198 Fjernundervisning Master Programmer 2024

Fjernundervisning Master Programmer 2024Filter
    • Boston, USA

    Fulltid, Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Simmons' innovative, CCNE-akkrediterte nettbaserte MSN-program er designet for arbeidende RNer – med forutsigbare planleggingsalternativer for å hjelpe deg med å tilpasse kurs inn i ditt travle liv, støtte fra akademiske trenere og et dedikert klinisk plasseringsteam for å hjelpe deg med å nå dine FNP-mål. Våre studenter har 90 % bestått brett. Søk nå.

    • Fairfax, USA

    Deltid

    32 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online Master of Health Administration i Health Systems Management tilbys av George Mason University forbereder fremtidige ledere av helsevesenet, folkehelsen og sosialtjenesten få de nødvendige ferdighetene til å løse utfordringene i et raskt foranderlig og kulturelt mangfoldig helse miljø.

    • Online USA

    Fulltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ta helsekarrieren din til neste nivå ved å få din mastergrad i helseadministrasjon fra King University. Nettprogrammet vil lære deg kjernekompetansen som er nødvendig for å være ledende på feltet. Med veiledning fra erfarne instruktører vil du lære å navigere i den komplekse og stadig skiftende helsesektoren som medlem av ledelsen på øverste nivå. Søk i dag.

    • Lisle, USA

    Deltid

    42 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den online Dual Master of Public Health / Master of Science i ledelse og organisatorisk atferd (MSMOB) grad armer deg med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å motivere organisatorisk atferdsendring, identifisere områder for samfunns helseforbedring og formulere strategiske planer.

    • Scranton, USA

    Deltid

    30 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Universitetet i Scranton er CAHME-akkreditert Master of Health Administration (MHA) i Health Informatics programmet setter dataen i hendene dine.

    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    5 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ohio Universitys Master of Science Nursing-Nurse Leader (MSN-NL) grad er et innovativt program som forbereder sykepleiere til å lede innenfor en rekke helsemiljøer og organisasjoner. Studentene skal lære beste praksis innen sykepleieledelse, politikk, informatikk, administrasjon og kvalitetsforbedring. De vil bruke kunnskap og praktisere lederegenskaper for å drive endring i dagens dynamiske helsemiljø.

    • Madison, USA

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Humanisering av medisin og omsorg ved å fremme moralske praksiser og institusjoner er oppdraget til Medical & Health Humanities-programmet med lav residens ved Drew University . Vårt sertifikat, mastergrad og profesjonelle doktorgrad ble opprettet for nesten tre tiår siden og var det første i sitt slag og fortsetter å innovere og tjene lokale, nasjonale og internasjonalt baserte omsorgskontekster. Disse gradene møter det økende behovet for avansert opplæring innen helsehumaniora, omsorgsetikk, helsepolitikk, kontemplativ omsorg og narrativ medisin.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Brunels Master of Public Health (online) er designet for å hjelpe ambisiøse fagfolk med å få avanserte ferdigheter og kompetanser innen folkehelse og helsefremmende arbeid. Kurset vil hjelpe deg med å skaffe deg en tverrfaglig tilnærming til å forstå og løse samtidens utfordringer innen folkehelse og helsefremmende tiltak. Du vil få avansert kunnskap om relaterte områder, inkludert global folkehelsepolitikk, atferdsendring, epidemiologi, helseøkonomi og forskningskunnskaper.

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    9 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Hovedmålet med vår tverrfaglige Executive Master in Digital Health er å bygge en digital helsearbeidsstyrke for å bygge bro over det nåværende kunnskapsgapet mellom helse og teknologi for å møte de helserelaterte samfunnsutfordringene gjennom utviklingen og implementeringen av evidensbaserte digitale løsninger.

    • Madrid, Spania

    Fulltid, Deltid

    16 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Spansk

    Mastergrad i språk- og talepatologier gjør det mulig for en tverrfaglig tilnærming til hovedspråket og taleforstyrrelsene som presenterer nevrologiske, psyko-affektive eller kognitive etiologier. Studentene dykker inn i diagnose- og behandlingsstrategier for hver patologi og studieaspekter relatert til anatomi, fysiologi og dynamikk i sentrale og perifere nervesystemet, samt deres forhold til patologiske manifestasjoner på adferdsnivå.

    • Singapore, Singapore

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Denne grunnleggende modulen utforsker utfordringene som sentrale interessenter står overfor i Translational Medicine-kontinuumet (inkludert pasienter, epidemiologer / dataforskere, grunnleggende forskere, kliniker-forskere, gründere, investorer og regulatorer, etc.) ved å undersøke virkelige casestudier som representerer hindringene hver for seg i deres søken etter å utvikle en løsning for et uoppfylt helsebehov.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid, Deltid

    22 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med Online Master i helseøkonomi og farmakoøkonomi, plassert i topp 50 i helseøkonomi og folkehelse av EdUniversal-rangeringen, vil du spesialisere deg i økonomiske konsepter, teknikker og instrumenter brukt på helseøkonomi, farmakoøkonomi, helseledelse og farmasøytisk ledelse .

    • Atarfe, Spania

    Fulltid, Deltid

    800 timer

    Fjernundervisning

    Spansk

    I dag har teknologiske fremskritt gjort det mulig å lage et stort utvalg av medisinske og kosmetiske prosedyrer for å få en sunnere og mer pleiet hud, det er det estetisk dermatologi er ansvarlig for. I denne estetiske dermatologimesteren lærer du all kunnskap, teknikker og prosedyrer knyttet til hudpleie, og blir klar over viktigheten på grunn av det faktum at den er i permanent kontakt med eksterne agenter.

    • West Lafayette, USA

    Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Purdues, CEPH-akkreditert online-MPH trekker fra universitetets forskningskompetanse for å presentere en streng læreplan som forbereder studentene til å designe og implementere effektive folkehelseprogrammer i en forandringsverden.

    • Online

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk