522 Master Programmer i Europa for 2024

Master Programmer i Europa for 2024Filter
    • Lisbon, Portugal

    Deltid

    Blandet

    Portugisisk

    Master i Human Nutrition and Metabolism integrerer menneskelig ernæring og mat med metabolisme, med sikte på å trene høyt kvalifiserte fagfolk som er i stand til systematisk og omfattende å analysere de viktigste helseproblemene knyttet til utilstrekkelig livsstil, spesielt når det gjelder ernæring. Programmet fokuserer på strategier for å fremme sunn livsstil fra et perspektiv av livsstilsmedisin.

    • Dublin, Irland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Masters in Philosophy in Psychoanalytic Studies tilbyr nyutdannede en grundig innføring i historien, teorien og anvendelsene i klinisk arbeid og den bredere psykoanalysekulturen fra Freud til moderne forfattere i dette brede feltet. Kurset er av interesse for personer med en rekke bakgrunner, inkludert kandidater fra psykologi, filosofi og andre universitetsprogrammer, samt psykisk helsepersonell, og personer som jobber innen kunst, utdanning og helse, blant andre .

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master i farmasøytisk og bioteknologisk ledelse er et banebrytende program som dekker den siste utviklingen i farmasøytisk, bioteknologisk og biovitenskapelig industri. EADA gir deg muligheten til å bli med på en topprangerte handelshøyskole i sentrum av Barcelona, en av de europeiske knutepunktene i sektoren. Hos EADA lærer du kvalitative og kvantitative ferdigheter som gir merverdi til profilen din i bransjen. Klassene er små og mangfoldige, og deltakerne lærer av erfarne fakulteter ved bruk av case study-metoden.

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    9 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Hovedmålet med vår tverrfaglige Executive Master in Digital Health er å bygge en digital helsearbeidsstyrke for å bygge bro over det nåværende kunnskapsgapet mellom helse og teknologi for å møte de helserelaterte samfunnsutfordringene gjennom utviklingen og implementeringen av evidensbaserte digitale løsninger.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Brunels Master of Public Health (online) er designet for å hjelpe ambisiøse fagfolk med å få avanserte ferdigheter og kompetanser innen folkehelse og helsefremmende arbeid. Kurset vil hjelpe deg med å skaffe deg en tverrfaglig tilnærming til å forstå og løse samtidens utfordringer innen folkehelse og helsefremmende tiltak. Du vil få avansert kunnskap om relaterte områder, inkludert global folkehelsepolitikk, atferdsendring, epidemiologi, helseøkonomi og forskningskunnskaper.

    • Vaasa, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Mastergradsstudiet i avansert praksis sykepleie i klinisk omsorgsvitenskap tilbyr avanserte kliniske kompetanser for praksis sykepleiere. Etter endt utdanning vil du kunne øve på bredere ansvarsområder, fra uavhengig arbeid i avanserte kliniske roller til utvikling av evidensbaserte helsetjenester.

    • Madrid, Spania
    • Online

    Deltid

    12 måneder

    Blandet

    Spansk

    Spesialiser deg med Real Madrid C.F og utvik kunnskapen din med de nyeste teknikkene og trendene innen sportsfysioterapi. Valgt den beste mastergraden innen fysioterapi, i henhold til rangeringen til El Mundo. Du vil tilegne deg nødvendige verktøy for å utvikle planer for forebygging og rehabilitering av skader hos idrettsutøvere.

    • Amsterdam, Nederland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Public Health and Health Equity (MPH-HE) er et midtkarriere Master of Science-program, organisert av KIT Royal Tropical Institute og Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Det er ment for fagpersoner som jobber innen levering av helsetjenester eller helseledelse, i nasjonale helsesystemer eller internasjonale organisasjoner.

    • Malmö, Sverige

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet skaper en plattform for å forstå involvering av overflatevitenskap i biomedisin og bioteknologi. Du vil få teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter innen biomedisinske aktiviteter som krever kompetanse utover tradisjonelle disipliner innen biomedisin, kjemi eller biologi.

    • Madrid, Spania

    Fulltid, Deltid

    16 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Spansk

    Mastergrad i språk- og talepatologier gjør det mulig for en tverrfaglig tilnærming til hovedspråket og taleforstyrrelsene som presenterer nevrologiske, psyko-affektive eller kognitive etiologier. Studentene dykker inn i diagnose- og behandlingsstrategier for hver patologi og studieaspekter relatert til anatomi, fysiologi og dynamikk i sentrale og perifere nervesystemet, samt deres forhold til patologiske manifestasjoner på adferdsnivå.

    • Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MPH i Global Health er ment å gi kandidatene en klar forståelse av globale helseproblemer og hvordan disse spørsmålene påvirker folkehelsepolitikk og praksis. MPH in Global Health-programmet vil tilby solid folkehelsetrening og eksponering for global helsepolitikk, politikk, systemer og praksis gjennom didaktiske undervisningsøkter, teambasert forskning og presentasjoner, og individuelle arbeidsbaserte prosjekter eller avhandlinger.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid, Deltid

    22 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med Online Master i helseøkonomi og farmakoøkonomi, plassert i topp 50 i helseøkonomi og folkehelse av EdUniversal-rangeringen, vil du spesialisere deg i økonomiske konsepter, teknikker og instrumenter brukt på helseøkonomi, farmakoøkonomi, helseledelse og farmasøytisk ledelse .

    • Murcia, Spania

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Målet med denne mastergraden er å svare på et naturlig behov for spesialisering av veterinæryrket mot en gren med en historisk enhet som Small Animal Medicine, og derfor til en profesjonell orientering av den. Dette faktum er tydelig selv i enhver blanke observatørs øyne i saken og er rettferdiggjort i seg selv av det åpenbare i dets eksistens.

    • Olomouc, Tsjekkia

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Læreplanen for studieprogrammet odontologi er identisk med den som forfølges av tsjekkiske medisinstudenter, bortsett fra å bli undervist på engelsk. Den er i samsvar med EUs standarder.

    • Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Queen's University Belfast har utviklet et dynamisk nytt MSc-program for studenter som søker karrierer i den globale farmasøytiske industrien. Den nye MSc i industriell farmasøytikk vil forberede nyutdannede med ekspertisen og ferdighetene som kreves for ansettelse i en industri anslått til å være verdt 1,2 billioner dollar. Industriell farmasøytikk spiller en viktig rolle i utviklingen, valideringen og produksjonen av nye medisiner, og sikrer deres sikkerhet og kvalitet, og MSc-kandidater vil kunne benytte seg av arbeidsmuligheter i alle stadier av medisinutviklingspipelinen.