Filter
Master
Studietype: Alle Pacing: Deltid

Topp universiteter Deltid Master programmer i Ernæringsfag 2019/2020

En master-programmet er en spesialisert utdanning som vanligvis oppnås ved personer som ønsker å fokusere sin læring i et bestemt område. Tjene en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studenter som det kan gi et konkurransefortrinn i en aggressiv arbeidsmarked.

Studien av ernæring kan fokusere på hvordan å forberede sunne matvarer, hvilke dietter kan forårsake sykdommer eller hvordan man lagrer ulike typer matvarer. Studien av hvordan mat påvirker mennesker kan være gunstig for ernæringseksperter, helsebloggere eller personlige trenere.

Deltid Mastergrad i Ernæringsfag

Les mer Minimér

3 Resultater i Ernæringsfag

Escuela Europea de Salud

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive ... [+]

Master i Food and Perinatal Nutrition

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive med en tablet eller laptop (valg) og Vurderingen vil bli aktivert plattform for å reflektere effekten av interaksjoner mellom veileder-student / a, som er reflektert evalueringer, karakterer, avhandling, tid tilkobling og generelle spørsmål som kan oppstå langs treningsaktiviteten, gi permanent tilgang UEMC.

Under utviklingen av kurset skal studentene være i kontakt med veileder eller kurs veiledere permanent ved hjelp av verktøyene gjort tilgjengelig på timeplanen.

... [-]
Spania Madrid
September 2020
Engelsk
Deltid
4 - 12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

International Master in Nutrition and Dietetics er rettet mot helsepersonell som ønsker å fullføre sin opplæring og spesialisere seg i forskjellige emner. Å ha stor betyd ... [+]

Et godt kosthold hjelper sterkt til å gi en optimal helsetilstand til den enkelte. Denne forutsetningen må tas med i betraktningen. Derfor må vi utdanne og bevisstgjøre menneskene rundt oss om deres livsviktige betydning.

Feltet med næring og ernæring i mange år har vært i bakgrunnen i samfunnet vårt. Han fikk ikke den viktigheten den virkelig har. Vi har for øyeblikket et helsesystem basert på helbredelse; forebygging må være vårt første mål, og kur kan la det være i andre periode. Rent økonomisk kan tilstrekkelige forebyggingsprogrammer hjelpe oss med å redusere dagens helseutgifter, hovedsakelig fokusert på lindrende eller helbredende behandlinger.

Utviklingen av vitenskapene som støtter ernæring som biokjemi, molekylærbiologi, patofysiologi, toksikologi, kosthold og bromatologi gjør ernæring til en fascinerende vitenskap for moderne og anvendte, noe som også tvinger oss til å tenke på det ikke bare med vitenskapelige øyne men også mennesker.... [-]

Spania Barcelona
September 2020
Engelsk
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
IMF Business School

IMF Business School , i samarbeid med Universitetet i Nebria, lanserer masteren i diett, næring og matssikkerhet, hvis mål er at studentene får kunnskap om produksjon, lo ... [+]

IMF Business School , i samarbeid med Universitetet i Nebria, lanserer masteren i diett, næring og matssikkerhet, hvis mål er at studentene får kunnskap om produksjon, lovgivning, kvalitet og sertifisering av næringsmiddelindustrien. samt å analysere i dybden sammensetningen av maten og organismenes virkemåte.

Denne master er rettet mot studenter og fagfolk som ønsker å enten spesialisere seg i næringssektoren eller omdirigere karrierer mot dietetikk og ernæringsrådgivning.

Mastergraden i ernæring og diett, som varer ett akademisk år, blir undervist på nettet, støttet av en avansert teknologisk plattform som gjør det mulig for elevene å få tilgang til studien uavhengig av deres geografiske plassering eller deres tilgjengelighet.... [-]

Spania Madrid
Åpen påmelding
Spansk
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk