner, samt de de tjener.

Grad gjennomføring plan

Den 32-kreditt Integrative Nursing Leadership MSN læreplanen er designet med arbeidende fagfolk i tankene. Alle kurs tilbys på nettet og du vil fullføre ett kurs per 8-ukers mini-semester (halv semester), som aldri tar mer enn ett kurs om gangen, og du vil tjene MSN på to år!

År 1

Høst semester

 • Mini 1: NURS 500 Teoretiske og filosofiske grunnlag for omsorg (3 studiepoeng)
 • Mini 2: NURS 504 Integrative Forskningsmetoder (3 studiepoeng)

Vårsemester

 • Mini 3: NURS 506 Sykepleier som lærer: Evidensbasert praksis (3 studiepoeng)
 • Mini 4: NURS 508 Fremme motstandskraft (3 studiepoeng)

Sommer Semester

 • Mini 5: NURS 573 Kvalitet, sikkerhet
År 2

Høst semester

 • Mini 1: NURS 600 Transforming Health Care: Informasjonssystemer og teknologi (3 studiepoeng)
 • Mini 2: NURS 611 Health Care Finance

Vårsemester

 • Mini 3: OL 502 Lederskap
 • Mini 4: NURS 604 Helsevesenets policyanalyse

Sommer Semester

 • Mini 6: NURS 677 Integrative Nursing Capstone (4 studiepoeng)
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Mercyhurst University »

Sist oppdatert June 10, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
aug. 21, 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
20,800 USD
Totalt $ 20.800 for 32-kreditt-programmet.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 21, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 21, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato