HEALTHCARESTUDIES

Mastergrader i Biovitenskap Asia 2020

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Studier i biologi og livsvitenskap forbereder ofte studenter på en karriere innen helsevesenet. Iblant kombinerer studieprogrammer kurs i menneskebiologi med kurs i fysikk, kjemi eller geologi for å gi studenter en bedre forståelse av hvordan levende organismer fungerer sammen.

Asia er verdens 's største og mest folkerike kontinent, ligger først og fremst i de østlige og nordlige halvkule. Den dekker 8,7% av jordens 's totale areal og utgjør 30% av landarealet.

Mastergrad i Biovitenskap Asia

4 Resultater i Biovitenskap, Asia Filter

Master of Science in Molecular Biology

Manipal Academy of Higher Education Dubai
MSc
13 sep. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

MSc Molekylærbiologi

Les mer

Avansert Master i bioteknologi

格勒诺贝尔管理学院
Master
sep. 2020
<
15 måneder
Engelsk
Campus

Avansert Master Course-format veksler klasseromstudie med arbeidserfaring. Program sertifisert av det franske nasjonale registeret for faglige sertifiseringer (RNCP)

Les mer

Msc molekylærbiologi og menneskelige genetikk

Manipal University Dubai
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

MSc Molecular Biology & Human Genetics er en spesialisering program som tar sikte på å gi utmerket mulighet for studentene til å ta av i en lovende karriere innen medisins ...

Les mer

Master i medisinske laboratoriefagene og klinisk biokjemi

Jordan University of Science and Technology
Master
sep. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Master Degree i Medisinsk Laboratorium Sciences / klinisk biokjemi, deles ut av Fakultet for Graduate Studies ved Jordan University of Science and Technology (JUST).

Les mer