HEALTHCARESTUDIES.NO

Topp universiteter Deltid Master programmer i Ernæringsfag 2019/2020 i Europa

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Studien av ernæring kan fokusere på hvordan å forberede sunne matvarer, hvilke dietter kan forårsake sykdommer eller hvordan man lagrer ulike typer matvarer. Studien av hvordan mat påvirker mennesker kan være gunstig for ernæringseksperter, helsebloggere eller personlige trenere.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Master Deltid i Ernæringsfag i Europa

3 Resultater i Ernæringsfag, Europa Filter

Mastergrad i ernæring og perinatal ernæring

Escuela Europea de Salud
Nettstudier Deltid 4 - 12 måneder September 2020 Spania Madrid

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive med en tablet eller laptop (valg) og Vurderingen vil bli aktivert plattform for å reflektere effekten av interaksjoner mellom veileder-student / a, som er reflektert i ...

Internasjonal master i ernæring og kosthold

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Nettstudier Deltid 24 måneder September 2020 Spania Barcelona

International Master in Nutrition and Dietetics er rettet mot helsepersonell som ønsker å fullføre sin opplæring og spesialisere seg i forskjellige emner. Å ha stor betydning på helseområdet, restaurering og organismer for å fremme helse.

Master i kosthold, ernæring og mattrygghet

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

IMF Business School , i samarbeid med Universitetet i Nebria, lanserer masteren i diett, næring og matssikkerhet, hvis mål er at studentene får kunnskap om produksjon, lovgivning, kvalitet og sertifisering av næringsmiddelindustrien. samt å analysere i dybden sammensetningen av maten og organismenes virkemåte.