Master of Science in Nutrition, Healthspan og Longevity er en grad designet for de som ønsker å forfølge en karriere innen ernæring og diett. Det kan føre til å jobbe på sykehus, langtidspleieuniversitet og matvareserviceprogrammer på skolen, livsstils- og velvære-rådgivning, privat praksis, vitenskapelig forskning eller i politikk og advokatvirksomhet. Programmet fremmer helse og lang levetid basert på vitenskapelig bevis, og integrerer akademisk studie med profesjonell praksiserfaring.Er den sivilingeniør innen ernæring, helsespenn og lang levetid riktig for meg?Master of Science in Nutrition, Healthspan og Longevity-graden er ideell hvis du vil bli en registrert diett ernæringsfysiolog som kan tilby utmerket service til en rekke valgkretser i en svært teknisk, stadig skiftende verden med vekt på ernæring, healthspan og lang levetid.Hvordan tjener jeg MSNHL på USC Leonard Davis?Master of Science in Nutrition, Healthspan, and Longevity er et koordinert program (CP) i ernæring og diett som gir en akademisk læreplan som oppfyller standarder etablert av Academy of Nutrition and Dietetics (AND) Akkrediteringsråd for utdanning innen ernæring og diett ( ACEND). CP aksepterer 22-24 studenter hvert år, inkludert studenter som deltar i programmet på heltid på campus, heltid gjennom fjernundervisning, og en tredje gruppe som fullfører programmet på deltid over en 3-års periode, gjennom fjernundervisning. Det koordinerte programmet inkluderer didaktiske kurs og veiledet praksis planlagt samtidig.Hva skal jeg studere i klassene mine?MSNHL-programmet ved USC Leonard Davis har sterke forhold til helsepersonell og programmer som betjener enkeltpersoner over hele levetiden, og erkjenner at Registrerte diettistnæringseksperter vil spille en økende rolle på helsevesenet. Dermed fokuserer målene på å sikre at programmet produserer kompetente, godt trente fagpersoner, som er tilpasset forskningsbeviset som har potensial til å påvirke levering av ernæringstjenester, setter pris på virkningen forskningsbevis har på helseproblemer i samfunnet, og anerkjenner behovet for bevisbasert praksis i yrket. Målene med denne CP er tett vevd med forventningene fra studentene om å bli aktivt engasjert i helsespan og langvarig forskning (grunnleggende, klinisk og translasjonell) gjennom både veiledet praksis og høyere studier.
Du vil utforske disse fagene gjennom de nødvendige og valgfrie kursene:Ernæring, gener, lang levetid og sykdom
Kommunisere ernæring og helse
Medisinsk ernæringsterapi
Grunnleggende om ernæring (mikro- og makronæringsstoffer)Hva er programkravene?Vellykket gjennomføring av 46 enheter er nødvendig for oppgradering (28 enheter didaktisk kursarbeid, 12 enheter veiledet praksis og 6 enheter av forskning). I tillegg til nødvendige didaktiske kurs, gir programmet studentene 1200 timers veiledet praksiserfaring som trengs for å møte kompetanse etablert av ACEND. Programmets konsentrasjonsområde er ernæring, healthspan og lang levetid (NHL), forbereder kandidater for dietetics på grunnleggende nivå. Ved valg av søkere til opptak vurderer School of Gerontology både akademisk potensial (som gjenspeiles i lavere studium) og profesjonelt potensial (som reflektert i erfaring, referanser og karrieremål) sammen med personlige intervjuer (Skype kan brukes til distanse) .
Forutsetningskurs må være fullført før du starter programmet.For en liste over et forutsetningskurs, se: MS Nutrition Program Description .
Alle forutsetningskurs kan ikke være mer enn 10 år på søknadstidspunktet (unntaket er generell psykologi, matematikk og tale / kommunikasjon)
Alle forutsetningskurs må oppfylle vårt minimumsenhetskrav på semestersystemet. Kurs som tas på ethvert annet system, inkludert kvartalsystemet, må konverteres til semesterenheter.
Ikke nødvendig for å fullføre alle forutsetninger ved USC
Fullfør forutsetningsmalen og last den opp med den elektroniske applikasjonen din: Forutsetningstabell
Programresultatdata er tilgjengelig på forespørsel.Akkreditering: Studiet og veiledet praksis er akkreditert (13.08.18) av Akkrediteringsrådet for utdanning innen ernæring og diett (ACEND), og kravene til registreringseksamen blir satt av Kommisjonen for diettregistrering (CDR). Nyutdannede mottar en bekreftelseserklæring som gjør det mulig å registrere seg for eksamen og etter vellykket gjennomføring motta Registrert diett ernæringsfysiolog (RDN).Læring som passer ditt livEnten du bor halvveis over hele verden eller har en travel karriere, får vi dette programmet til å fungere for deg. Du kan tjene MAG-graden online, gjennom vår robuste digitale kursplattform.
Alle klassene dine streames online, slik at du kan samhandle med klassekameratene og professorene dine i sanntid. Lær mer om vårt online utdanningsprogram.