HEALTHCARESTUDIES.NO

På nett Master i Australia

5 Beste studieprogrammer På nett Master programmer i Australia

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Nettbasert læring refererer til bruk av elektroniske medier og informasjons-og kommunikasjonsteknologi (IKT) i utdanningen. Med online læring man har fleksibilitet til å få tilgang til sine studier når som helst og fra hvor som helst de kan logge seg på.

Australia har den tredje største antall utenlandske studenter i verden til tross for at et samfunn av bare 23 millioner. Dette er sterke akademiske bevis, men australske institusjoner er like høyt rangert som byene som huset dem rundt fedreland.

På nett Master i Australia

5 Resultater i Master, Australia, Nettstudier

Master i sykepleie

Avondale College of Higher Education
Nettstudie Heltid studier Deltid 18 måneder March 2019 Australia Cooranbong Wahroonga + 2 fler

HF-fakultetet, sykepleie og Teologi tilbyr en Master of Nursing (av kurs) med valgfrie utganger av Graduate Certificate i sykepleie og Graduate Diploma i sykepleie.


Master of Public Health (mph)

The Australian National University | Science
Campus Nettstudie Heltid studier 2 år January 2020 Australia Canberra + 1 fler

ANU Master of Public Health vil utstyre deg med grunnlaget for folkehelsen praksis, gi deg en forståelse av moderne offentlig helsespørsmål som er relevante for Australia og lære deg praktiske teknikker for å analysere offentlige helseproblemer. MPH Programmet er utviklet for helsepersonell som ønsker en kvalifisering for å utruste dem for jobber i offentlig sektor (f.eks sykehus og Hospices, lokale, statlige og føderale myndigheter), Non-profit sektor (f.eks Internasjonale helsemyndigheter som Verdens helseorganisasjon) Privat sektor (f.eks Helsepolitikk og programledelse i organisasjoner som for eksempel diabetes Australia) og Academia (undervisning og forskning).


Master sykepleie (mnsg)

University of Southern Queensland (USQ)
Nettstudie Heltid studier Deltid 18 - 60 måneder July 2019 Australia Australia Online + 1 fler

Er du en RN ønsker å oppgradere dine kvalifikasjoner eller bli en leder i helsesektoren? Vår Master of Nursing er utformet for å øke dine ferdigheter i ledelse og strategisk ledelse i din nåværende sykepleiepraksis. I tillegg alternativene for valgfag og forskningsmuligheter kan være på linje med dine personlige karrierejag.


Master of Public Health (avansert)

Torrens University Australia
Campus Nettstudie Heltid studier Deltid 2 år February 2020 Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 9 fler

Master of Health Administration

La Trobe University
Campus Nettstudie Heltid studier Deltid 18 - 48 måneder January 2020 Australia Melbourne + 2 fler

Spor din karriere i senior helsestyring med Master of Health Administration.