HEALTHCARESTUDIES.NO

Master På nett

Finn 132 På nett Mastergrader

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

Master På nett

132 Resultater i Master, Nettstudier

Online mastergrad i folkehelsen

University of Illinois Springfield
Nettstudie Heltid studier Deltid June 2019 USA USA Online

Folkhelse er en viktig funksjon i det moderne samfunn. Det er, i medisinstituttets ord, "Hva vi som et samfunn gjør kollektivt for å sikre forholdene der mennesker kan være sunne."


Master of Public Health

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campus Nettstudie Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier Deltid 2 år August 2019 USA San Francisco + 3 fler

Mastergradsprogrammet forbereder fremtidige folkeslagsledere til å takle presserende folkehelseproblemer på lokal, statslig, nasjonal og global nivå. MPH fremmer samfunnsengasjement, faglig samarbeid, bevisbasert praksis og folkehelsepåvirkning. Nyutdannede får kunnskap og ferdigheter til å forbedre befolkningens helse samtidig som de identifiserer og vurderer helsebehovet hos undersjente befolkninger i deres lokalsamfunn og rundt om i verden, med vekt på forebyggende strategier og praksis.


Master of Public Health

The Milken Institute School of Public Health
Nettstudie Heltid studier September 2019 USA Washington

MPH @ GW er nettstudenten for folkehelse (MPH) fra The Milken Institute School of Public Health ved George Washington University. Med klasser utviklet og levert av GWs verdensklasse fakultet, har MPH @ GW de samme strenge akademikere og selektive opptakskriterier som på campus-programmet.


Master of Applied Science i Global Health Planning and Management

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Nettstudie Deltid 2 år September 2019 USA USA Online

Et toårig nettbasert mastergradsprogram som gir studentene de nødvendige ferdighetene til å utvikle bærekraftige løsninger for å overskride grenser og fremme helseinitiativer over hele verden. Dette programmet er rettet mot studenter som forfølger en fremtid i administrasjon.


Master of Aeromedical Retrieval and Transport (MAeroRT)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Nettstudie Deltid 3 år March 2019 New Zealand Wellington

Otago Master of Aeromedical Retrieval and Transport grad (MAeroRT) er en del av et internasjonalt akkreditert program som gjør at deltidsregistrerte lege kan utvikle kompetanse for profesjonell aeromedical henting og transport praksis ved et registrert eller styret sertifisert spesialitetsnivå i et hvilket som helst land i verden.


Online Master of Health Management

McMaster University
Nettstudie Heltid studier Deltid 12 - 32 måneder September 2019 Canada Hamilton + 1 fler

Master of Health Management Program forbereder helsepersonell for å møte utfordringene i en karriere innen helsestyring.


Master i tannteknologi

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 3 år April 2019 Tyskland Frankfurt

Det nye masterprogrammet "Master in Dental Technology" (MDT) vil bli introdusert i april 2019 ved Goethe University Frankfurt am Main for å tilby avansert faglig opplæring innen tannteknologi. Det er et 120 studiepoengsprogram med et internasjonalt fokus, som primært utføres på engelsk.


Master of Public Health (MPH)

Adventist University of Africa
Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier Deltid 30 måneder January 2020 Kenya Nairobi + 1 fler

MPH-programmet ved Handelshøyskolen tilbyr deg muligheten til å tjene din mastergrad i det høyt rangerte Adventist University of Africa . Sterke samfunn er grunnlaget for folkehelsen, og Adventist University of Africa er forpliktet til å oppsøke tjenester, trening og forskning som er nødvendige for å bygge våre studenter.


Master of Health Science

Washburn University
Nettstudie Heltid studier Deltid 21 - 42 måneder August 2019 USA Topeka + 1 fler

Master of Health Science (MHS) i Health Care Education oppdrag er å forberede eksisterende helsepersonell til å være effektive lærere og ledere som er i stand til å betjene ulike elever innen helsevesenet organisasjoner og allierte helseprogrammer.


MSc in Health Professions Education

Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år May 2019 Nederland Maastricht

The Master of Health Professions Education (MHPE) gir kunnskap og ferdigheter som er relevante for en karriere i pedagogisk utvikling i medisinsk utdanning.


Master of Public Health

Purdue University Online
Nettstudie Deltid 24 måneder May 2019 USA West Lafayette

Purdues, CEPH-akkreditert online-MPH trekker fra universitetets forskningskompetanse for å presentere en streng læreplan som forbereder studentene til å designe og implementere effektive folkehelseprogrammer i en forandringsverden.


Master i akupunktur

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Campus Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier 4 år May 2019 USA Houston + 1 fler

Målet med Master of Acupuncture


Master i offentlig forvaltning med vekt på helsestyring

Grand Canyon University
Campus Nettstudie Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Hvis du ønsker å jobbe i en ledende rolle i en offentlig helsepersonellorganisasjon, tilbyr Grand Canyon University (GCU) Master of Public Administration med vekt på Healthcare Management grad en måte å få kritisk innsikt i dette dynamiske feltet.


Forskning Master i helsefag med spesialisering innen genetisk epidemiologi

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
Campus Nettstudie Heltid studier 2 måneder August 2019 Nederland Rotterdam + 1 fler

Bare uteksaminert med en bachelorgrad i klinisk, folkehelse eller biomedisinsk vitenskap og ønsker å begynne å gjøre betydelige bidrag til fremtidig utvikling i medisin som forsker? Så er denne forskermesteren for deg! Med et bredt spekter av spesialiseringer og veiledning fra noen av de største sinnene i disse feltene, vil du være godt på vei til en meget vellykket forsknings karriere.


Master of Mental Health

Southern Cross University (Online)
Nettstudie Deltid 2 år

Det er et økende behov i vårt helsesystem for høyt kvalifiserte fagfolk som forstår kompleksiteten i mental helse og kan tilby velinformerte psykiske kliniske inngrep.