HEALTHCARESTUDIES.NO

På nett Master i Europa

Søk På nett Mastergrader i Europa 2019

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Master i Europa På nett

80 Resultater i Master, Europa, Nettstudier

Master of oral implantologi

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år May 2019 Tyskland Frankfurt

Mastergraden kurset "Master of Oral Implantology '(MOI) har blitt introdusert på JW Goethe universitetet Frankfurt am Main for å tilby avanserte faglig opplæring innen oral implantologi til tannleger fra både Tyskland og i utlandet.


MSc in Health Professions Education

Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år May 2019 Nederland Maastricht

The Master of Health Professions Education (MHPE) gir kunnskap og ferdigheter som er relevante for en karriere i pedagogisk utvikling i medisinsk utdanning.


Forskning Master i helsefag med spesialisering innen genetisk epidemiologi

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
Campus Nettstudie Heltid studier 2 måneder August 2019 Nederland Rotterdam + 1 fler

Bare uteksaminert med en bachelorgrad i klinisk, folkehelse eller biomedisinsk vitenskap og ønsker å begynne å gjøre betydelige bidrag til fremtidig utvikling i medisin som forsker? Så er denne forskermesteren for deg! Med et bredt spekter av spesialiseringer og veiledning fra noen av de største sinnene i disse feltene, vil du være godt på vei til en meget vellykket forsknings karriere.


Master of Public Health

University of Essex Online
Nettstudie Deltid 24 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Colchester + 1 fler

Master of Public Health (MPH) programmet på nettet er designet for travle helsepersonell som ønsker å få anerkjent kvalifikasjon fra et toppbritisk universitet mens de fortsetter å jobbe samtidig.


Online Masters International i overvåkingen kliniske studier

CESIF
Nettstudie Deltid 1 år April 2019 Spania Spain Online

Dette programmet av faglig spesialisering er rettet mot høyere grad, fortrinnsvis i området for helsefag (biologi, farmasi, medisin, kjemi, etc.) som ønsker en rask arbeidskraft innlemmelse i ansvarsfulle stillinger knyttet til klinisk utvikling og medisinske avdelinger -scientists,


Master i hodepine lidelser

University of Copenhagen
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år October 2020 Danmark Copenhagen

Master of Headache Disorders er et fortløpende faglig utviklingsprogram for helsepersonell som medisinske studenter, nevrologer, praktiserende leger, smertespesialister, tannleger, sykepleiere, psykologer og fysioterapeuter.


Master of Public Health

European University Cyprus
Campus Nettstudie Heltid studier 18 måneder September 2019 Kypros Nicosia + 1 fler

Masterprogrammet i Public Health gir studentene avansert teoretisk og praktisk kunnskap som gjør dem evnen til å vurdere og forbedre kvalitetsstandarder og drift av helsesektoren. Det gir kandidater med de vitenskapelige, styring og ledelse fundamenter for å hjelpe dem å forfølge organisatoriske reformer og justering med Verdens helseorganisasjons politiske standarder.


Online Master i e-helse og telemed ledelse

Rome Business School
Nettstudie Deltid 12 måneder October 2019 Italia Rome Italy Online + 1 fler

Online Master i E-Helse og Telemed Management kombinerer bruken av informasjonsteknologi og elektronisk kommunikasjon, spesielt internett, i helsesektoren, for kliniske, pedagogiske og administrative formål; både på stedet og på avstand (i så fall kalles telemedisin).


Interuniversity Master i klinisk etikk

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Nettstudie Heltid studier Deltid 1 år October 2019 Spania Spain Online + 1 fler

I dagens medisin er etiske konflikter stadig oftere og har stor innvirkning på beslutningstaking. Det er avgjørende at klinikere er opplært i klinisk etikk, men det må være en praktisk praktisk opplæring, som er det som "Master in Clinical Ethics" tilbyr.


Master medisinsk fysikk

University of Kaiserslautern
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 6 semestre October 2019 Tyskland Kaiserslautern

Sykehus, klinikker og store praksis trenger for å drive sine medisinske utstyr spesialister som vet om grunnleggende medisin samt beslutning om drift av høyteknologisk utstyr. Dette åpner opp en svært interessant felt av aktivitet for tillegg trent i medisinsk fysikk ingeniør eller forsker.


Traume

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Nettstudie Deltid 2 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Denne toårige deltid masterstudiet, undervist helt online, tilbys av Royal College of Surgeons i Edinburgh og Edinburghs universitet, og fører til graden av Master of Surgery (ChM).


Mastergrad i ernæring i fysisk aktivitet og sport - semipresencial

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier 1 år September 2019 Spania Murcia

I vårt samfunn er det en økende bekymring for å utdype alle aspekter av ernæring og helse. Flere og flere bevis på den intime sammenhengen mellom forebygging og enda behandling av ulike sykdommer og ulike retningslinjer og mat strategier.


Mastergrad i helseledelse

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Nettstudie Deltid 12 måneder Spania Madrid

Starter fra premisset om at den nåværende, stadig mer kompleks og globalisert økonomisk, politisk og sosial situasjon utgjør et problem hvis oppløsning krever dyp teknisk og praktisk kunnskap, kunnskap om systemer for profesjonell ledelse, slik at lønnsom ressursutnyttelse stadig knappere er beryktet og gjenspeiles i tre aspekter i § ...


Internasjonal mastergrad i ledelse og ledelse av medisinske sentre, klinikker og sykehus (Diploma sertifisert av en europeisk notarius)

ESNECA
Nettstudie Deltid 600 timer Åpen påmelding Spania Spain Online

Dette kurset er rettet mot gründere, ledere, gründere, arbeidstakere i sykehusadministrasjonssektoren og alle som har til hensikt å skaffe seg nødvendige ledelses- og tekniske ferdigheter for en utmerket styring av sentre, klinikker og sykehus.


Mastergrad i epidemiologi og folkehelse *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Nettstudie 1 år April 2019 Spania Valencia

Dagens samfunn krever innovative svar tilpasset befolkningens behov og forventninger i full global overgang. I lys av dette krever sysselsettingssituasjonen svært velutdannede fagfolk i dataanalysemetoder i helse og med en global forståelse av helsesystemene.