HEALTHCARESTUDIES.NO

Søk På nett Mastergrader i Europa 2019/2020

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Master i Europa På nett

79 Resultater i Master, Europa, Nettstudier Filter

Master i tannteknologi

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Kombinert nett & campus Deltid 3 år Februar 2020 Tyskland Frankfurt

Det nye masterprogrammet "Master in Dental Technology" (MDT) vil bli introdusert i april 2019 ved Goethe University Frankfurt am Main for å tilby avansert faglig opplæring innen tannteknologi. Det er et 120 studiepoengsprogram med et internasjonalt fokus, som primært utføres på engelsk.

Master of Public Health

University of Essex Online
Nettstudier Deltid 24 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Colchester + 1 fler

Master of Public Health (MPH) programmet på nettet er designet for travle helsepersonell som ønsker å få anerkjent kvalifikasjon fra et toppbritisk universitet mens de fortsetter å jobbe samtidig.

Master i hodepine lidelser

University of Copenhagen
Kombinert nett & campus Deltid 2 år Oktober 2020 Danmark København

Master of Headache Disorders er et fortløpende faglig utviklingsprogram for helsepersonell som medisinske studenter, nevrologer, praktiserende leger, smertespesialister, tannleger, sykepleiere, psykologer og fysioterapeuter.

Mastergrad i Forskning i Tannlege - Offisiell

International University of Catalonia
Kombinert nett & campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Spania Barcelona

Masterstudiet i forskning i tannlege ved Det International University of Catalonia (Spania) tar sikte på å tilby en blandet læring, strukturert opplæring for forskning i både faglige, industrielle og kliniske omgivelser. Denne master har til hensikt å utdype forskeropplæringen og forberedelsen før doktorgradsstudier gjennom en rekke områder for å finansiere avanserte opplæringsemner, tas opp i den nåværende undersøkelsen av de ulike tannspecialiteter.

Master i helseomsorg, klinisk optometri (MOptom)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år August 2020 Finland Oulu + 1 fler

Denne utdannelsen gir biomedisinske og spesialiserte okulære vitenskaper på avansert nivå for å formulere en differensialdiagnose og for å lage evidensbaserte styringsplaner uavhengig for å forskrive behandlinger for å håndtere okulære sykdommer. I tillegg vil du lære å gjenkjenne okulære tegn på systemiske sykdommer som kan brukes som informasjon for behandling av pasienters generelle helse, eller som kan føre til tidligere påvisning av uidentifiserte systemiske helseforstyrrelser. En tverrfaglig tilnærming for å håndtere pasienter som trenger behandling for sine kroniske og / eller akutte tilstander og behovet for passende henvisninger vil også bli undervist.

Master i ledelse og ledelse av helsetjenester

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

Gjennom Master in Health Services Management and Management er det mulig å legge til rette for styringsverktøy og teknikker for de forskjellige handlingene i retning av helsetjenester; Formulere strategier og beskrive de operasjonelle handlingene som fører til oppnåelse av resultater som setter kriteriene til RD / 2015 som setter for implementering av kliniske forvaltningsenheter innen helsetjenester; Utarbeide de forskjellige helseplanene for optimalisering av ressurser i ledelsen av helsetjenester. Denne mastergraden er rettet mot de som ønsker å bli profesjonelle i ledelsen av ledende helsestasjoner i sektoren gjennom implementering av innovative og effektive strategier rettet mot kompetent ledelse.

Master i klinisk sexologi og parterapi

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 3 semestre Kontakt skolen Spania Girona + 1 fler

Klinisk sexologi er en oppadgående spesialisering som i økende grad krever profesjonelle eksperter på dette kompetanseområdet. Faktisk vil drøyt 45% av befolkningen lide en slags seksuell dysfunksjon hele livet. Til tross for denne høye utbredelsen, er offentlige tjenester ikke tilstrekkelig opplært til å tilby denne spesialiserte pleien på riktig måte.

Master i e-helse

Rome Business School
Campus Nettstudier Deltid 1 år Åpen påmelding Italia Roma Italia Online + 2 fler

Rome Business School 's Master i e-helse

Master medisinsk fysikk

University of Kaiserslautern
Kombinert nett & campus Deltid 6 semestre Kontakt skolen Tyskland Kaiserslautern

Sykehus, klinikker og store praksis trenger for å drive sine medisinske utstyr spesialister som vet om grunnleggende medisin samt beslutning om drift av høyteknologisk utstyr. Dette åpner opp en svært interessant felt av aktivitet for tillegg trent i medisinsk fysikk ingeniør eller forsker.

Urologi (ChM - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Nettstudier Deltid 2 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Denne toårige deltid masterstudiet, undervist helt online, tilbys av Royal College of Surgeons i Edinburgh og University of Edinburgh, og fører til graden av Master of Surgery (ChM).

Master of Public Health

University of Stirling
Nettstudier Deltid 36 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling

Enten du allerede er involvert i folkehelseforskning, politikk og praksis, eller planlegger en karriere på disse områdene, er dette Masters-kurset designet for å støtte dine fremtidige ambisjoner.

MSc / PgD / PgC Tannteknologi (Fjernundervisning)

Cardiff Metropolitan University
Kombinert nett & campus Deltid 3 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff

Programmet tilbyr spesialutdannelse som bygger på en første kvalifikasjon innen tannteknologi.

Master i ledelse og styring av helsesentre

OBS Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona Madrid + 2 fler

Ledelse fagfolk i helsesektoren til å utøve sitt ansvar, må ha nødvendig opplæring og tilstrekkelig tid til å trene hver funksjon. Denne opplæringen er ervervet gjennom kunnskap om de nødvendige verktøy og deres anvendelse i den aktuelle sammenhengen. Kunnskap må være kjøpt fra dem som beriker sine erfaringer ved å legge til, som fakultetet av Master.

Mastergrad i epidemiologi og folkehelse *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Nettstudier 1 år Kontakt skolen Spania Valencia

Dagens samfunn krever innovative svar tilpasset befolkningens behov og forventninger i full global overgang. I lys av dette krever sysselsettingssituasjonen svært velutdannede fagfolk i dataanalysemetoder i helse og med en global forståelse av helsesystemene.

Master i digital transformasjon i sanitær og farmasøytisk felt

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

IMF Business School , i samarbeid med University of Nebrija, lanserer Digital Health. Målet med denne mastergraden er å trene nye fagfolk i helsesektoren som er kjent med de nye trender og den digitale transformasjonen av sektoren. IMF opprettholder samarbeidsavtaler med Digital Health Association.