HEALTHCARESTUDIES.NO

Beste På nett Master programmer i Finland

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

Den formelle system for høyere utdanning i Finland er den 7-3-2-2 mønster. Universitetet tar to år i yrkesfaglig eller teknisk utdannelse og til slutt to år før høyere utdanning. Finland har også flere offentlige så vel som private universiteter som har aktivert tilgjengeligheten av høyere utdanning for studenter.

På nett Master i Finland

1 Resultater i Master, Finland, Nettstudier Filter

Master helsevesenet - helsefremmende

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Kombinert nett & campus 5 semestre August 2019 Finland Kotka Kouvola Mikkeli + 1 fler

Høyere University of Applied Sciences grad i Health Promotion Omfanget av studiet er 90 cr, hvorav 60 cr er profesjonsstudier og 30 cr for masteroppgaven. Studiene siste