HEALTHCARESTUDIES.NO

Søk På nett Mastergrader i Europa 2019

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Master i Europa På nett

76 Resultater i Master, Europa, Nettstudier Filter

Master i tannteknologi

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Kombinert nett & campus Deltid 3 år April 2020 Tyskland Frankfurt

Det nye masterprogrammet "Master in Dental Technology" (MDT) vil bli introdusert i april 2019 ved Goethe University Frankfurt am Main for å tilby avansert faglig opplæring innen tannteknologi. Det er et 120 studiepoengsprogram med et internasjonalt fokus, som primært utføres på engelsk.

Master of Public Health

University of Essex Online
Nettstudier Deltid 24 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Colchester + 1 fler

Master of Public Health (MPH) programmet på nettet er designet for travle helsepersonell som ønsker å få anerkjent kvalifikasjon fra et toppbritisk universitet mens de fortsetter å jobbe samtidig.

Mastergrad i Forskning i Tannlege - Offisiell

International University of Catalonia
Kombinert nett & campus Heltid studier 1 år September 2019 Spania Barcelona

Masterstudiet i forskning i tannlege ved Det International University of Catalonia (Spania) tar sikte på å tilby en blandet læring, strukturert opplæring for forskning i både faglige, industrielle og kliniske omgivelser. Denne master har til hensikt å utdype forskeropplæringen og forberedelsen før doktorgradsstudier gjennom en rekke områder for å finansiere avanserte opplæringsemner, tas opp i den nåværende undersøkelsen av de ulike tannspecialiteter.

Master of Public Health

European University Cyprus
Campus Nettstudier Heltid studier 18 måneder September 2019 Kypros Nicosia + 1 fler

Masterprogrammet i Public Health gir studentene avansert teoretisk og praktisk kunnskap som gjør dem evnen til å vurdere og forbedre kvalitetsstandarder og drift av helsesektoren. Det gir kandidater med de vitenskapelige, styring og ledelse fundamenter for å hjelpe dem å forfølge organisatoriske reformer og justering med Verdens helseorganisasjons politiske standarder.

Forskning Master i helsefag med spesialisering innen genetisk epidemiologi

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
Campus Nettstudier Heltid studier 2 måneder August 2019 Nederland Rotterdam + 1 fler

Bare uteksaminert med en bachelorgrad i klinisk, folkehelse eller biomedisinsk vitenskap og ønsker å begynne å gjøre betydelige bidrag til fremtidig utvikling i medisin som forsker? Så er denne forskermesteren for deg! Med et bredt spekter av spesialiseringer og veiledning fra noen av de største sinnene i disse feltene, vil du være godt på vei til en meget vellykket forsknings karriere.

Master i hodepine lidelser

University of Copenhagen
Kombinert nett & campus Deltid 2 år Oktober 2020 Danmark Copenhagen

Master of Headache Disorders er et fortløpende faglig utviklingsprogram for helsepersonell som medisinske studenter, nevrologer, praktiserende leger, smertespesialister, tannleger, sykepleiere, psykologer og fysioterapeuter.

Mastergrad i kropp og psykososiale skader

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Nettstudier Heltid studier 18 måneder September 2019 Spania Madrid

Etablere protokollene og metoder for vurdering av korporell skade; Å utvikle ekspertteknikken i de ulike patologiene i verdsettelsen av kroppsskade Forbered meninger med vitenskapelig og teknisk kompetanse.

Master medisinsk fysikk

University of Kaiserslautern
Kombinert nett & campus Deltid 6 semestre Oktober 2019 Tyskland Kaiserslautern

Sykehus, klinikker og store praksis trenger for å drive sine medisinske utstyr spesialister som vet om grunnleggende medisin samt beslutning om drift av høyteknologisk utstyr. Dette åpner opp en svært interessant felt av aktivitet for tillegg trent i medisinsk fysikk ingeniør eller forsker.

Traume

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Nettstudier Deltid 2 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Denne toårige deltid masterstudiet, undervist helt online, tilbys av Royal College of Surgeons i Edinburgh og Edinburghs universitet, og fører til graden av Master of Surgery (ChM).

Mastergrad i helseledelse

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Nettstudier Deltid 12 måneder September 2019 Spania Madrid

Starter fra premisset om at den nåværende, stadig mer kompleks og globalisert økonomisk, politisk og sosial situasjon utgjør et problem hvis oppløsning krever dyp teknisk og praktisk kunnskap, kunnskap om systemer for profesjonell ledelse, slik at lønnsom ressursutnyttelse stadig knappere er beryktet og gjenspeiles i tre aspekter i § ...

Master i ledelse og styring av helsesentre

OBS Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 måneder Februar 2020 Spania Barcelona Madrid + 2 fler

Ledelse fagfolk i helsesektoren til å utøve sitt ansvar, må ha nødvendig opplæring og tilstrekkelig tid til å trene hver funksjon. Denne opplæringen er ervervet gjennom kunnskap om de nødvendige verktøy og deres anvendelse i den aktuelle sammenhengen. Kunnskap må være kjøpt fra dem som beriker sine erfaringer ved å legge til, som fakultetet av Master.

Mastergrad i epidemiologi og folkehelse *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Nettstudier 1 år April 2020 Spania Valencia

Dagens samfunn krever innovative svar tilpasset befolkningens behov og forventninger i full global overgang. I lys av dette krever sysselsettingssituasjonen svært velutdannede fagfolk i dataanalysemetoder i helse og med en global forståelse av helsesystemene.

MRes i helseforskning (online)

University of Stirling
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 - 48 måneder September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling + 1 fler

Helse- og sosialsektoren endrer seg for å gi bedre behandling og tilgang til omsorg. Forbedring av helse- og sosialhjelpstjenesten vil ikke være mulig uten arbeid av velutdannede forskere.

MSc / PgD / PgC Tannteknologi (Fjernundervisning)

Cardiff Metropolitan University
Kombinert nett & campus Deltid 3 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff

Programmet tilbyr spesialutdannelse som bygger på en første kvalifikasjon innen tannteknologi.

Master i digital transformasjon i sanitær og farmasøytisk felt

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

IMF Business School , i samarbeid med Universidad Camilo José Cela og Ernst