Master of Translational Medicine

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

MTM-programmet er et intenst kursår både på UC Berkeley og UCSF, samt praktiske prosjekter. Læreplanen er designet rundt tre hovedinnholdstemaer:

 • Ingeniør
 • Kliniske behov og strategier
 • Virksomhet, entreprenørskap og teknologi

Midtpunktet i læreplanen er capstone-prosjektkurset. Som supplement til 10 måneders arbeid med eksterne mentorer, møtes denne klassen regelmessig for å gi jevnaldrende støtte, introdusere konsepter i translasjonsmedisin og utvikle presentasjonsevner.

MTM-programmet krever 24-semesterenheter * av øvre divisjonskurs og hovedfagkurs.

 • Ingeniørfag (minst 10-semesterenheter eller tilsvarende)
  • BioE 270 - Translasjonsutfordringer: Diagnostics, Devices, and Therapeutics (2 quarter units) [UCSF]
  • BioE 280 - Etiske og sosiale spørsmål i translationell medisin (1-semesterenhet) [Berkeley]
  • BioE 252 - Kliniske behovsbaserte terapiløsninger (2-semesterenheter) [Berkeley]
  • Valg av bioingeniørarbeid **
 • Kliniske behov og strategier (minst 6-semesterenheter)
 • BioE 283– Designing Clinical Research (2 quarter units) [UCSF]
 • BioE 260 - Translasjonsutfordringer i medisin - “Anti-Medical School” (1 kvart enhet) [UCSF]
 • BioE 285 - Health Care Finance & Economics (2 quarter units) [UCSF]
 • Valgfag for kliniske behov og strategier **
 • Virksomhet, entreprenørskap og teknologi (minst åtte semesterenheter eller tilsvarende)
 • E270 A / B / + - Engineering Leadership (4-semester units) [Berkeley]
 • BioE 290 - Prosjektledelse for Translational Medicine Capstone (2-semesterenheter) [Berkeley]
 • Valgfag for virksomhet / entreprenørskap **

143156_eysz.jpg© University of California, Berkeley

De 6 enhetene i Capstone Course og 2 enheter i Project Management-kurset kan fordeles mellom Engineering og Business-temaene for å hjelpe studentene med å tilpasse sin individuelle læreplan.

I tillegg til disse obligatoriske kursene krever programmet minst 6 enheter * av kandidatfag. Disse spenner over emner fra forretnings- og folkehelse til informatikk og epidemiologi. En bred liste over godkjente valgfag gir en ide om mulige læreplaner. I tilfelle et bestemt prosjekt eller karrieremål har nytte av et annet kurs som tilbys ved begge universitetene, er det mulig å samarbeide med de akademiske rådgiverne for å lage en passende studieliste.

På slutten av året deltar alle studenter i et spesielt, bare invitasjonssymposium for å dele resultatene av sine toppsteinpresentasjoner.

* Siden UC Berkeley har semesterplan og UCSF følger kvartal, er enhetsbeskrivelsene forskjellige, avhengig av campus. Semesterenheter tilsvarer 1,5 kvartalsenheter. Med mindre campus er spesifisert, er oppførte enheter semesterenheter.

To studiesteder, erfaringsbasert læring

Erfaringene fra studenter i MTM-programmet er i motsetning til andre studenter. Studentene er medlemmer av to universitetssamfunn, tar kurs, deltar i aktiviteter, jobber med prosjekter i både Berkeley og San Francisco. Dette gjør at studentene kan dra nytte av ressursene til disse to institusjonene i verdensklasse. Studentene beskriver programmet som intenst og fartsfylt. Som nevnt i læreplanen, er MTM mangesidig, og studentene setter pris på å kunne se gründerimplikasjonene av deres tekniske arbeid mens de kan ta en rekke klasser med ledende eksperter innen flere felt.

MTM-opplevelsen krever også studentinnsats for å dra nytte av begge universitetene. Det er gode offentlige transportforbindelser mellom Berkeley og UCSF, og studentene bør planlegge å reise mellom campus flere ganger hver uke. Mange synes det er praktisk å bo i nærheten av en BART-stasjon for å forenkle logistikken. UC Berkeley og UCSF er på forskjellige akademiske kalendere, med Berkeley på semestersystemet og UCSF bruker kvartaler. MTM følger begge; programmet starter i midten av august og slutter i midten av juni.

