HEALTHCARESTUDIES.NO

Finn På nett Mastergrader i Nord-Amerika 2019

Mastergrader er avanserte akademiske programmer som er tilgjengelige i mange ulike studieområder. Masterprogrammer kan vanligvis være ferdig i ca to til tre år. Avhengig av skolen, kan de selv være tjent online.

Online læring, e-læring er prosessen for å lære å bruke ulike typer medier som leverer tekst, lyd, bilder, animasjoner og streaming video. Det finnes mange e-læring prosesser for å spre kunnskap og lære uten grenser.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

Mastergrad i Nord-Amerika På nett

46 Resultater i Master, Nord-Amerika, Nettstudier Filter

Master of Health Administration

The Milken Institute School of Public Health
Nettstudier Heltid studier September 2019 USA Washington

GWs Master of Health Administration er for aspirerende ledere med minst tre års heltidsopplevelse. Med programmets interaktive design lærer elevene fra hverandres erfaring så mye som de lærer fra fakultetet. Læreplanen fokuserer på å utvikle ledelse og etiske ferdigheter som trengs for å skape høye effektive helsevesenets organisasjoner, samt kjernehelsepersonellinnholdsområder som kvalitetsforbedring, beslutningsvitenskap, kvantitative metoder og samfunnshelse.

Master of Public Health

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campus Nettstudier Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 2 år August 2019 USA San Francisco + 3 fler

Mastergradsprogrammet forbereder fremtidige folkeslagsledere til å takle presserende folkehelseproblemer på lokal, statslig, nasjonal og global nivå. MPH fremmer samfunnsengasjement, faglig samarbeid, bevisbasert praksis og folkehelsepåvirkning. Nyutdannede får kunnskap og ferdigheter til å forbedre befolkningens helse samtidig som de identifiserer og vurderer helsebehovet hos undersjente befolkninger i deres lokalsamfunn og rundt om i verden, med vekt på forebyggende strategier og praksis.

Master of Public Health-Helse Tjenester Ledelse Spesialisering

Northern Illinois University Online
Nettstudier Heltid studier 2 år August 2019 USA DeKalb

I MPH Health Management Management Spesialisering vil du undersøke de mange aspektene av helsetjenestestyring for vellykket å drive en helsetjenester, for eksempel kostnader, kvalitet, tilgjengelighet, levering, organisering, finansiering, menneskelige ressurser og helseøkonomi.

Master of Health Science

Washburn University
Nettstudier Heltid studier Deltid 21 - 42 måneder August 2019 USA Topeka + 1 fler

Master of Health Science (MHS) i Health Care Education oppdrag er å forberede eksisterende helsepersonell til å være effektive lærere og ledere som er i stand til å betjene ulike elever innen helsevesenet organisasjoner og allierte helseprogrammer.

Master of Applied Science i pasientsikkerhet og helsekvalitet

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Nettstudier Deltid 2 år September 2019 USA USA Online

Et toårig, nettbasert mastergradsprogram designet for å utdanne studenter i de transformative mekanismer og bevisbaserte protokoller som reduserer forebyggbar pasientskade og forbedrer kliniske utfall.

Online mastergrad i folkehelsen

University of Illinois Springfield
Nettstudier Heltid studier Deltid Juni 2019 USA USA Online

Folkhelse er en viktig funksjon i det moderne samfunn. Det er, i medisinstituttets ord, "Hva vi som et samfunn gjør kollektivt for å sikre forholdene der mennesker kan være sunne."

Master of Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Nettstudier Heltid studier 3 semestre Januar 2020 USA Houston

Målet med Master of Integrative Healthcare Leadership Program er å trene deg til å være en helsepersonell, direktør eller administrator.

Mastergrad i sykepleie - Norges administratorkonsentrasjon

University of Saint Mary Online
Nettstudier Deltid 1 år September 2019 USA Leavenworth

Tilpass din online MS i sykepleier grad med en konsentrasjon i sykepleieradministrator fra akkreditert, University of Saint Mary. Denne konsentrasjonen vil gi deg legitimasjon og kunnskap egnet for ledelse og lederstillinger, samt hjelpe deg å definere kvaliteten på omsorg i helsevesenets organisasjoner. Ingen bosted er nødvendig.

MPH-sertifikat i epidemiologi

Benedictine University Online
Nettstudier Deltid 2 år September 2019 USA Lisle

Benedictine Universitys online Master of Public Health (MPH) gir deg en fleksibel måte å fremme din karriere, enten i privat eller offentlig sektor.

Master of Public Health

Purdue University Online
Nettstudier Deltid 24 måneder August 2019 USA West Lafayette

Purdues, CEPH-akkreditert online-MPH trekker fra universitetets forskningskompetanse for å presentere en streng læreplan som forbereder studentene til å designe og implementere effektive folkehelseprogrammer i en forandringsverden.

Master of Health Administration

The University of Scranton Online
Nettstudier Deltid 30 måneder September 2019 USA Scranton

Dra nytte av fleksibilitet på Internett og rullende opptak kombinert med påvist ROI gjennom våre suksessfrekvenser for jobbplassering. Online Master of Health Administration (MHA) fra University of Scranton er et av de første fullt online MHA-programmene akkreditert av Kommisjonen for akkreditering av Healthcare Management Education (CAHME) og tilbyr to spesialiseringsalternativer innen helseinformatikk og global helse.

Master of Public Health

Saint Mary's University of Minnesota Online
Nettstudier Deltid 2 år Åpen påmelding USA Winona

Saint Marys oppdrag å tjene den underbeviste og bedre trivsel kommer til liv i vår Master of Public Health-programmet. Denne toårige, 100 prosent online grad forbereder deg til suksess som en offentlig helsepersonell. Du vil oppleve en læreplan formet av helsepersonell, lære direkte fra instruktører som praktiserer på forsiden av dette feltet, og utføre spesialisert, grundig feltarbeid i miljøer der du faktisk kan tjene.

Master i offentlig forvaltning med vekt på helsestyring

Grand Canyon University
Campus Nettstudier Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Hvis du ønsker å jobbe i en ledende rolle i en offentlig helsepersonellorganisasjon, tilbyr Grand Canyon University (GCU) Master of Public Administration med vekt på Healthcare Management grad en måte å få kritisk innsikt i dette dynamiske feltet.

MHA i helsevesenet

Utica College Online
Nettstudier Deltid 2 år August 2019 USA Utica

De online mastergradene i helsevesenet tilbyr fokusområder i akutt omsorg, serviceorganisasjoner og sykehjemsadministrasjon gjennom gjennomførte casestudier, relevante prosjekter, livlig diskusjon og interaktive læringsfora. Samle ledelseskompetanse og organisatorisk lederskap med beste praksis i kundefokusert omsorg og service. Enkelte kurs kan også oppfylle faglige krav til Statens sykepleiehjemlisens.

Master of Education in Special Education, som spesialiserer seg på autismespektrumforstyrrelse

George Mason University Online
Nettstudier Deltid 24 måneder Åpen påmelding USA Fairfax

Den elektroniske MEd i spesiell utdanning som kulminerer i et uteksaminert sertifikat i Autism Spectrum Disorder tilbys av George Mason University, gir avansert studie for lærere og skoleledere.