Filter
Master
Spania Studietype: Alle Pacing: Deltid

Søk Deltid Mastergrader i Ernæringsfag i Spania 2019/2020

Mastergrader er avanserte akademiske programmer som er tilgjengelige i mange ulike studieområder. Masterprogrammer kan vanligvis være ferdig i ca to til tre år. Avhengig av skolen, kan de selv være tjent online.

Ernæring er grenen av vitenskap som omhandler næringsstoffene som trengs for riktig menneskelig vekst. Studenter som studerer ernæring kan fortsette å bli dietister eller ernæringseksperter ved medisinske institusjoner eller i forskning, journalistikk eller utdanning.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Deltid Mastergrad i Ernæringsfag i Spania

Les mer Minimér

3 Resultater i Ernæringsfag, Spania

Escuela Europea de Salud

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive ... [+]

Master i Food and Perinatal Nutrition

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive med en tablet eller laptop (valg) og Vurderingen vil bli aktivert plattform for å reflektere effekten av interaksjoner mellom veileder-student / a, som er reflektert evalueringer, karakterer, avhandling, tid tilkobling og generelle spørsmål som kan oppstå langs treningsaktiviteten, gi permanent tilgang UEMC.

Under utviklingen av kurset skal studentene være i kontakt med veileder eller kurs veiledere permanent ved hjelp av verktøyene gjort tilgjengelig på timeplanen.

... [-]
Spania Madrid
September 2020
Engelsk
Deltid
4 - 12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

International Master in Nutrition and Dietetics er rettet mot helsepersonell som ønsker å fullføre sin opplæring og spesialisere seg i forskjellige emner. Å ha stor betyd ... [+]

Et godt kosthold hjelper sterkt til å gi en optimal helsetilstand til den enkelte. Denne forutsetningen må tas med i betraktningen. Derfor må vi utdanne og bevisstgjøre menneskene rundt oss om deres livsviktige betydning.

Feltet med næring og ernæring i mange år har vært i bakgrunnen i samfunnet vårt. Han fikk ikke den viktigheten den virkelig har. Vi har for øyeblikket et helsesystem basert på helbredelse; forebygging må være vårt første mål, og kur kan la det være i andre periode. Rent økonomisk kan tilstrekkelige forebyggingsprogrammer hjelpe oss med å redusere dagens helseutgifter, hovedsakelig fokusert på lindrende eller helbredende behandlinger.

Utviklingen av vitenskapene som støtter ernæring som biokjemi, molekylærbiologi, patofysiologi, toksikologi, kosthold og bromatologi gjør ernæring til en fascinerende vitenskap for moderne og anvendte, noe som også tvinger oss til å tenke på det ikke bare med vitenskapelige øyne men også mennesker.... [-]

Spania Barcelona
September 2020
Engelsk
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
IMF Business School

IMF Business School , i samarbeid med Universitetet i Nebria, lanserer masteren i diett, næring og matssikkerhet, hvis mål er at studentene får kunnskap om produksjon, lo ... [+]

IMF Business School , i samarbeid med Universitetet i Nebria, lanserer masteren i diett, næring og matssikkerhet, hvis mål er at studentene får kunnskap om produksjon, lovgivning, kvalitet og sertifisering av næringsmiddelindustrien. samt å analysere i dybden sammensetningen av maten og organismenes virkemåte.

Denne master er rettet mot studenter og fagfolk som ønsker å enten spesialisere seg i næringssektoren eller omdirigere karrierer mot dietetikk og ernæringsrådgivning.

Mastergraden i ernæring og diett, som varer ett akademisk år, blir undervist på nettet, støttet av en avansert teknologisk plattform som gjør det mulig for elevene å få tilgang til studien uavhengig av deres geografiske plassering eller deres tilgjengelighet.... [-]

Spania Madrid
Åpen påmelding
Spansk
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk