HEALTHCARESTUDIES

Deltid Master programmer i Montreal, Canada 2021

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Canada er verdens beste land å forfølge dine høyere utdanning hvis du er en interaktiv person. Nesten hver etnisk gruppe er representert i Canada dermed it 'sa flerkulturelt samfunn. Språkbarrieren er ikke et problem for utenlandske studenter som Canada regnes som verdens 's leder i språkopplæring.

Med ulike gradstildelende institusjoner, er Montreal blant de byer i Nord-Amerika, som har den største konsentrasjonen av høyere læring sentre. Noen av de prominente personer i landet gått gjennom byen-baserte institusjoner for sine diplomer og grader.

Deltid Mastergrad i Montreal i Canada

treff Filter

Internasjonale Mestere for Helse Lederskap

McGill University, Desautels Faculty of Management
Master
Master
<
Deltid
<
15 måneder
Engelsk
Campus

International Masters for Health Leadership (IMHL), som utvikler ledelses- og lederegenskaper for helsetjenester rundt om i verden, er et 15-måneders program med fem 12-dagers ...

Les mer

Master of Health Services Administration, Quality Management and Patient Safety Option

University of Montreal, Université de Montréal
Master
Fransk

Kvalitets- og pasientsikkerhetsledelse strever for å begrense uønskede hendelser og fremme adopsjon av beste kliniske og organisatoriske praksis. Dette området blir ofte prese ...

Les mer