Alumni

MTM-kandidater har gått videre til et bredt spekter av karrierer innen det medisinske feltet. Noen er grunnleggere eller teknologiledere for små nystartede selskaper. En rekke jobber i ingeniørroller hos små og store bioteknologiske firmaer. Likevel jobber andre som helsevesenets analytikere hos konsulentfirmaer. Graden har også tjent til å utdype interessen for klinisk utdanning, med en rekke alumner som går på medisinstudiet.

applikasjon

Søknader om å bli med i 2021-2022-kullet åpnet i september og skal være 6. januar 2021 kl. 20:59:59, Pacific Standard Time.

Selv om vi ikke har en rullende søknadsprosess, er det alltid best å søke så tidlig som mulig. På den måten, hvis det er feil, vil du fortsatt ha tid til å rette dem. Søknader som sendes inn etter fristen, blir ikke godtatt. Støttedata som anbefalingsbrev og TOEFL-poeng skal komme senest den angitte fristen for søknaden. Du vil ikke bli informert om søknaden din sendes inn sent - den blir ganske enkelt ikke behandlet.

Inntak om inntak frigjøres i begynnelsen av mars. Søkere som blir tatt opp vil begynne på programmet i midten av august.

Søknad sjekkliste

 1. Tre (3) anbefalingsbrev
 2. Tilleggsmateriell (om nødvendig)
 3. Uoffisielle transkripsjoner (sendt online)
 4. Konvertering av GPA (kun for internasjonale studenter)
 5. Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) eller International International Language Testing System (IELTS) Official Scores (kun for internasjonale studenter)
 6. Påmeldingsavgift

Søknader som er ufullstendige på gjennomgangstidspunktet, vil ikke være konkurransedyktige for opptak. Å sørge for at en søknad er fullstendig er bare søkerens ansvar og bør gjøres i tide.

Søknadsprosessen er helt online . Vennligst ikke post kopier av Formålserklæring, TOEFL score, publikasjoner, CVer, karakterutskrifter, eller anbefaling bokstaver. Veibeskrivelse for innlevering av anbefalingsbrev online er inkludert nedenfor. Eventuelle tilleggsdata, som publikasjoner, CV og hjemmesider, skal sendes inn ved å inkludere URL-ene i bekreftelses-e-posten du vil motta omtrent en uke etter at du har sendt inn din online søknad. Alle søknader må sendes inn gjennom Berkeley campus 'online søknadssted for opptak. Sørg for at alle e-postadresser, inkludert dine egne, er skrevet inn riktig.

143157_tablet.jpg© University of California, Berkeley

Opptakskrav

Minimumskrav til opptak er satt av UC Berkeley Graduation Division. Søkere fra land der det offisielle språket ikke er engelsk, må også demonstrere engelskkunnskaper.

Opptak vedtak er basert på en omfattende lesing av applikasjonen inkludert testresultater, akademikere, essays, anbefalingsbrev, og tidligere forskning og arbeidserfaring. Studenter fra alle utdanningsfelt er kvalifisert for å søke. Alle søkere bør være oppmerksomme på at masterens læreplan krever kurs i biotekniske grunnleggende; de med ikke-teknisk bakgrunn bør snakke om deres evne til å håndtere de strengere tekniske komponentene i kurset. Søkere som allerede har en mastergrad i bioingeniørvirksomhet (eller et lignende felt), bør spesifisere sine grunner til å forfølge denne ekstra master; dupliserte grader er ikke tillatt.

Merk: MTM-programmet fokuserer spesielt på opplæring i translasjonsmedisin i stedet for grunnleggende forskning. Som sådan er denne mastergraden vanligvis ment som en terminalgrad for studenter som er interessert i bransjen eller entreprenørskap. Det er ikke ment som en inngangsport til Bioengineering joint-PhD-programmet. Søkere som har til hensikt å fortsette flere grader utover MTM-programmet, bør være forberedt på å forklare sin tiltenkte utdanningsbane.

Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

The University of California was founded in 1868, born out of a vision in the State Constitution of a university that would "contribute even more than California's gold to the glory and happiness of a ... Les mer

The University of California was founded in 1868, born out of a vision in the State Constitution of a university that would "contribute even more than California's gold to the glory and happiness of advancing generations." Minimér