Filter
Master
Mexico Studietype: Nettstudier Pacing: Alle

2 Beste studieprogrammer På nett Mastergrader i Mexico

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

Mexico, offisielt forente meksikanske stater, er en føderal konstitusjonell republikk i Nord-Amerika. Arbeide kan kreve et arbeid visum, noe som er vanskelig å få hvis du bare ønsker å freelance for en kort tid. De fleste offentlige finansierte universitetene på ordfører byer (delstatshovedstaden) har korte kurs om historie, gastronomi og kulturelle fag, de fleste av dem er nesten gratis.

På nett Master i Mexico

Les mer Minimér

2 Resultater i Master, Mexico, Nettstudier

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Mål: Å trene fagfolk spesialisert i visuell rehabilitering, med omfattende kunnskap i realfag knyttet til menneskelig synsfunksjon, som tillater dem å oppdage, diagnostis ... [+]

GENERAL FORMÅL

Tren spesialiserte fagfolk i visuell rehabilitering, med omfattende kunnskap i realfag knyttet til menneskelig synsfunksjon, som tillater dem å oppdage, diagnostisere, behandle, rehabilitere anomalier i binokulært syn og dårlig visuell persepsjon ved å bruke teknikker og prosedyrer for utføre bedre syn.

PROFIL AV INNTEKT

Program for optikere eller lignende med bachelorgrad

KUNNSKAP

I områder med brytning, kontaktlinser, binokulært syn og primærhelsetjenesten. I grunnleggende begreper for databehandling og nye teknologier. Kunnskap på området optometri utstyr.

FERDIGHETER

Kapasitet for analyse og syntese av informasjon. Engelsk forståelse. Uttrykk i muntlig og skriftlig form. Og problemløsning tilnærming. Selvlærende. Autogestión. ... [-]
Mexico Aguascalientes
Juli 2019
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Mastergrad i språk- og talepatologier gjør det mulig for en tverrfaglig tilnærming til hovedspråket og taleforstyrrelsene som presenterer nevrologiske, psyko-affektive el ... [+]

Mastergrad i språk- og talepatologier

Mastergrad i språk- og talepatologier gjør det mulig for en tverrfaglig tilnærming til hovedspråket og taleforstyrrelsene som presenterer nevrologiske, psyko-affektive eller kognitive etiologier. Studentene dykker inn i diagnose- og behandlingsstrategier for hver patologi og studieaspekter relatert til anatomi, fysiologi og dynamikk i sentrale og perifere nervesystemet, samt deres forhold til patologiske manifestasjoner på adferdsnivå.

ISEPs e-læringsmetodikk er basert på case-studier og opplæring basert på problemløsing og samarbeid, gjennom ISEP Virtual Campus .

Mastergradsprogram i språk- og talepatologierENT brukes til rehabilitering av språkforstyrrelser.Nevroanatomi.Evolusjon av språk.Språkutforskning.Fonetikk og fonologi av språk.Nevropsykologi.Taleforstyrrelser.SpråkforstyrrelserRehabilitering av Aphasias.Cerebral paresePsykisk mangelPhoniatrics.Høreproteser.Psykose og autisme.Auditoriske underskuddEndringer av skriftlig språk.Praksis. Praktiske sakerMesterens sluttprosjektanerkjennelse... [-]
Mexico Culiacán
September 2019
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk