HEALTHCARESTUDIES.NO

På nett Master i Oceania

Finn På nett Master programmer i Oceania 2019

En mastergrad er en avansert studium som kan være ferdig i ca to år, har gitt elevene allerede tjent en bachelorgrad i et tilsvarende område. Studentene kan velge å tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, avhengig av deres nåværende og fremtidige mål.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

På grunn av de mange land i Oseania, arbeid anledninger og arbeidstillatelse lover variere sterkt, med data om muligheter i noen land blir begrenset. Australia og New Zealand er de mest avanserte landene i området.

Master i Oceania På nett

8 Resultater i Master, Oceania, Nettstudier

Master i sykepleie

Avondale College of Higher Education
Nettstudie Heltid studier Deltid 18 måneder March 2019 Australia Cooranbong Wahroonga + 2 fler

HF-fakultetet, sykepleie og Teologi tilbyr en Master of Nursing (av kurs) med valgfrie utganger av Graduate Certificate i sykepleie og Graduate Diploma i sykepleie.


Master of Public Health (mph)

The Australian National University | Science
Campus Nettstudie Heltid studier 2 år January 2020 Australia Canberra + 1 fler

ANU Master of Public Health vil utstyre deg med grunnlaget for folkehelsen praksis, gi deg en forståelse av moderne offentlig helsespørsmål som er relevante for Australia og lære deg praktiske teknikker for å analysere offentlige helseproblemer. MPH Programmet er utviklet for helsepersonell som ønsker en kvalifisering for å utruste dem for jobber i offentlig sektor (f.eks sykehus og Hospices, lokale, statlige og føderale myndigheter), Non-profit sektor (f.eks Internasjonale helsemyndigheter som Verdens helseorganisasjon) Privat sektor (f.eks Helsepolitikk og programledelse i organisasjoner som for eksempel diabetes Australia) og Academia (undervisning og forskning).


Master sykepleie (mnsg)

University of Southern Queensland (USQ)
Nettstudie Heltid studier Deltid 18 - 60 måneder July 2019 Australia Australia Online + 1 fler

Er du en RN ønsker å oppgradere dine kvalifikasjoner eller bli en leder i helsesektoren? Vår Master of Nursing er utformet for å øke dine ferdigheter i ledelse og strategisk ledelse i din nåværende sykepleiepraksis. I tillegg alternativene for valgfag og forskningsmuligheter kan være på linje med dine personlige karrierejag.


Master of Public Health (avansert)

Torrens University Australia
Campus Nettstudie Heltid studier Deltid 2 år February 2020 Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 9 fler

Master of Health Administration

La Trobe University
Campus Nettstudie Heltid studier Deltid 18 - 48 måneder January 2020 Australia Melbourne + 2 fler

Spor din karriere i senior helsestyring med Master of Health Administration.


Master of Aeromedical Retrieval and Transport (MAeroRT)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Nettstudie Deltid 3 år March 2019 New Zealand Wellington

Otago Master of Aeromedical Retrieval and Transport grad (MAeroRT) er en del av et internasjonalt akkreditert program som gjør at deltidsregistrerte lege kan utvikle kompetanse for profesjonell aeromedical henting og transport praksis ved et registrert eller styret sertifisert spesialitetsnivå i et hvilket som helst land i verden.


Master of Aviation Medicine (MAvMed)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Nettstudie Deltid 4 år March 2019 New Zealand Wellington

Master of Aviation Medicine (MAvMed) kvalifikasjon er en 4-årig deltid, fjernundervisning kurs tilbys globalt. Kjernen i mastergraden begynner med Diplom i yrkesskikk (PGDipOccMed) eller Nagradeksamen i Aeromedical Retrieval and Transport (PGDipAeroRT). Disse fire papirene fører til ytterligere fire avanserte papirer som kreves for å fullføre Master's kvalifikasjon. Når de er ferdigstilt, vil studentene ha oppnådd et diplom i tillegg til en masterkompetanse.


Master of Occupational Medicine (MOccMed)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Nettstudie Deltid 3 år March 2019 New Zealand Wellington

Otago Master of Occupational Medicine Degree (MOccMed) er en del av et internasjonalt akkreditert program som gjør det mulig for deltidsregistrerte lege å utvikle kompetanse for profesjonell yrkesfaglig praksis på et registrert eller styret sertifisert spesialitetsnivå i ethvert land i verden.