HEALTHCARESTUDIES.NO

Finn 139 På nett Mastergrader

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

Master På nett

139 Resultater i Master, Nettstudier Filter

Master of Public Health

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campus Nettstudier Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen USA San Fransisco + 3 fler

Mastergradsprogrammet forbereder fremtidige folkeslagsledere til å takle presserende folkehelseproblemer på lokal, statslig, nasjonal og global nivå. MPH fremmer samfunnsengasjement, faglig samarbeid, bevisbasert praksis og folkehelsepåvirkning. Nyutdannede får kunnskap og ferdigheter til å forbedre befolkningens helse samtidig som de identifiserer og vurderer helsebehovet hos undersjente befolkninger i deres lokalsamfunn og rundt om i verden, med vekt på forebyggende strategier og praksis.

Master of Applied Science i fellesskapsbaserte primære helseprogrammer i global helse

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Nettstudier Deltid 2 år September 2020 USA USA Online

Et toårig nettbasert mastergradsprogram som gir studentene de nødvendige ferdighetene til å utvikle bærekraftige løsninger for å overskride grenser og fremme helseinitiativer over hele verden. Dette programmet er rettet mot fagfolk som ønsker å jobbe direkte i feltet.

Online Master of Health Management

McMaster University
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 - 32 måneder September 2020 Canada Hamilton + 1 fler

Master of Health Management Program forbereder helsepersonell for å møte utfordringene i en karriere innen helsestyring.

Master of Occupational Medicine (MOccMed)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Nettstudier Deltid 3 år Mars 2020 New Zealand Wellington

Otago Master of Occupational Medicine Degree (MOccMed) er en del av et internasjonalt akkreditert program som gjør det mulig for deltidsregistrerte lege å utvikle kompetanse for profesjonell yrkesfaglig praksis på et registrert eller styret sertifisert spesialitetsnivå i ethvert land i verden.

Master of oral implantologi

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Kombinert nett & campus Deltid 2 år Mai 2020 Tyskland Frankfurt

Mastergraden kurset "Master of Oral Implantology '(MOI) har blitt introdusert på JW Goethe universitetet Frankfurt am Main for å tilby avanserte faglig opplæring innen oral implantologi til tannleger fra både Tyskland og i utlandet.

Online mastergrad i folkehelsen

University of Illinois Springfield
Nettstudier Heltid studier Deltid Kontakt skolen USA USA Online

Folkhelse er en viktig funksjon i det moderne samfunn. Det er, i medisinstituttets ord, "Hva vi som et samfunn gjør kollektivt for å sikre forholdene der mennesker kan være sunne."

Master of Health Science

Washburn University
Nettstudier Heltid studier Deltid 21 - 42 måneder Kontakt skolen USA Topeka + 1 fler

Master of Health Science (MHS) i Health Care Education oppdrag er å forberede eksisterende helsepersonell til å være effektive lærere og ledere som er i stand til å betjene ulike elever innen helsevesenet organisasjoner og allierte helseprogrammer.

Master of helsetjenester ledelse

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 1 år Februar 2020 USA New Brunswick + 2 fler

Helsetjenester ledelse er et voksende og skiftende plass med en økt etterspørsel etter helsetjenester ledere som kan forbedre virksomheten og kliniske resultater. Og, som helsereformen lover gjennom Affordable Care Act fortsette å endre industristandarder og drift, blir behovet enda større.

Master of Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Nettstudier Heltid studier 3 semestre Kontakt skolen USA Houston

Målet med Master of Integrative Healthcare Leadership Program er å trene deg til å være en helsepersonell, direktør eller administrator.

Master of Public Health

University of Essex Online
Nettstudier Deltid 24 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Colchester + 1 fler

Master of Public Health (MPH) programmet på nettet er designet for travle helsepersonell som ønsker å få anerkjent kvalifikasjon fra et toppbritisk universitet mens de fortsetter å jobbe samtidig.

Master of Public Health Helse Promotion Spesialisering

Northern Illinois University Online
Nettstudier Heltid studier 2 år Januar 2020 USA DeKalb

Vår online mastergrad for folkhelse (MPH) er akkreditert av Rådet for utdanning for offentlig helse (CEPH) og ble rangert som 28 i en liste over de 50 beste online MPH-grader i landet.8 Alle kandidater fra MPH-programmet kvalifiserer til å sitte for sertifisert offentlig helse (CPH) eksamen og kan også kvalifisere for sertifisering i helsepersonell ekspert eksamen eller Illinois sykepleier administrator administrator lisens eksamen.

Master i hodepine lidelser

University of Copenhagen
Kombinert nett & campus Deltid 2 år Oktober 2020 Danmark København

Master of Headache Disorders er et fortløpende faglig utviklingsprogram for helsepersonell som medisinske studenter, nevrologer, praktiserende leger, smertespesialister, tannleger, sykepleiere, psykologer og fysioterapeuter.

Mastergrad i Forskning i Tannlege - Offisiell

International University of Catalonia
Kombinert nett & campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Spania Barcelona

Masterstudiet i forskning i tannlege ved Det International University of Catalonia (Spania) tar sikte på å tilby en blandet læring, strukturert opplæring for forskning i både faglige, industrielle og kliniske omgivelser. Denne master har til hensikt å utdype forskeropplæringen og forberedelsen før doktorgradsstudier gjennom en rekke områder for å finansiere avanserte opplæringsemner, tas opp i den nåværende undersøkelsen av de ulike tannspecialiteter.

Master of Health Administration

La Trobe University
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 18 - 48 måneder Januar 2020 Australia Melbourne + 2 fler

Spor din karriere i senior helsestyring med Master of Health Administration.

Master of Public Health Avansert

University of Wollongong
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år Mars 2020 Australia Wollongong + 2 fler

Master of Public Health Advanced er designet for å gi flere muligheter for utdannet folkehelse studier. Den har samme struktur for folkehelsen, med tilleggskrav til en annen spesialisering av avansert studie - ytterligere 24 studiepoeng av enten kurs eller forskningsstudier. Dette gjør at du kan skreddersy din læring til dine karriereoppsikter.