HEALTHCARESTUDIES.NO

Se På nett Master programmer i Afrika 2019

Mastergrader er avanserte akademiske programmer som er tilgjengelige i mange ulike studieområder. Masterprogrammer kan vanligvis være ferdig i ca to til tre år. Avhengig av skolen, kan de selv være tjent online.

Tjene en online grad fra en skole kan trolig føre til en forfremmelse og / eller lønn raise, eller forberede deg på en ny karriere. Selv om klasseromsundervisning kan bli ansett som mer tradisjonelle, er nettbasert utdanning en fordel i seg selv. Det er en blanding av studieprogrammene, og individuelle klasser tilbys gjennom online lærende organisasjoner. Det er ikke uhørt for undervisning kostnader for online kurs for å være lavere enn for en konvensjonell skole, selv om dette ikke er absolutt pålitelige av alle online programmer.

Mange programmer i Afrika foregår i en svært uvanlig kulturelle og fysiske miljøet enn de fleste studenter er kjent med i de gode gamle dager. Kom å vite for å tilpasse seg denne levekår er en del av moroa og utfordringen om å leve der. Utfordringen er intellektuell, følelsesmessig og fysisk.

Mastergrad i Afrika På nett

2 Resultater i Master, Afrika, Nettstudier Filter

Master of Public Health

University of Johannesburg
Nettstudier 2 år Juli 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Den første, helt online, Master of Public Health-programmet fra University of Johannesburg har til hensikt å gi helsepersonell mulighet til å analysere, strategisere og tilby løsninger på helsemessige utfordringer i Sør-Afrika og over hele verden. Undersøk miljøhelse, yrkeshelse og epidemiologiske trusler og risikoer.

Master of Public Health (MPH)

Adventist University of Africa
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 30 måneder Januar 2020 Kenya Nairobi + 1 fler

MPH-programmet ved Handelshøyskolen tilbyr deg muligheten til å tjene din mastergrad i det høyt rangerte Adventist University of Africa . Sterke samfunn er grunnlaget for folkehelsen, og Adventist University of Africa er forpliktet til å oppsøke tjenester, trening og forskning som er nødvendige for å bygge våre studenter.