$close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Córdoba i Argentina 2022

En mastergrad er en avansert studium som kan være ferdig i ca to år, har gitt elevene allerede tjent en bachelorgrad i et tilsvarende område. Studentene kan velge å tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, avhengig av deres nåværende og fremtidige mål.Argentina har en fantastisk multietnisk og flerkulturell befolkning, og er en sjarmerende og innbydende landet for studenter som velge… Les mer

En mastergrad er en avansert studium som kan være ferdig i ca to år, har gitt elevene allerede tjent en bachelorgrad i et tilsvarende område. Studentene kan velge å tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, avhengig av deres nåværende og fremtidige mål.

Argentina har en fantastisk multietnisk og flerkulturell befolkning, og er en sjarmerende og innbydende landet for studenter som velger å studere i utlandet. Kvaliteten på utdanningsområdet er til å dø for, og også veldig rimelig. Argentina har en av verdens 's høyeste leseferdighet priser og boligkvarteret til mange kjente kunstnere, forskere, forfattere og forskere. Noen av dem finner du undervisning i de mange topp universiteter.

Byen har vært en av fylkets viktigste utdanning sentre. Både lokalbefolkningen og nabolandene studenter delta på over seks universiteter og andre institusjoner tilgjengelige gir Cordoba en distinkt atmosfære.

Mastergrader i Córdoba i Argentina

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University Institute of Biomedical Sciences of Cordoba (Instituto Universitario de Ciencias Biomédicas de Córdoba (IUCBC))
Córdoba, Argentina

Graduate degree med offisiell anerkjennelse og gyldighet ved resolusjon 277/18 fra Ministry of Education of the Nation.

Graduate degree med offisiell anerkjennelse og gyldighet ved resolusjon 277/18 fra Ministry of Education of the Nation. -
Master
Spansk
Campus