Filter
Master
Australia Australia Online Studietype: Nettstudier Pacing: Alle

Topp universiteter På nett Master programmer i Klinisk psykologi i Australia Online Australia 2019

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Tjene en online grad fra en skole kan trolig føre til en forfremmelse og / eller lønn raise, eller forberede deg på en ny karriere. Selv om klasseromsundervisning kan bli ansett som mer tradisjonelle, er nettbasert utdanning en fordel i seg selv. Det er en blanding av studieprogrammene, og individuelle klasser tilbys gjennom online lærende organisasjoner. Det er ikke uhørt for undervisning kostnader for online kurs for å være lavere enn for en konvensjonell skole, selv om dette ikke er absolutt pålitelige av alle online programmer.

Australia er en øy landet og kontinentet den sørlige halvkule, i SW Pacific, et medlemsland i Samveldet.

På nett Mastergrad i Klinisk psykologi i Australia Online i Australia

Les mer Minimér

1 Resultater i Klinisk psykologi, Australia Online, Nettstudier

Southern Cross University (Online)

Det er et økende behov i vårt helsesystem for høyt kvalifiserte fagfolk som forstår kompleksiteten i mental helse og kan tilby velinformerte psykiske kliniske inngrep. ... [+]

Varighet: To år, deltidAvansert stående: Ring oss for å se om du kvalifisererStudieperioder: Januar, Mars, April, Juli, August, OktoberGebyrer: $ 2300 per enhetEnheter: 12Utvikle ferdighetene til å reagere effektivt på pasientens behov

Det er et økende behov i vårt helsesystem for høyt kvalifiserte fagfolk som forstår kompleksiteten i mental helse og kan tilby velinformerte psykiske kliniske inngrep.

Southern Cross Universitys online Master of Mental Health postgraduate kurset vil forbedre din forståelse av mental helse og psykiatri samtidig bygge ferdighetene som trengs for å effektivt reagere på pasienter som opplever milde, moderate og alvorlige psykiske utfordringer.

... [-]
Australia Australia Online
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk