HEALTHCARESTUDIES.NO

Søk På nett Mastergrader i Europa 2019

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Master i Europa På nett

71 Resultater i Master, Europa, Nettstudier Filter

Master of oral implantologi

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Kombinert nett & campus Deltid 2 år November 2019 Tyskland Frankfurt

Mastergraden kurset "Master of Oral Implantology '(MOI) har blitt introdusert på JW Goethe universitetet Frankfurt am Main for å tilby avanserte faglig opplæring innen oral implantologi til tannleger fra både Tyskland og i utlandet.

Master of Public Health

University of Essex Online
Nettstudier Deltid 24 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Colchester + 1 fler

Master of Public Health (MPH) programmet på nettet er designet for travle helsepersonell som ønsker å få anerkjent kvalifikasjon fra et toppbritisk universitet mens de fortsetter å jobbe samtidig.

Master of Public Health

European University Cyprus
Campus Nettstudier Heltid studier 18 måneder September 2019 Kypros Nicosia + 1 fler

Masterprogrammet i Public Health gir studentene avansert teoretisk og praktisk kunnskap som gjør dem evnen til å vurdere og forbedre kvalitetsstandarder og drift av helsesektoren. Det gir kandidater med de vitenskapelige, styring og ledelse fundamenter for å hjelpe dem å forfølge organisatoriske reformer og justering med Verdens helseorganisasjons politiske standarder.

Mastergrad i Forskning i Tannlege - Offisiell

International University of Catalonia
Kombinert nett & campus Heltid studier 1 år September 2019 Spania Barcelona

Masterstudiet i forskning i tannlege ved Det International University of Catalonia (Spania) tar sikte på å tilby en blandet læring, strukturert opplæring for forskning i både faglige, industrielle og kliniske omgivelser. Denne master har til hensikt å utdype forskeropplæringen og forberedelsen før doktorgradsstudier gjennom en rekke områder for å finansiere avanserte opplæringsemner, tas opp i den nåværende undersøkelsen av de ulike tannspecialiteter.

Master i hodepine lidelser

University of Copenhagen
Kombinert nett & campus Deltid 2 år Oktober 2020 Danmark Copenhagen

Master of Headache Disorders er et fortløpende faglig utviklingsprogram for helsepersonell som medisinske studenter, nevrologer, praktiserende leger, smertespesialister, tannleger, sykepleiere, psykologer og fysioterapeuter.

Mastergrad i kropp og psykososiale skader

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Nettstudier Heltid studier 18 måneder September 2019 Spania Madrid

Etablere protokollene og metoder for vurdering av korporell skade; Å utvikle ekspertteknikken i de ulike patologiene i verdsettelsen av kroppsskade Forbered meninger med vitenskapelig og teknisk kompetanse.

Master medisinsk fysikk

University of Kaiserslautern
Kombinert nett & campus Deltid 6 semestre Oktober 2019 Tyskland Kaiserslautern

Sykehus, klinikker og store praksis trenger for å drive sine medisinske utstyr spesialister som vet om grunnleggende medisin samt beslutning om drift av høyteknologisk utstyr. Dette åpner opp en svært interessant felt av aktivitet for tillegg trent i medisinsk fysikk ingeniør eller forsker.

Offentlig helse (MPh, Pg Dip, Pg Cert - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Nettstudier Deltid 1 - 3 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Vårt MPH-program gir studentene en forståelse for hvordan ulike vitenskapelige disipliner kan brukes til å undersøke og deretter utvikle den beste faglige praksisen innen epidemiologi, folkehelse og samfunnsvitenskap for helse.

Mastergrad i epidemiologi og folkehelse *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Nettstudier 1 år Kontakt skolen Spania Valencia

Dagens samfunn krever innovative svar tilpasset befolkningens behov og forventninger i full global overgang. I lys av dette krever sysselsettingssituasjonen svært velutdannede fagfolk i dataanalysemetoder i helse og med en global forståelse av helsesystemene.

Master of Public Health

University of Stirling
Nettstudier Deltid 36 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling

Enten du allerede er involvert i folkehelseforskning, politikk og praksis, eller planlegger en karriere på disse områdene, er dette Masters-kurset designet for å støtte dine fremtidige ambisjoner.

Master i ledelse og styring av helsesentre

OBS Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona Madrid + 2 fler

Ledelse fagfolk i helsesektoren til å utøve sitt ansvar, må ha nødvendig opplæring og tilstrekkelig tid til å trene hver funksjon. Denne opplæringen er ervervet gjennom kunnskap om de nødvendige verktøy og deres anvendelse i den aktuelle sammenhengen. Kunnskap må være kjøpt fra dem som beriker sine erfaringer ved å legge til, som fakultetet av Master.

Online Master i e-helse og telemed ledelse

Rome Business School
Nettstudier Deltid 12 måneder Oktober 2019 Italia Rome Italy Online + 1 fler

Online Master i E-Helse og Telemed Management kombinerer bruken av informasjonsteknologi og elektronisk kommunikasjon, spesielt internett, i helsesektoren, for kliniske, pedagogiske og administrative formål; både på stedet og på avstand (i så fall kalles telemedisin).

MSc / PgD / PgC Tannteknologi (Fjernundervisning)

Cardiff Metropolitan University
Kombinert nett & campus Deltid 3 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff

Programmet tilbyr spesialutdannelse som bygger på en første kvalifikasjon innen tannteknologi.

Master i kosthold, ernæring og mattrygghet

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

IMF Business School , i samarbeid med Universitetet i Nebria, lanserer masteren i diett, næring og matssikkerhet, hvis mål er at studentene får kunnskap om produksjon, lovgivning, kvalitet og sertifisering av næringsmiddelindustrien. samt å analysere i dybden sammensetningen av maten og organismenes virkemåte.

Kompetanse innen biologiske og naturopathic studier

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Standard eller konvensjonell medisin, er kjent som en som bruker medisinsk behandling er vitenskapelig bevist, så det følger at det er effektivt og trygt