close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Kjønnsforskning Europa 2021

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år. Kjønnsforskning er et fokus i antropologi eller sosiologi som er opptatt av identitets problemstillinger knyttet til seksualitet og biologisk kjønn. Studenter kan forvente å ta kurs i mode… Les mer

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Kjønnsforskning er et fokus i antropologi eller sosiologi som er opptatt av identitets problemstillinger knyttet til seksualitet og biologisk kjønn. Studenter kan forvente å ta kurs i moderne kjønnsdiskursen mens du utforsker trene seg emner som biologi og litteratur.

Europa, en av verdens 's syv kontinenter, er vanligvis kjent som den vestligste halvøya Eurasia. Nest minste kontinent, med 10.180.000 (km2), området regroups 50 land.

Master i Kjønnsforskning Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
MA | Master | MSc
format_list_bulleted Filtre
Universidad Rey Juan Carlos T
Madrid, Spania

Det overordnede målet er den omfattende opplæringen av studenten innen kjønn og helse.

Det overordnede målet er den omfattende opplæringen av studenten innen kjønn og helse. -
Master
Fulltid
Engelsk, Spansk
sep. 2021
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre