HEALTHCARESTUDIES

Mastergrader i Biovitenskap i Nederland

En mastergrad er en avansert studium som kan være ferdig i ca to år, har gitt elevene allerede tjent en bachelorgrad i et tilsvarende område. Studentene kan velge å tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, avhengig av deres nåværende og fremtidige mål.

Når det gjelder studier i biologi og livsvitenskap kan studentene velge å fokusere på ett aspekt i naturvitenskapen eller studere hvordan de ulike aspektene fungerer sammen, for eksempel miljø og menneskehelse eller biologi og geologi.

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

Mastergrad i Biovitenskap i Nederland

1 Resultater i Biovitenskap, Nederland Filter

Master i biomolekylær vitenskap

Vrije Universiteit Amsterdam
Master
sep. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

MSc Biomolecular Sciences tar sikte på å forberede studentene på en karriere innen det internasjonale forskningsfellesskapet i Life Sciences.

Les mer