close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Kjønnsforskning i Spania

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år. Gender Studies programmer ofte presentere en helhetlig utforskning av menneskelige seksualitet problemstillinger. Studenter i faget kan lære om hvordan ulike kulturer nærmer begrepet kjønn… Les mer

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Gender Studies programmer ofte presentere en helhetlig utforskning av menneskelige seksualitet problemstillinger. Studenter i faget kan lære om hvordan ulike kulturer nærmer begrepet kjønn mens undersøke biovitenskap problemer, for eksempel reproduksjon og menneskelig genetikk.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Mastergrad i Kjønnsforskning i Spania

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Universidad Rey Juan Carlos T
Madrid, Spania

Det overordnede målet er den omfattende opplæringen av studenten innen kjønn og helse.

Det overordnede målet er den omfattende opplæringen av studenten innen kjønn og helse. -
Master
Fulltid
Engelsk, Spansk
sep. 2021
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre