HEALTHCARESTUDIES

3 Beste studieprogrammer Deltid Master programmer i Latvia

Mastergrader er avanserte akademiske programmer som er tilgjengelige i mange ulike studieområder. Masterprogrammer kan vanligvis være ferdig i ca to til tre år. Avhengig av skolen, kan de selv være tjent online.

Latvia har både avgiftsbelagt og offentlig finansiert høyere utdanning. Landet har to typer høyere utdanning kurs. Disse omfatter akademiske og profesjonelle programmer. Det er tre nivåer av akademisk høyere utdanning - bachelor-, master-og doktorgradsstudier. Klimaet i landet favoriserer ulike vintersport og fritidsaktiviteter som for eksempel skøyter, ski og ishockey. Internasjonale studenter foretrekker å studere i Latvia på grunn av sitt sosiale liv, kunst og kulturinstitusjoner. Landets kultur er lett å vedta det.

Deltid Master i Latvia

treff Filter

Master i veterinærmedisin (første og andre syklus studier)

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Master
<
Fulltid
<
6 år
Engelsk
Campus

'One Medicine - One Health "-konseptet lenker menneske, dyr og miljø og helse. De siste årene har vitenskapen om veterinærmedisin har raskt utvidet. I dag denne vitenskapen er ...

Les mer

Master i optometri (klinisk)

Master
<
Fulltid
<
Deltid
<
24&nbsp;-&nbsp;30 måneder
Engelsk
Campus

Det profesjonelle masterstudiet Optometry (Clinical) tilbyr flerfaglige studier basert på visuell vitenskap og moderne primærvision.

Les mer

Profesjonell Master i helsepersonell i sport

Latvian Academy of Sport Education
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Målene med faglig mastergradsstudium Studieprogrammet "Helsefagspesialist i idrett" er å sikre at landets økonomiske, kulturelle og sosiale behov svarer faglige tver ...

Les mer