$close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i London i Canada 2022

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.Canada er verdens beste land å forfølge dine høyere utdanning hvis du er en interaktiv person. Nesten hver etnisk gruppe er representert i Canada dermed it 'sa flerkul… Les mer

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Canada er verdens beste land å forfølge dine høyere utdanning hvis du er en interaktiv person. Nesten hver etnisk gruppe er representert i Canada dermed it 'sa flerkulturelt samfunn. Språkbarrieren er ikke et problem for utenlandske studenter som Canada regnes som verdens 's leder i språkopplæring.

London by i Canada er mye foretrukket av både lokale og utenlandske studenter som kommer hit for å fremme sin utdanning. Med byen hosting, noen av de viktigste læring institutter i regionen, slik som Fanshawe College og University of Western Ontario, reflekterer dette faktum virkelig hvordan utdanning er mye verdsatt.

Master programmer i London i Canada

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Western University Faculty of Health Sciences
London, Canada

Western University er leder av fysioterapi i muskler og skjelett, etter å ha vært det første utdannelsesprogrammet av denne typen i Canada.

Western University er leder av fysioterapi i muskler og skjelett, etter å ha vært det første utdannelsesprogrammet av denne typen i Canada. -
Master
Engelsk
Campus
 
Western University Faculty of Health Sciences
London, Canada

Western University er ledende innen sårpleie, har vært det første utdannelsesprogrammet av denne typen i Canada.

Western University er ledende innen sårpleie, har vært det første utdannelsesprogrammet av denne typen i Canada. -
Master
Engelsk
Campus
 
Western University Faculty of Health Sciences
London, Canada

Mastergraden i anvendt helsefag har som mål å fremme helseledere.

Mastergraden i anvendt helsefag har som mål å fremme helseledere. -
Master
Engelsk
Nettstudier